zakretka23 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Praca nad ciałem i satysfakcja z niego ? Przełożenie - VIII Siła, 7 monet, 4 puchary Praca jest ...trochę bark cierpliwości w oczekiwanie na upragnione efekty 1. Sytuacja obecna - Królowa mieczy - Obecnie mam sesje i skupiłam się na nauce. 2. Przeszłość - 10 monet - tutaj nic mi nie przychodzi do głowy ...za dużo ..albo zadowolenie 3. Przeszkoda - 10 mieczy - Problemy z kręgosłupem, musze bardzo na niego uważąć. W sumie dlatego też zaczełam ćwiczyć po długiej przerwie spowodowanej wypadkiem 4. Rada - Rycezr monet - Pracowac regularnie i konsekwentnie. 5. Nieuniknione - As mieczy - Tutaj widze zmiane siłowni na nowu klub. 6. Co to przyniesie - 5 buław - Będę konsekwentnie ćwiczyć. 7. Przyszłość -XVI Wieża, 6 buław, Gwiazda Zmiana na lepsze będę zadowolona. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez zakretka23 Cytuj
emilr Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Praca nad ciałem i satysfakcja z niego ? Przełożenie - VIII Siła, 7 monet, 4 puchary - masz dużo zapału, chęć i wiarę w efekty. Trochę to potrwa, ale masz pewnosć, ze dasz radę. 4 pucharów na końcu to nie wiem. Może to, że obecnie na tym sie skupiasz? 1. Sytuacja obecna - Królowa mieczy - Obecnie mam sesje i skupiłam się na nauce. - albo jestes po prostu niezadowolona z obecnego wyglądu 2. Przeszłość - 10 monet - kojarzy mi się z pełnią, zbyt pełne kształty (wg ciebie?) Przepraszam, moze nie, ale to było pierwsze skojarzenie. Nie wiem, czy chcesz schudnać, czy wzmocnić sieogólnie poprzez ćwiczenia, bo piszesz, ze jestes po wypadku. Jesli to drugie, to przeszłość (10 monet) to okres dochodzenia do siebie, dogadzania sobie. 3. Przeszkoda - 10 mieczy - albo boisz sie, że nie dasz rady 4. Rada - Rycezr monet - Pracowac regularnie i konsekwentnie. To samo bym napisała 5. Nieuniknione - As mieczy - bedziesz czasami musiała się sprężyć 6. Co to przyniesie - 5 buław - bedziesz miała chwile zawahania. raz bedziesz pełna zapału, potem odechce Ci sie wszystkiego (10 mieczy i as mieczy jako konieczność ruszenia do przodu). Ale walczyć bedziesz. 7. Przyszłość -XVI Wieża, 6 buław, Gwiazda Zmiana na lepsze będę zadowolona. - też tak to widzę. Totalna zmiana, zadowolenie na maksa. Powodzenia! Edytowane 5 Czerwca 2013 przez emilr Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Przełożenie wskazuje, że nie jesteś zadowolona z aktualnego stanu, ale ameryki tym zdaniem nie odkryłam bo logiczne jest że jeśli starasz się upiększyć to znaczy że coś nie odpowiada ... 1. Sytuacja obecna - Królowa mieczy - aktualnie w kontekście oceny swego ciała bo o to pytamy karta wskazuje na własny krytycyzm względem swego wyglądu, dlatego pragniesz zmian 2. Przeszłość - 10 monet - chyba troszkę prowadziłaś za długo zasiedziały tryb życia, troszkę sobie folgowałaś z jedzieniem czy coś innego,co spowodowało konsekwencje.. 3. Przeszkoda - 10 mieczy - przeszkodą może być faktycznie kręgosłup jak najbardziej, ale także brak wytrwałości i szybka chęć porzucenia ćwiczeń jeśli takowych się podejmiesz.Także zważaj na słomiany zapał i pracuj wytrwale 4. Rada - Rycezr monet - aaa no właśnie zalecane jest systematyczność oraz wyrwałość -to przyniesie zadowalające Cię korzyści ) 5. Nieuniknione - As mieczy - zaczniesz się buntować, będziesz psioczyć pod nosem jakbyś miała w którymś momencie kryzys by wytrwać, ale dasz radę! 6. Co to przyniesie - 5 buław - ostro sie weźmiesz do dzialania, zwracaj uwagę byś się szybko nie wypaliła wkładając zbyt wiele energii na początku a potem by szybko nie oklapnąć..wtedy może się ewentualnie pojawić ten as mieczy i 10mieczy..także systematycznie i bez nadmiernych przeciążeń,bo mogą Cię one zniechęcić. Co nagle to po diable 7. Przyszłość -XVI Wieża, 6 buław, Gwiazda skrupulatne i systematyczne działania,aktywność przyniosą Ci zadowalające efekty, sprawią, że poczujesz się znacznie lepiej w swojej skórze )) Powodzenia ) Cytuj
zakretka23 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Dodam, że lubie chodzić na siłownie i joge raczej w tym temacie nie występuje u mnie słomiany zapał. Przed wypadkiem trenowałam regularnie 5 lat. Teraz specjalnie podpisałam z siłownią umowe na rok z opcją ściągania środków z konta (nic tak nie mobilizuje;)) 10 monet to faktycznie siedzący tryb zycia oraz zaokrąglenie się po sterydach ..przez miesiąć musiałam brać z powodu zapalenia teczówki. Królowa mieczy ..tak jestm bardzo krytyczna wobec siebie ..zreszta mam lustro w domu buziaki Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Dodam, że lubie chodzić na siłownie i joge raczej w tym temacie nie występuje u mnie słomiany zapał. Czytając Twoje słowa naszła mnie myśl, że może chodzić o zaniechanie ćwiczeń z jakiegoś powodu... moją nadinterpretacją było wspomnienie o zapale, jednak np. może chodzić też o kręgosłup, z powodu którego mogłoby okazać się kontynuowanie ćwiczeń niemożliwe... ale oczywiście tego nie życzę Cytuj
zakretka23 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Może bardziej natłok zajęć ..studia itd..ewentualnie faktycznie powinnam uważać na poczatku z intensywnością ..mam tendencje do przesadzania za dużo ..za szybko ..za długo ..ale tylko w tej dziedzinie ...chyba Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Może bardziej natłok zajęć ..studia itd możliwe, jednak 10 mieczy kojarzy mi się z czymś nagłym, być może nieprzewidzianym, na natłok obowiązków bardziej by 10 buław pasowało, ale z czasem się dowiemy bo może okazać się, że to drobiazg ) Uda się na pewno Cytuj
zakretka23 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Co do tego nie mam wątpliwości )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi