Skocz do zawartości

Proszę o interpretację

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Bardzo prosiłabym o obliczenie interpretacje, czy jesteśmy związkiem karmicznym

ja 03.10.1984

on 22.09.1986

Pozdrawiam

Napisano

03.10.1984

Droga życia 8

22.09.1986

Droga życia 1

Suma dróg życia 9 czyli związek karmiczny.Lekcja:zauważyć drugiego człowieka i jego potrzeby. Otoczyć go ciepłem, wsparciem i miłością.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Wiedziałam. Będąc przy tym człowieku czuje się, jakby był częścią mnie. Nigdy nie wiedziałam, że można się z kimś tak bardzo rozumieć i uzupełniać. A czy ten związek ma szanse trwać, czy to raczej karma przejściowa?

Edytowane przez różyczkaa
Napisano

Jest szansa, tylko naprawdę Wam obojgu musi na tym zależeć:) Partnerzy w związku 1 z 8 są dla siebie bardzo atrakcyjni, muszą zadbać o aktywność zawodową i nienaruszanie wzajemnie intymnych terytoriów. Powinni dbać o realizm w ocenie sytuacji i o komunikację emocji.

Niebezpieczeństwem dla obu jest samotność i nadmiar ambicji. Jedynka powinna wystrzegać się manipulacji i karierowiczostwa, ósemka zaś egocentryzmu, konserwatyzmu i surowości.Związek ten przy wzajemnym zrozumieniu może zbudować niezachwianą rodzinną potęgę.

Napisano

Jak to wszystko się zgadza. Widzę w tym i siebie i jego. Dosłownie. Bardzo, bardzo dziękuję :)