Gość mala22 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 zrobiłam rozkład z AW na karmiczną znajomość, prosze o komentarze Jak spełnią się moje oczekiwania, że nasza relacja się teraz nie skończy? głupiec, kapłanka, cesarz no chyba sie nie spełnią bo kogoś ma Czego mogę się spodziewać po nim? Jak się zachowa? Co zrobi? diabeł, papież, moc będzie kręcił, kombinował Jak powinnam się zachowywać wobec niego? cesarzowa, kochankowie, mag powinnam podjąć decyzje i odpuścić Co jest jeszcze możliwe między nami? pustelnik, słońce, śmierć w zasadzie nic wszystko już było Cytuj
alathea Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 pan rzeczywiscie moze kogos miec lub niedawno kogos poznal i to raczej on gra w Waszej znajomosci pierwsze skrzypce, choc Ty tez nie nalezysz do "uleglych" mysle, ze pan bedzie jeszcze troche podtrzymywal znajomosc - ale docelowo chce doprowadzic do bardziej kolezensko-przyjacielskich ukladow, z seksem chyba sporadycznie (jesli) (podsuma pustelnik, słońce, śmierć=slonce) pozostale podsumy: głupiec, kapłanka, cesarz= kochankowie (czyli mogl sie ktos pojawic) diabeł, papież, moc= pustelnik (powoli bedzie sie odsuwal) cesarzowa, kochankowie, mag= kolo (nie masz duzego wplywu na sytuacje, wiec pozwol mu dzialac jak chce) z ostatniej podsumy slonce - wiec ulozona znajomosc, bez tarc ale tez atrakcyjnosc seksualna, pociag mniejszy, moze ten element wypadnie z Waszej relacji Cytuj
Gość mala22 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 pięknie dziękuje za pomoc no tak pan gra tutaj pierwsze skrzypce i niewiele mam do gadania a slońce chyba dobrze wróży, może to znaczyć też że kiedyś jeszcze wrócimy do siebie? Cytuj
alathea Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 ale chyba nie na zasadzie zwiazku-relacji bardziej przyjacielskie kontakty z mozliwoscia (ale niekoniecznie) seksu czasem Cytuj
iridos Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania, że nasza relacja się teraz nie skończy zadaj pyt bez negacji karty nie lubią pokrętnych pyt wtedy jaśniejszą klarowniejsza odp uzyskasz Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Po przeczytaniu pierwszego postu te same spostrzeżenie, rzuciło mi się namyśl co Irydos - bez negacji byłoby lepiej - ale to dlatego, ze sam czytając pytanie musiałem je zrozumieć w stosunku do tych kart. Ja widzę w całości odpowiedzi na wszystkie pytania pewien związek. Wedgług mnie Pan jest dość poważnym czlowiekiem i chce trwalości zwiazku. Jednak Ty jestes osobą dość (lub trafniej b yłoby - Pan odbiera Ciebie jako osobę zbyt lekko podchodzącą do życia). Pan wg mnie jest dość stabilny emocjonalnie i takiej własnie postawy oczekuje od swojej partnerki. Własnie to możesz zrobić - pokazać mu swoje zaangazowanie oraz chęć tworzenia związku. Według mnie po głebokim przemyśleniu chcrakterów i wzajemnych potrzeb macie szanse na stworzenie bardzo istotnego związku w Waszym życiu. Tak to widzę. Życzę powodzenia i pozdrawiam Cytuj
Gość mala22 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 zadałam takie pytanie bo ciagle wisi nad nami mozliwosc rozstania (z jego strony) zgadza sie on jest bardzo przyziemny i zasadniczy a ja bardziej lekkoduch i to mu sie nie podobalo wczesniej dlatego sie odsunął ale czuje jakby nadal dawal mi jakąś szanse Cytuj
Gość mala22 Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 weryfikacja oczekiwania sie nie spelnily bo juz definitywnie zerwalismy ze soba, on ma inna i jest szalenczo zakochany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi