karolka365 Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Jutro będę aplikować na pewne stanowisko i w związku z tym postawiłam karty, czy dostanę tę posadę. Proszę o pomoc, gdyż ja mam bardzo dużą zdolność czarnowidztwa i interpretowania wszystkiego na źle (tylko kiedy sama sobie stawiam karty), przez co nie jestem obiektywna w swych osądach. Moje karty: Przeszłość: 9 kier, 9 trefl, Dama trefl - mam problem z dostaniem wymarzonej pracy, moje serce krwawi z tego powodu, a łzy same do oczu cisną... Teraźniejszość: Król trefl, 10 trefl, Dama pik (o) - będę się denerwować tym wszystkim, i w końcu wykończę się nerwowo, a pracy tej i tak nie dostanę.... Przyszłość: Król pik, Walet kier, 9 karo - i tu zgłupiałam, bo to oznacza szanse zawodowe i prezent... Jednak dostanę tę pracę? Czy powinnam dać sobie spokój ze stawianiem sobie kart? Za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuję. Cytuj
karolka365 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Nalka where are you? Dlaczego Ciebie zawsze nie ma jak jesteś mi potrzebna? Inne dziewczyny też Zlitujcie się nade mną :prosi: Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 moim zdaniem zdobędziesz prace swoich marzeń ale jeszcze nie teraz Cytuj
karolka365 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 tak czułam ;( Dziękuję za interpretację Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 nie załamuj sie .. dobrze by było żeby ktoś jeszcze sie wypowiedział, ja sie dopiero ucze wróżyć 3mam kciuki za znalezienie pracy Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 I jak dostałaś? Czy jeszcze nie jest wiadomo? Cytuj
karolka365 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Czekam, czy przejdą papiery przez pierwszy etap rekrutacji. A to się okaże w przyszłym tygodniu, jeżeli przejdą czeka mnie rozmowa, jeżeli nie to nie zadzwonią do mnie... I stąd te karty... Cytuj
nalka47 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Jutro będę aplikować na pewne stanowisko i w związku z tym postawiłam karty, czy dostanę tę posadę. Proszę o pomoc, gdyż ja mam bardzo dużą zdolność czarnowidztwa i interpretowania wszystkiego na źle (tylko kiedy sama sobie stawiam karty), przez co nie jestem obiektywna w swych osądach.Moje karty: Przeszłość: 9 kier, 9 trefl, Dama trefl - mam problem z dostaniem wymarzonej pracy, moje serce krwawi z tego powodu, a łzy same do oczu cisną... Teraźniejszość: Król trefl, 10 trefl, Dama pik (o) - będę się denerwować tym wszystkim, i w końcu wykończę się nerwowo, a pracy tej i tak nie dostanę.... Przyszłość: Król pik, Walet kier, 9 karo - i tu zgłupiałam, bo to oznacza szanse zawodowe i prezent... Jednak dostanę tę pracę? Czy powinnam dać sobie spokój ze stawianiem sobie kart? Za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuję. Król pik, Walet kier, 9 karo Ja Karolu interpretuje to tak .....wysoki autorytet ,przełożony ,zwierzchnik ! 9 to realizacja planów a 9 karo to stabilizacja finansowa Także widzisz !! żebyś nie wiem jak chciała krzywo te karty stawiać to i tak prace dostaniesz i to ci wyszło w innym rozkładzie ( coś tam było kiedyś ,wrzesień czy sierpień ??) Król trefl, 10 trefl, Dama pik (o) masz bardzo dobra pozycje ale bardzo sie denerwujesz boisz sie niepowodzenia No i ta dama pik !!! ?? może powinnam ja odczytać jako nieczysta konkurencje ? oraz twoja świadomość ze nie zawsze osoba z wysokimi kwalifikacjami otrzymuje prace ? 9 kier, 9 trefl, Dama trefl najpierw była euforia i radość ze jest szansa na wyjście z problemu braku pracy . Później przyszły nerwy i ....... . Cytuj
karolka365 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 było? ja nie pamiętam, żebyś mi czas wywróżyła... i tak jej nie dostanę Widać nie ta praca jest mi pisana Cytuj
nalka47 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Karola !! bylo ,pamietasz? sprawdz na prywatnych ,pierwszy rozkład .ale w kartach tez widać ze jak nie zaczniesz wierzyć w siebie to cie ktoś wytarga za ucho !!! Cytuj
karolka365 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 Ech, ale w moim zawodzie, to akurat nie wiara w siebie decyduje o pracy bo ja w swoje umiejętności nie wątpię i wiem co potrafię Cytuj
koteczek29aw Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Nie zinterpretuje Ci kart bo jestem jeszcze za bardzo początkująca ale nie zalamuj się praca, jak nie ta, to wkrótce jakąś lepsza dostaniesz:) w każdym badz razie, powodzenia:) Cytuj
karolka365 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 Ale dlaczego uważasz, że jesteś za bardzo początkująca? Ja też jestem, ale staram się interpretować Dlatego śmiało, interpretuj, skąd wiesz, a może Twoja interpretacja okaże się prawdziwa Cytuj
koteczek29aw Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 No Twoja interpretacjia moich kart okazała się trafna. Cytuj
koteczek29aw Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 to teraz wstaw swoją u mnie beda jakies opoznienia zwiazane z ta praca, ale wynik powinien byc pozytywny, bedzie ta stabilizacja materialna i spelnienie marzen o pracy Cytuj
karolka365 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Napisano 11 Czerwca 2013 jeszcze nic ale jak cos do piątku mają się odezwać, więc nie tracę nadziei Cytuj
karolka365 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 nie odezwali się jak widać stawianie sobie kart u mnie nie wychodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi