Gość bakea Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Mój nów: 1. Co trzeba odpuścić - 5 PAŁEK 2. Co trzymać jak najbliżej - AS KIELICHÓW + UMIARKOWANIE 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - KRÓL DENARÓW 4. Jak świat wpływa na mnie - KRÓL MIECZY 5. Co mozesz i musisz dac innym - GWIAZDA + 6 DENARÓW 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - ŚWIAT 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 4 KIELICHÓW No cóż by tu naskrobać Hm chyba powinnam przystopować z emocjami uspokoic sie i wyciszyć , nie toczyć żadnej walki a uzbroić sie w cierpliwośc ... otworzyć się na uczucia płynące z zewnatrz i dążyc do realizacji obranych celów... ( umiarkowanie ) - zawsze mówi mi o dążeniu do mistrzostwa.... Ważne jest teraz dla mnie stabilnosc i finanse hm a moze ktos mi zaoferuje prace? wpływ swiata to sie zgadza.. mózg mi zaczął myslec logicznie .. Innym powinnam dawac nadzieje i wsparcie byc pomocna hmm a co sie zacznie moze zaczna sie spelniac moje marzenia? zaczne sie realizowac i spelniac ...... wyniesc musze opanowanie emocji zejscie na ziemie i twardym obcasem ruszyc ku nowemu .... Prosim o pomoc ... dziękuję Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Czerwca 2013 Maestro Napisano 5 Czerwca 2013 Odpuść niepotrzebne nerwy,a zachowaj spokój, serdeczność, opanowanie i harmonię Nabytkiem jest męzczyzna, który może wesprze Cię materialnie, ew. ktoś pomoże w zwiazku z pracą etc., świat każe Ci być rozsądną.Innym dawaj wsparcie i nadzieję na lepszą przyszłosc, zaczniesz nowy etap swojego zycia:) Lekcja mówi o tym, zebys nie dała się marazmowi i nudzie:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuścić - 5 PAŁEK Odpusc sobie dzialania teraz. Wiem, ze chcialabys juz, teraz, zaraz cos zrobic. Moze nosi Ciebie, zeby cos wyjasniac, zeby cos pchac do przodu, ale na ten moment te dzialania beda zwyczajnie bezowocne. Dlatego usiadz na chwile, odczekaj na stosowny moment, kiedy Twoja energia wejdzie w 6 Bulaw a Twoje dzialania nabiora sensu i stana sie skuteczna. Na razie maly krok w tyl i obserwacja. 2. Co trzymać jak najbliżej - AS KIELICHÓW + UMIARKOWANIE ---> III Cesarzowa; HB XV Diabel i VI Kochankowie Byc gotowa do kompromisow. Cos wydaje mi sie, ze Ty taka troche w goracej wodzie kapana. Wyzej byla zacheta, aby odlozyc dzialanie na te chwile, bo moglyby to byc takie zrywy choleryka... ktore do niczego nie prowadza. Tu widac, ze moze byc dobrze, ale trzeba umiec wyjsc tej drugiej stronie na przeciw. Kogokolwiek by to dotyczylo. Tu widac ogromne szanse na Twoje zadowolenie. Po prostu pozwol dojsc do glosu swojemu sercu i badz bardziej ugodowa. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - KRÓL DENARÓW Maz? Mezczyzna... stabilny, konkretny, na ktorym mozesz polegac. 4. Jak świat wpływa na mnie - KRÓL MIECZY Myslisz dosc negatywnie, piszesz czarne scenariusze, boisz sie, ze pewne sprawy nie maja szans na lepszy przebieg. Odcinasz sie od pozytywnych mysli, wrecz asekuracyjnie. Boisz sie po prostu. 5. Co mozesz i musisz dac innym - GWIAZDA + 6 DENARÓW ---> XI Pasja; HB V Papiez Wychodzic na przeciw. Dawac nie oczekujac w zamian. Pokazywac, gdy Ci zalezy... i nie bac sie, co ta druga strona pomysli. Porzucic dume... i nawet okazac czasami pokore... jezeli bedzie taka potrzeba. Mowic, co Ci lezy na sercu, ale i sluchac... Byc plastrem miodu na rany. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - ŚWIAT Zaczniesz sie otwierac... a jednoczesnie wic na nowo swoje gniazdko. Byc moze odkrywac wszelkie radosc Cesarzowej, jakie masz do zaznania u siebie w domu, zyciu... Dobry czas przed Toba. Skup sie na sobie... daj sobie czas, radosc i wszystko, co dobre. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 4 KIELICHÓW Pamietaj, ze owoce, ktorych nikt nie je, gnija! Nie tlum swoich uczuc, a i nie kryj urazy. Staraj sie, aby uczucia ciagle plynely. Nie zrazaj sie... ale i pamietaj, aby zachod slonca nie zachodzil nad Twoim gniewem... Jezeli jest cos, co sprawia, ze jest Ci zle, z wyczuciem, delikatnie, aczkolwiek stanowczo, wychodzac drugiej stronie na przeciw, wyjasniaj to natychmiast. Niech wraz ze wschodem slonce, panuje tylko radosc i zadowolenie na Twoje twarzy i w Twoim sercu. Cytuj
Kędry Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuścić - 5 PAŁEK Zaprzestać nie potrzebnych działań, zatrzymać się, wyciszyć - 2. Co trzymać jak najbliżej - AS KIELICHÓW + UMIARKOWANIE Spokój wewnętrzny i opanowanie- spróbować okiełzać niepotrzebne emocje 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - KRÓL DENARÓW Pan stabilny, zapewniający dostatek 4. Jak świat wpływa na mnie - KRÓL MIECZY Otrzeźwiająco- pozbawia Cię iluzji, marzeń dzięki temu widzisz rzeczy takimi jakimi są 5. Co mozesz i musisz dac innym - GWIAZDA + 6 DENARÓW Nadzieję na lepsze jutro, przyjaźń, wejść w relacje międzyludzkie 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - ŚWIAT Otworzysz się na nowe, na ludzi, na świat, zaczniesz poszukiwać swojego miejsca, poszerzysz swoje horyzonty - wyzwolisz się z dotychczasowych struktur 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 4 KIELICHÓW Musisz nauczyć się radzenia w różnych sytuacjach, pozbywać się ograniczeń, nie tkwić w nich bo tym sposobem zamykasz sobie drogę do lepszej przyszłóści Cytuj
Caliel Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuścić - 5 PAŁEK Szarpanine wewnetrzna, walka z soba i innymi, rywalizacje. Lapanie wielu srok za ogon i miotanie sie. taka chaotyczna troche jestes. 2. Co trzymać jak najbliżej - AS KIELICHÓW + UMIARKOWANIE Rodzina, przyjaciol - oni Cie teraz wspomoga, naladuja akumulatory. Wyglada na to ze potrzeba Ci czulosci, bliskosci, kogos kto da Ci cieplo wsparcie i zrozumienie. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - KRÓL DENARÓW Przyjaciel, mentor, ktos starszy, doswiadczony, otrzaskany. Decydujacy. 4. Jak świat wpływa na mnie - KRÓL MIECZY Bedziesz musiala sie odciac od czegos, podjac decyzje, rozwazyc za i przeciw. 5. Co mozesz i musisz dac innym - GWIAZDA + 6 DENARÓW Potrafisz wyczuc kogos, bezinteresownie pomagac, duzo dac z siebie. POtrafisz dojrzec w innym to co najlepsze, i nakierowac na wlasciwy tor. Dobrze doradzasz. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - ŚWIAT Jakas podroz, albo zmiana otoczenia, totalna zmiana;) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 4 KIELICHÓW Jest w zyciu czas na smutek, jak i na radosc. Kazdy doswiadcza jakiegos poczucia niespelnienia, straty, refleksji.. Czas zamknac ten etap i ruszyc dalej. Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuścić - 5 PAŁEK Odpuścić sobie pragnienie silne zmian w sytuacji kiedy nie dzieje się jak tego pragniesz albo nie dzieje się zupełnie nic...ponieważ głową muru nie przebijesz,a guza się jedynie nabawisz. Trzeba czasem odpuścić bo nic na siłę a więc można zyskać zachowując spokoj wewnętrzny. 2. Co trzymać jak najbliżej - AS KIELICHÓW + UMIARKOWANIE jak najbliżej trzymać spokój wnętrza oraz otwarte serducho,, być czujną, uważną, starać się koić wnętrze, gdyż silne emocje mogą utrudnić albo nawet uniemożliwić Ci dostrzeżenie szansy (as kielichów) na realizację tego co pragniesz albo zbliżenie sie do upragnionego celu. droga wiedzie poprzez równowagę i spokój. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - KRÓL DENARÓW mężczyzna stabilny, zaradny 4. Jak świat wpływa na mnie - KRÓL MIECZY mężczyzna czasem sprawia, że sie wkurzasz, jego emocjonalny dystans czy oddalenie albo zbytnie skupienie na sprawach materialnych, praktycznych czasem Ci przeszkadza 5. Co mozesz i musisz dac innym - GWIAZDA + 6 DENARÓW możesz i powinnaś pozytywnie patrzeć na to co wokół Ciebie się będzie działo, starać wykazać sie wyrozumiałością,zrozumieniem i czasem iść na kompromis 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - ŚWIAT cieżko stwierdzic jednoznacznie po tak neutralnej jednej karcie, z pewnością pojawią się nowe okolicznoości albo Twoja nowa postawa 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 4 KIELICHÓW temperować swoje emocje, zwłaszcza wtedy gdy nie dzieje się nic...bo zdaje się zazwyczaj masz tendencje do odśrodkowego pobudzenia przyczyniającego sie w takich sytaucjach do potrzeby działania ). Pozwól sprawom toczyć się..bez interwencji, a energie wnętrza wykorzystać albo rozproszyć jakoś inaczej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi