Skocz do zawartości

Sytuacja materialna

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałam pytanie, czy poprawi się moja sytuacja materialna i będę miała poczucie bezpieczeństwa w tej kwestii :)

Przełożenie - 3 puchary, XI Sprawiedliwość, 9 pucharów

Z przełożenia widzę, że mogę mieć pieniądze uczciwe zarobione ze swojej pasji :)

1. Sytuacja obecna - III Cesarzow - Zaglądając do szafy jakoś jej nie widzę. Chociaż faktem jest, że teraz bardzo dużo inwestuje w siebie, ale bardziej chodzi o nauke i sport.

2. Przeszłość - 7 pucharów - Coś tam sobie ubzdurałam.

3. Przeszkoda - 6 monet - brak stabilizacji finansowej, brak wsparcia u osoby bliskiej, ewentulanie to ja ją wspieram.

4. Rada - X Koło Fortuny - Poddać się temu co szykuje dla mnie los.

5. Nieuniknione - Śmierć - Zmiany ..oby nie były bolesne zmiany ..odciągnełam Rycerza monet ..jakby zmiana pracy

6. Co to przyniesie - 4 buławy - Radośc, zadowolenie oraz upragnioną stabilizacje

7. Przyszłość - VI Kochankowie, XXI Świat, V Kapłan wypadł jeszcze VII Rydwan no nie wiem, ale pierwsza myśl to slub :mysli: enetulanie podjęcie decyzji o wyjeżdzie zagranice.

Napisano

wyglada dosyc pozytywnie, nie piszesz na jaki okres czasu stawialas

przelozenie - teraz wiecej radochy maja Ci inni, ale zmiany oddadza Ci sprawiedliwosc, tj. powinnas zostac doceniona - jesli dobrze pracujesz/ lub sama o to sie postarasz

takze bledy moga zosatcuwypuklone, ale 9 pucharow potem wiec raczj nie w te strone to pojdzie, a w pozytywna

podsuma Ksiezyc

byc moze cos sie dzieje za Twoimi plecami, ni konsultowane z Toba albo beda tez cienie tej nagrody (sprawka,9 puch.), o ktorych jeszcze nie wiesz

1. w miare kontrolujesz sytuacje, starasz sie nie zasypywac gruszek w popiele

to moze tez oznaczac, ze troszke sie izolujesz/odstajesz od reszty, patrzysz z perspektywy, nie idziesz za tlumem

dodatkowo - ze zmiany (na korzysc) sa tuz-tuz

2. bylo rozczarowanie, niespelnione plany (ominal Cie awans? podwyzka?)

3. moze sie pojawic dodatkowa propozycja zw. z praca, ktora Ci namiesza w glowie

4. trudno robic plany, kiedy wokol wszystko sie zmienia - wiec moze po prostu probowac nie spasc z konia ;) i jechac dalej

5. zmniana pracy/stanowiska

6. nowe propozycje, moze nowe miejsce pracy (rowniez fizycznie, nowy budynek moze byc)

7. bedziesz wybierac /oby bylo z czego ;) /, zmiana - znow ja widac - miejsca pracy, podpisanie umowy

oj, bedzie sie dzialo - goracy czas przed Toba, ale powinno dobrze sie ulozyc - pods. bez Rydwanu: Kolo F., razem z nim - Gwiazda

Napisano

No tak zpomniała zupełnie, że obiecano awans po sepłnieniu pewnych warunków. Szkoda, że tylko ja dotrzymałam słowa :)

Napisano

Rok temu spłaciłam kredyt prawie w całości, ale jeszcze troche zostało.

Napisano

nio tak myślałam

tu nie widać ruiny ale i 6 w totka również nie ponieważ denarków tez nie widać wiec być może na czym innym karty sie skupiły

wyjazd gdzieś możliwy nie wiem czy zagraniczny raczej obstawiałabym w obrębie kraju

Napisano

moze sie skonczyc na satysfakcji...

a Swiat bardzo czesto pokazuje mi wyjazd zagranice

Napisano

Nie mam w planach ..ale życie nie raz zaskakuje :)

Napisano

tak jakby wyglada ..a to by mnie życie dopiero zaskoczyło hehehe ;) tego bym się nie spodziewała nawet w snach