Skocz do zawartości

Czego on ode mnie chce?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak pisałam wcześniej, facet łazi za mną...Co kilka dni przychodzi do mnie,załatwia sprawy dla babci, ale jest na tyle natrętny, że koleżanki zaczynają plotkować. Dziś też przyszedł i tak ewidentnie krązy koło mnie, że chwilami nie wiem gdzie się schować...Poprosiłam Linkinię o karty na pytanie Czego on ode mnie chce??

Z talii wypadł Rydwan i Rycerz Buław

sprawiedliwosc, as kiel, 3 bulaw, kolo, kochankowie suma Świat/Cesarzowa, HB Cesarz

kurcze, nie wiem....on cos sobie rozważa, że fajnie by było wejść w jakis romans??Ewentualnie oczekuje mojej pomocy przy załatwianiu ważnych spraw

Pomóżcie:)

Napisano
Jak pisałam wcześniej, facet łazi za mną...Co kilka dni przychodzi do mnie,załatwia sprawy dla babci, ale jest na tyle natrętny, że koleżanki zaczynają plotkować. Dziś też przyszedł i tak ewidentnie krązy koło mnie, że chwilami nie wiem gdzie się schować...Poprosiłam Linkinię o karty na pytanie Czego on ode mnie chce??

sprawiedliwosc, as kiel, 3 bulaw, kolo, kochankowie suma Świat/Cesarzowa, HB Cesarz

kurcze, nie wiem....on cos sobie rozważa, że fajnie by było wejść w jakis romans??Ewentualnie oczekuje mojej pomocy przy załatwianiu ważnych spraw

Pomóżcie:)

No faceta aż korci - chce zadziałać i to dość ostro

Najpierw na gruncie zawodowym chce rozwinąć relację, aby potem przenieść ją na grunt osobisty

Dużo wahań będzie, jakiś zmiennych, niespodziewanych działań, ale w ostateczności każde wróci do swojego świata -

Nie wydaje mi się, abyś z nim mogła stworzyć coś trwałego - może się mylę

Napisano

No widzi szanse dla siebie. Poprzez kontakt, rozmowe, ma nadzieje zasiac u Ciebie ziarno ciekawosci, a i zainteresowania jego osoba. Widzi podatny grunt na co wiecej. Wyobraznia pracuje mu dosc mocno. Z tych dwoch kart, co wypadly, to chyba taki flirciarz, co lubi zdobywac. Spodobalas mu sie i ma sobie plan w glowie, stad te rozne dzialania i podchody. Jest cierpliwy, patrzy, obserwuje, ale nie bezinteresownie. Ma nadzieje na pozytywny obrot sprawy.

Jest w tym konkretny i uparty...

Takze uwazaj... bo jak Ci na nim nie zalezy to mozesz miec natretnego adoratora.

• Maestro
Napisano

Dziekuję Wam obu za interpretacje. Powiem tak, sprawdziłam faceta, bo coś mi nie pasuje, w pracy pojawiły się plotki, dziewczyny go kojarzą i obserwują. Facet jest młody, mniej więcej w moim wieku, przystojny, ale ja specjalnie zainteresowana nie jestem. Stąd nie okazuję mu atencji..Możliwe, że nie jest do tego przyzwyczajony, stąd te jego próby zawrócenia na siebie uwagi..

Gość Daffne
Napisano

Czego on ode mnie chce??

Chciał uczuć, mile spędzonego czasu i być może liczył, ze z czasem stworzycie zwiazek jaki by chciał czyli Para cesarz,cesarzowa :))