soliiti Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Cześć! Nie mam pojęcia czy zakładam temat w dobrym miejscu i jeśli nie to przepraszam. A więc , trafiłam ostatnio na sklep (chyba powiązany z tym forum) ezosklep.pl Chciałam zapytać was o opinie na temat tego sklepu , czy ktoś kupował , wszystko było na czas i konkretniej co sądzicie o tym zaklęciach które można kupić? Są prawdziwe? Ktoś próbował? Drugą sprawą jest wybór prezentu. Mój dobry kolega od niedawna pasjonuje się magicznymi tematami i chciałabym kupić mu w tym sklepie jakąś książkę. Czy ktoś mógłby polecić coś co mogłoby zainteresować początkującego ? + poszukuję kogoś do interpretacji skryptu runicznego. Zakupiłam go, i chciałabym się dowiedzieć czy to nie jakiś bubel Pozdrawiam! O Boże , ten temat miał być w " POMOC" czy da się jakoś go przenieść? Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Kobalt60 Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Co do skryptu to moge pomóc.Wyslij mi fotke tego skryptu na maila: [email protected] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi