Maestro Inez2503 Napisano 5 Czerwca 2013 Maestro Napisano 5 Czerwca 2013 Dziekuję bakei za karty:) 1. Co trzeba odpuścić Kapłan moje sztywne zasady, konserwatyzm (a jestem uparta jak diabli) 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda moje marzenia, nadzieję, optymizm 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów jakis pan zakochany we mnie 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła świat daje szansę na pogodzenie się po waśniach 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław mam dawać im poczucie pewności siebie, mam dać się zdobywać 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan- intensywne działania jakiegos pana 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny - powinnam zdać się na los, to co przeznaczone nie ominie mnie:) Cytuj
Kędry Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuścić Kapłan - za bardzo trzymasz się swoich przekonań i co najważniejsze (może czasem i najgorsze), że jesteś przekonana o całkowitej ich słuszności - więcej elastyczności jest wskazane, a życie okaże się łatwiejsze i przyjemniejsze. 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda swoje plany, nadzieje i marzenia oraz przekonanie o swojej wyjątkowości 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów - jakiś amant, bardzo emocjonalny Pan - uczucia odgrywają tu ważną rolę 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła - Otoczenie uczy Cię jak przyjmować nieprzychylność losu- należy zawsze mieć wtedy nadzieję i wykrzesać w sobie siłę do walki z nimi. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław - Pokazać innym jak się ralizuje swoje plany, pokonuje kolejne etapy życia, które nie zawsze są kolorowe - 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan- jakiś meżczyzna przejdzie do ataku- może to okazać się dla chwilami Ciebie zbyt uciążliwe 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny - tutaj los będzie kierował Twoim życiem - będzie Ci towarzyszył splot wydarzeń niezamierzonych i niezaplanowanych przez Ciebie - przeznaczenie odegra dużą rolę 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuścić Kapłan moje sztywne zasady, konserwatyzm (a jestem uparta jak diabli) Mozliwe, ze sytuacje rozne, beda wymagaly tego, zeby spojrzec na pewne sprawy z nieco innej perspektywy. Byc moze bedziesz musiala porzucic swoj dotychczasowy sposob myslenia czy postrzegania pewnych rzeczy i zupelnie inaczej teraz na wszystko popatrzec... glebiej wejrzec niz dotychczas. 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda moje marzenia, nadzieję, optymizm I tu pokrywa sie to z powyzszym. Musisz starac sie patrzec na to, co bedzie sie dzialo, z dystansem, jak rowniez z zupelnie innej perspektywy niz dotychczas. Nie oceniac od razu, patrzec, obserwowac nawet bardzie i rozwaznie i umiejetnie wnioskowac dana sytuacje, tak zeby moc potem podejmowac rozsadne, przemyslane i przede wszystkim zrownowazone decyzje. Z ciagla swiadomoscia tego, ze potem przyjdzie Ci ponosic ich konsekwencje. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów To moze byc oczywiscie mezczyzna, ale takze Twoja umiejetnosc spogladania glebiej. Moze wczuwania sie w innych. Tu patrze i to jakby byl taki miesiac, w ktormy mialabys nauczyc sie wgladu w innych, dostrzegania ich potrzeb, wychodzenia im na przeciw a takze wspolodczuwania. 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła, III Cesarzowa Odninasz sie od bolesnych spraw. Oczyszczas swa przestrzen a jednak nadal zachowujesz mlodziencza swiezosc i fantazje. Tu znowu pojawia sie w podsumie Gwiazda... Robiac czystki... pamietaj, aby nie krzywdzic. Tyle, ile trzeba... i z wyczuciem. Miej szerokie spojrzenie... patrz, jak gwiazda, ktora z nieba widzi wszystko. Jako Cesarzowa masz tu bardzo duze szanse na to, aby byc zadowolona. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław Przede wszystkmi radosc, poczucie spelnienia. Mozesz uczyc ich i pokazywac, jak dzialac, aby byc skutecznym, spelnionym i zadowolonym. Rowniez swoja osobe.. mozesz dawac. Pokazywac, jak isc za glosem swojego serca. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan Bardzo goracy czas konkretnych dzialna. Moga byc zwiazane z jakims mezczyzna... jako ze to gorace karty (wyzej Krol Kielichow, wiec kto wie). 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny Cieszyc sie tym, co jest. Robic z tego najlepsze, co sie na dana chwile da i byc uwaznym. Wykorzystywac kazda nadarzajaca sie okazje... aby byc zadowolona i szczesliwa. Powodzenia Inezko... Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuścić Kapłan masz to co ja heheh odpuścić własne poglądy na określone sprawy, zwłaszcza te, które przyczyniają się do ograniczeń w dążeniu do celu 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda jak najbliżej trzymać optymizm, pozytywne myślenie Poczuć się wolną i szczęśliwą, wyzbywając się zbęnych negatywnych wzorców 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów mężczyzna, który może dawać przyjaźń, obdarzać sympatią, adorować lub sprawiać, że na Twej twarzy pojawia się uśmiech. Z pewnością czujesz wówczas jego dobry wpływ na Ciebie 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła wpływa pozytywnie, ponieważ wiesz, że mimo sporów czy rozczarowań jest szansa na wybaczenie, pojednanie i kontynuacje znajomości a to dodaje siła 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław swoją waleczność, stanowczość,umiejętność sięgania po to co pragniesz odważnie i zdecydowanie.Poza tym w pewnych wątpliwościach możesz innych wspomóc w dokonaniu wyborów dzięki umiejętności dokonywania szybkich trafnych obiektywnych wyborów, rad. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan intensywne kontakty, propozycje, które będą szansą na dalsze poznawanie się 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny odważnie lapać byka za rogi, zwłaszcza jeśli poczujesz, że warto (6 buław) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 9 Czerwca 2013 Podbijam, może jeszcze ktoś by spojrzał, co?)) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuścić Kapłan -może i jestes uparta ,ale ja po tej karcie mam wrażenie jakbyś starała się łączyć wszystko w okół siebie nawet gdy jest to bardzo sprzeczne i różniące. Kapłan to karta rodzinna,ale jest to również karta samotnika.. Może nie powinnas się zamykać w sobie.. na siłe starać sie pokazywać ze jest w porządku w pewnych rzeczach..i tezn zbyt nadmiernie rozmyślać.. 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda ze potrafisz powstać jak feniks z popiołu.. nawet gdy w okół zgliszcza, 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów Twoja empatia,energia i ciepło w stosunku do ludzi.. a przede wszystkim uśmiech. 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła Czasem ma wrazenie ,ze Cie krzywdzi..czujesz puste w sobie po zachowaniu różnych ludzi,nieoczekiwanym którego bys sie nie spodziewała. Patrzysz na kielich i widzisz czy jest pusty,pełny czy sie z niego ulewa(emocja) Próbujesz patrzec optymistycznie,prowadzisz taka walkę wewnetrzną sama z soba. Czujesz w sobie siłe mimo wszystko. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław Możesz pokazać innym tego,ze tez jestes ważna ale również wesprzeć i pokazać im inna równie dobrą droge gdy zajdzie taka potrzeba,znalezc wspolnie odpowiednie rozwiazanie,. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan- Tak,dostaniesz jakąs wiadomość napisaną pod wpływem impulsu od jakiegoś pana który zadziała- skłoni Cie do do podjecia odpowiedniej drogi i decyzji. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny - Los jest przewrotny i nie zawsze to co oczy widzą jest stanem faktyczny. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 4 Lipca 2013 WERYFIKACJA Moja:)) 1. Co trzeba odpuścić Kapłan moje sztywne zasady, konserwatyzm (a jestem uparta jak diabli)2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda moje marzenia, nadzieję, optymizm 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów jakis pan zakochany we mnie -na pewno mąż 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła świat daje szansę na pogodzenie się po waśniach 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław mam dawać im poczucie pewności siebie, mam dać się zdobywać 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan- intensywne działania jakiegos pana 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny - powinnam zdać się na los, to co przeznaczone nie ominie mnie:) Kędry 1. Co trzeba odpuścić Kapłan -za bardzo trzymasz się swoich przekonań i co najważniejsze (może czasem i najgorsze), że jesteś przekonana o całkowitej ich słuszności - więcej elastyczności jest wskazane, a życie okaże się łatwiejsze i przyjemniejsze. 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda swoje plany, nadzieje i marzenia oraz przekonanie o swojej wyjątkowości 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów - jakiś amant, bardzo emocjonalny Pan - uczucia odgrywają tu ważną rolę 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła - Otoczenie uczy Cię jak przyjmować nieprzychylność losu- należy zawsze mieć wtedy nadzieję i wykrzesać w sobie siłę do walki z nimi. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław - Pokazać innym jak się ralizuje swoje plany, pokonuje kolejne etapy życia, które nie zawsze są kolorowe - 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan- jakiś meżczyzna przejdzie do ataku- może to okazać się dla chwilami Ciebie zbyt uciążliwe 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny - tutaj los będzie kierował Twoim życiem - będzie Ci towarzyszył splot wydarzeń niezamierzonych i niezaplanowanych przez Ciebie - przeznaczenie odegra dużą rolę Ten punkt zinterpretowałaś najlepiej ze wszystkich:) Wydarzyły się rzeczy niespodziewane, takie, których bym się nie spodziewała. W dużej mierze -pozytywne:) SacralNirvana 1. Co trzeba odpuścić Kapłan moje sztywne zasady, konserwatyzm (a jestem uparta jak diabli)Mozliwe, ze sytuacje rozne, beda wymagaly tego, zeby spojrzec na pewne sprawy z nieco innej perspektywy. Byc moze bedziesz musiala porzucic swoj dotychczasowy sposob myslenia czy postrzegania pewnych rzeczy i zupelnie inaczej teraz na wszystko popatrzec... glebiej wejrzec niz dotychczas. 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda moje marzenia, nadzieję, optymizm I tu pokrywa sie to z powyzszym. Musisz starac sie patrzec na to, co bedzie sie dzialo, z dystansem, jak rowniez z zupelnie innej perspektywy niz dotychczas. Nie oceniac od razu, patrzec, obserwowac nawet bardzie i rozwaznie i umiejetnie wnioskowac dana sytuacje, tak zeby moc potem podejmowac rozsadne, przemyslane i przede wszystkim zrownowazone decyzje. Z ciagla swiadomoscia tego, ze potem przyjdzie Ci ponosic ich konsekwencje. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów To moze byc oczywiscie mezczyzna, ale takze Twoja umiejetnosc spogladania glebiej. Moze wczuwania sie w innych. Tu patrze i to jakby byl taki miesiac, w ktormy mialabys nauczyc sie wgladu w innych, dostrzegania ich potrzeb, wychodzenia im na przeciw a takze wspolodczuwania. 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła, III Cesarzowa Odninasz sie od bolesnych spraw. Oczyszczas swa przestrzen a jednak nadal zachowujesz mlodziencza swiezosc i fantazje. Tu znowu pojawia sie w podsumie Gwiazda... Robiac czystki... pamietaj, aby nie krzywdzic. Tyle, ile trzeba... i z wyczuciem. Miej szerokie spojrzenie... patrz, jak gwiazda, ktora z nieba widzi wszystko. Jako Cesarzowa masz tu bardzo duze szanse na to, aby byc zadowolona. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław Przede wszystkmi radosc, poczucie spelnienia. Mozesz uczyc ich i pokazywac, jak dzialac, aby byc skutecznym, spelnionym i zadowolonym. Rowniez swoja osobe.. mozesz dawac. Pokazywac, jak isc za glosem swojego serca. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan Bardzo goracy czas konkretnych dzialna. Moga byc zwiazane z jakims mezczyzna... jako ze to gorace karty (wyzej Krol Kielichow, wiec kto wie). Może konkretów nie było, ale coś tam się dzieje... 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny Cieszyc sie tym, co jest. Robic z tego najlepsze, co sie na dana chwile da i byc uwaznym. Wykorzystywac kazda nadarzajaca sie okazje... aby byc zadowolona i szczesliwa. Daffne 1. Co trzeba odpuścić Kapłan masz to co ja hehehodpuścić własne poglądy na określone sprawy, zwłaszcza te, które przyczyniają się do ograniczeń w dążeniu do celu 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda jak najbliżej trzymać optymizm, pozytywne myślenie Poczuć się wolną i szczęśliwą, wyzbywając się zbęnych negatywnych wzorców 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów mężczyzna, który może dawać przyjaźń, obdarzać sympatią, adorować lub sprawiać, że na Twej twarzy pojawia się uśmiech. Z pewnością czujesz wówczas jego dobry wpływ na Ciebie 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła wpływa pozytywnie, ponieważ wiesz, że mimo sporów czy rozczarowań jest szansa na wybaczenie, pojednanie i kontynuacje znajomości a to dodaje siła 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław swoją waleczność, stanowczość,umiejętność sięgania po to co pragniesz odważnie i zdecydowanie.Poza tym w pewnych wątpliwościach możesz innych wspomóc w dokonaniu wyborów dzięki umiejętności dokonywania szybkich trafnych obiektywnych wyborów, rad. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan intensywne kontakty, propozycje, które będą szansą na dalsze poznawanie się 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny odważnie lapać byka za rogi, zwłaszcza jeśli poczujesz, że warto (6 buław) GTI 1. Co trzeba odpuścić Kapłan -może i jestes uparta ,ale ja po tej karcie mam wrażenie jakbyś starała się łączyć wszystko w okół siebie nawet gdy jest to bardzo sprzeczne i różniące. Kapłan to karta rodzinna,ale jest to również karta samotnika.. Może nie powinnas się zamykać w sobie.. na siłe starać sie pokazywać ze jest w porządku w pewnych rzeczach..i tezn zbyt nadmiernie rozmyślać.. 2. Co trzymać jak najbliżej -Gwiazda ze potrafisz powstać jak feniks z popiołu.. nawet gdy w okół zgliszcza, 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Król Kielichów Twoja empatia,energia i ciepło w stosunku do ludzi.. a przede wszystkim uśmiech. 4. Jak świat wpływa na mnie 3 mieczy paź kielichów suma Gwiazda/Siła Czasem ma wrazenie ,ze Cie krzywdzi..czujesz puste w sobie po zachowaniu różnych ludzi,nieoczekiwanym którego bys sie nie spodziewała. Patrzysz na kielich i widzisz czy jest pusty,pełny czy sie z niego ulewa(emocja) Próbujesz patrzec optymistycznie,prowadzisz taka walkę wewnetrzną sama z soba. Czujesz w sobie siłe mimo wszystko. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 6 buław Możesz pokazać innym tego,ze tez jestes ważna ale również wesprzeć i pokazać im inna równie dobrą droge gdy zajdzie taka potrzeba,znalezc wspolnie odpowiednie rozwiazanie,. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Paź buław Rycerz Buław suma Rydwan- Tak,dostaniesz jakąs wiadomość napisaną pod wpływem impulsu od jakiegoś pana który zadziała- skłoni Cie do do podjecia odpowiedniej drogi i decyzji. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -Koło Fortuny - Los jest przewrotny i nie zawsze to co oczy widzą jest stanem faktyczny. [ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi