Skocz do zawartości

Now 8 czerwca 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Co trzeba odpuscic - Krol Mieczy + XVIII Ksiezyc, 4 Monet ---> XIX Slonce, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Mysle, ze Mieczowy to moj maz. Odpuscic sobie calkowicie jakiekolwiek z nim uklady a skupic sie na sobie. Otworzyc sie na zupelnie nowe. Nie odgrzewac ciagle tego samego kotleta. Konczyc jedna ciachem, trachem. Pozwolic odejsc temu, co odejsc ma.

2. Co trzymac jak najblizej - XXI Swiat + XIX Slonce, Krol Monet ---> XV Diabel, HB IV Cesarz

Mozliwe, ze znajomosc z jakims monetowym. Ewentualnie tu skupienie sie na swoim zyciu i poprostu tworzenie swojego szczescia tu i teraz, na miejscu.

3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - Krolowa Mieczy + Krolowa Bulaw ---> X Kolo Fortuny

Ze dzieki rozwodowi, zblizajacemu sie juz powaznie, nabieram energii i radosci zycia.

4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Zaczne powoli uwalniac sie ze swoich jakis ograniczen. Ale widac tu tez, ze nie nastapi to z dnia na dzien. Mozliwe, ze bede uciekac w obowiazki, zeby uniknac tego wyjscia ze swojej dziupli.

Jednak bedzie potrzeba ruszyc raz a porzadnie, tyle, ze w sposob zorganizowany. Rozwalic wszelkie dotychczasowe ograniczenia. Jezeli ja tego nie zrobie, zrobi to los.

5. Co mozesz i musisz dac innym - VI Kochankowie + IX Eremita, X Kolo Fortuny ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan

Trzeba bedzie podjac jakas decyzje. Byc moze bardzo wazna, jednak chyba nielatwa, bo bedzie wymagala powaznego przemyslenia i rozstrzygniecia sie.

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Monet + Rycerz Bulaw, As Bulaw ---> XV Diabel; HB II Kaplanka

Nie wiem. Jakas znajomosc moze zaskoczyc.

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - As Kielichow + Rycerz Monet, I Mag ---> VII Rydwan, HB II Kaplanka

Nie wiem. Chyba dzialac. Nie czekac na nic. Wyjasniac cos. Jednoczesnie robic to z intuicja.

Napisano

1. Co trzeba odpuscic - Krol Mieczy + XVIII Ksiezyc, 4 Monet ---> XIX Slonce, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Po raz kolejny wychodzi tu Twój małżonek i wszystkie perypetie związane z nim- należy położyć kres temu wszystkiemu, nie cofać się, nie myśleć - zacząć kreować od nowa swoje życie, stanowczo i twardo stąpać po ziemi, budować solidne fundamenty dalszej egzystencji.

2. Co trzymac jak najblizej - XXI Swiat + XIX Slonce, Krol Monet ---> XV Diabel, HB IV Cesarz

Swój optymizm i otwarcie na świat - to miej zawsze blisko siebie - wtedy maja możliwość zaistnieć nowe przyjaźnie, znajomości, które z czasem mogą okazać się poważne.

3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - Krolowa Mieczy + Krolowa Bulaw ---> X Kolo Fortuny

Energia będzie Twoim największym nabytkiem i chęć działania - w mieczowej położysz kres wszelkim rozterkom - tutaj kołó losu przechyla się w drugą stronę: z mieczowej staniesz się buławową.

4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Mieczy + 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Etap powrotu do "normalności" zajmie Ci trochę czasu, ale będziesz nad nim żmudnie pracować - gdy poczujesz stabilny grunt pod nogami - postanowisz zmienić swoje życie,i z nowym zapałem ruszyć do przodu

5. Co mozesz i musisz dac innym - VI Kochankowie + IX Eremita, X Kolo Fortuny ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan

Postanowisz coś zmienić w swoim życiu, po dokładnym przemyśleniu podejmiesz decyzję zgodnie ze swoim wnętrzem- będziesz przy tym stanowcza i wojownicza

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Monet + Rycerz Bulaw, As Bulaw ---> XV Diabel; HB II Kaplanka

Wiele zmian przed Tobą - na gruncie zawodowym zacznie się coś dziać - może w ezoteryce coś ruszy (mam na myśli zarobkowanie)

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - As Kielichow + Rycerz Monet, I Mag ---> VII Rydwan, HB II Kaplanka

Podejmuj wyzwania, nie cofaj się, bądź kreatywna, ,energiczna i przedsiębiorcza - kieruj się intuicją

• Lubię to! 1
Napisano

Zadreczanie sie i zamartwianie sprawami urzedowymi, sadowymi, mezem. Co ma byc to bedzie, sloneczko swieci ;)

Mam wrazenie, jakbys chciala pewna postawe, status rzeczy utrzymac jak najdluzej przy sobie... odpusc.

Znajomosci, swoje pasje. Znajomosc z monetowym. Niekoniecznie maz.

Chociaz jest powiedzenie: "Boże strzeż mnie od falszywych przyjaciol, z wrogami poradze sobie sam"

Mam wrazenie, ze moze byc jakas niespodzianka zwiazana z monetowym, ale raczej nic szczegolnie wstrzasajacego.

Zastanawia mnie, ze tak wiele karta Slonce sie pojawia w Twoich rozkladach...

napisze na PW:P

Przyjaciolka obiektywna, surowa, moze stracila dzieci, moze jest wdowa... Atrakcyjna i ognista, z temperamentem i charakterem.

Mozliwe ze zmienna i chimeryczna, ale na pewno majaca swoje zasady i umiejaca skupic na sobie uwage.

To dobra znajomosc. Moze przyniesc ciekawy obrot spraw. Moze to bratnia dusza?

Nie dostrzegasz innych perspektyw przytloczona codziennoscia i kieratem obowiazkow.

Moze cos w najblizszym czasie sie zmienic, i to bardzo gwaltownie.

To co w sobie masz, w sercu, tutaj mowa bys zwrocila uwage na swoje potrzeby, nawet te seksualne (przepraszam), ktorych sie wyrzekasz dla kogos,

skladasz na oltarzu obowiazkow. Zadbaj o siebie, swoja przyjemnosc, odrobina hedonizmu nikomu nie zaszkodzila:)

jakies zobowiazania, stosunek pracy, nowe mozliwosci zwiazane z zyciem zawodowym.

mozliwe ze zostaniesz zaproszona na jakas rozmowe kwalifikacyjna, albo cos w ten desen,

mozesz wykazac sie pasją i intuicja - dzialaj - tylko oczy miej otwarte;)

Moze jestes troche w goracej wodzie kapana, porywasz sie, szybko angazujesz i spalasz..

Nauczysz sie refleksji, ale nie takiej rozmemlanej, tylko trzezwej.

Cos mi szepcze, ze bedziesz musiala nauczyc sie dzialac szybko, czujnie, korzystajac z intuicji i decyzyjnosci.

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki Solarku. Co tu dodac? Mega interpretacja.

Super, zes znowu miedzy nami... Szybko na priv uo co z tym Sloncem tam... :hahahaha: Bo nic mi nie przychodzi do glowy... :hahahaha:

Napisano

Naprawde??? ;)

ciesze sie. ale musze przyznac ze moje uiejetnosci tarotowe chyba mocno podupadly ;)

Napisano

Gadasz... :ojejku: Znaczy glOpoty gadasz... :26:

Oo.... a jak Ty tak o tym Sloneczku to az machnelam karty na wyjasnienie, co to Slonko tak pojawia sie w mojszych rozkladach?

I mam...

X Kolo Fortuny, 7 Monet, XVI Wieza + Krol Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB VI Kochankowie

Nie wiem... tu widac sytuacje, ktora pozostaje bez zmian, jestem ogarnieta juz rezygnacja... i cos zostac ma zburzone, ewentualnie runie tak czy inaczej. I sie Monetowy wychyla. Teraz mam z nim dziwna sytuacje, ktorej moj umyslik nie ogarnia... W kazdym razie cos tu wyjdzie na swiatlo dzienne, o czym nie wiem. Sloneczko cos oswietli i pokaze.

Gość Daffne
Napisano

Odpuścić i nie przejmować się słowami, czynami czy zachowaniem Ex, który może przejawiać czasem zaborcze reakcje wobec Ciebie...a przynajmniej jakoś tak mi się skojarzyło, nie wiem oczywiście czy słusznie, jednak takie odczucie mam, nagłych zaskakujacych Cię zachowań Ex, które trzeba potraktować neutralnie i bez emocji jak cesarz.

jak najbliżej należy trzymać zdrowy egoizm w sobie, asertywność, własne zadowolenie i radość albo również pewną znajomość, która dodaje Ci wiele przyjemnoości :)

najwazniejszym nabytkiem jest Twoja siła sprawcza, zaradność oraz energiczność w działaniu. W najbliższym czasie będziesz w stanie wiele zdziałać w zależności od własnych pragnień i chęci. Myślę też że nabytkiem jest odwaga sięgnięcia po realizację planów,zamierzeń (mag) :)

wpływa dość hamująco na Ciebie...a może sprawia to dystans wobec pewnej osoby, ktoś może podjąć starania wobec Ciebie...w oparciu o pkt 1 myslę, że ex. I te wydarzenia mogą sprawiać, że poświęcisz na utrzymanie dystansu nieco energii, ktorą później tzreba będzie odzyskać poprzez odpoczynek.

dać ciepło, wsparcie, zrozumienie wykorzystując swą mądrość życiową i wiedzę tym,którzy przyjdą do Ciebie w potrzebie :).

pojawi się możliwość zblizenia się z kimś, jednak wygląda na to, że będziesz sie przed tym bronić (8 mieczy) (kapłanka) (buławy) mimo pokusy wewnętrznej (diabeł),emocje jednak będą buzować w Tobie. Sięgniesz jednak do swych zasobów Kapłanki.

lekcja uczuć przed Tobą, nadejdzie kolejny czas próby i ważne by pamiętać o własnych potrzebach tych dalekosiężnych (rycerz monet) (Mag) i starać się nie zapominać w sytuacji, gdy ktos niepożądany zacznie działać na Ciebie. Z kolei jeśli to ktoś nowy...to pozwolić sobie na małe szaleństwa? jedno z dwóch :))

• Maestro
Napisano

tez o Twoim męzu pomyślałam, odpuśc go i jego niedopowiedzenia,nieodgadnione plany i zachowania

trzymaj znajomość, pewnie na odległość, z konkretnym facetem, który sprawia Ci radość samym istnieniem

czujesz się na zmianę raz taka, raz taka, tzn. wiesz, ze masz w sobie dużo takiej życiowej mądrości, jesteś oczytania i inteligentna, wiesz też, że jesteś przedsiębiorcza i atrkacyjna:)

powoli wyzwala Cię z ograniczeń i niewygodnych sytuacji, które wydawały się nie mieć końca...

masz im dac czas na przemyslenia, czego tak naprawdę oczekuja od zycia, od losu...

chyba ktoś bardziej intensywnie zacznie koło Ciebie krązyć..

bądź wierna swoim uczuciom, pasjom, jak wyczujesz moment to bierz sprawy w swoje ręce i działaj:)

• Lubię to! 1
Napisano

Powinnac odpuscic to co bylo,klopoty,mysli o powrocie(jego) caly ten kram i nie pozwol sie ludzic nie zatrzymuj tego co juz przezyte.Patrz w przyszlosc

z entuzjazmem jednak nie pozwol sie oslepic blaskiem" zlota slonecznego"-to nie wszystko co potrzebujemy do zycia.

Badz soba,otwarta na swiat i ludzi,przestan sie blokowac,powiedz TAK do zycia poczuj sie wreszcie mlodo i zacznij myslec o NOWYM dobrym

(z powodu mnnie ) nawet z Monetowym.

Ze pewna Pani pomoze ci przyjac i przerobic z toba tak zwane przeznaczenie.

Myslisz,ze swiat przestal sie toba interesowac,ze to co najwazniejsze juz minelo,ze sie starzejesz,jak

zabezpieczysz wasza egzystecje.Rozwal te mysli jak ci sugeruje Wieza Boga i z nowa energia zacznij

prowadzic twoj Rydwan z namyslem i rozwaga jak C

Moze sie myle ale ja widze jakis zwiazek ze starszym mezczyzna,wspolne cele i aspiracje,duza madrosc zyciowa oparta na

posiadanym doswiadczeniu zyciowym.Poza tym stabilizacja finansowa.(Czyz by,to ten Monetowy?).Co masz dac innym-milosc,

radosc,twoja madrosc,twoje cieplo i opiekunczosc.Masz duzo do roboty :))

Jezeli zaczniesz sie ogladac to dostrzezesz wokol mozliwosci nawet materialne,ktore pozwola ci stac sie silniejsza,bardziej zdecydowana,

bardziej pewna siebie,kobieta,ktora sie samorealizuje,ktorej mozna powierzyc tajemnice.(moze doradca zyciowy?)Uwaga jednak przed

goraca glowa,niecierpliwoscia(o ktora cie nie posadzam a moze?)

Serce musisz najpierw sama czuc sie dobrze.Pozwol sobie na to!!!Nie zapomnij o tym,ze jest super byc mama ALE nie wolno zapomniec

o tym,ze jest sie rowniez kobieta(i to do tego bardzo atrakcyjna-mowia karty).Wszystko bedzie dobrze jezeli i tobie bedzie dobrze - ta

energia emanuje.(Moze wyjazd w zielone?)

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKUJE.

Mysle, ze Mieczowy to moj maz. Odpuscic sobie calkowicie jakiekolwiek z nim uklady a skupic sie na sobie. Otworzyc sie na zupelnie nowe. Nie odgrzewac ciagle tego samego kotleta. Konczyc jedna ciachem, trachem. Pozwolic odejsc temu, co odejsc ma.

Z Mieczowym to wyszlo rzeczywiscie z mezem. Zreszta tak on mi sie pokazuje. Odpuscic sobie wszelkie wieksze roszczenia i ukryte zale. Poza zepsutymi (moimi) nerwami - nic to nie daje. Podejsc na luzie i sie wiecej skorzysta. I rzeczywiscie tak tez bylo.

Mozliwe, ze znajomosc z jakims monetowym. Ewentualnie tu skupienie sie na swoim zyciu i poprostu tworzenie swojego szczescia tu i teraz, na miejscu.

Tak, znajomosc z Monetowym. Bardzo wazna dla mnie znajomosc. :)

Ze dzieki rozwodowi, zblizajacemu sie juz powaznie, nabieram energii i radosci zycia.

Tu pokazalam sie tylko i wylacznie ja. I tu moje dzialania w roznych dziedzinach. W tym m-cu dosc sporo udalo mi sie zalatwic. Sprawy dotyczace mnie, moich dzieci. Byla we mnie i Mieczowa i Bulawowa. :) Zaleznie od potrzeby.

I jeszcze jedno. Dzieki temu, ze oficjalnie wiadomo juz, ze sie rozwodze niebawem (separacja dobiegla koncowi) wazne dla mnie znajomosci nabralu formy... Takze Mieczowa zmienila sie w Bulawowa. Moim atutem moja Mieczowatosc - wkrotce rozwodka, oficjalnie wolna.

Zaczne powoli uwalniac sie ze swoich jakis ograniczen. Ale widac tu tez, ze nie nastapi to z dnia na dzien. Mozliwe, ze bede uciekac w obowiazki, zeby uniknac tego wyjscia ze swojej dziupli.

Jednak bedzie potrzeba ruszyc raz a porzadnie, tyle, ze w sposob zorganizowany. Rozwalic wszelkie dotychczasowe ograniczenia. Jezeli ja tego nie zrobie, zrobi to los.

No musialam sie nad niektorymi sprawami napracowac. Rozne blokady, ograniczenia, terminy takze, wiec troche roboty z tym bylo konkretnej. Takze zycie po prostu sie odezwalo.

Trzeba bedzie podjac jakas decyzje. Byc moze bardzo wazna, jednak chyba nielatwa, bo bedzie wymagala powaznego przemyslenia i rozstrzygniecia sie.

Tu jakby mi sie te rozne propozycje podrozowe pojawily. Nie zdecydowalam jeszcze nic, ale w tle jest, ze biore to pod uwage.

Nie wiem. Jakas znajomosc moze zaskoczyc

.

Czy cos zaskoczylo? No... tak, bylo pare momentow zaskoczenia.

Nie wiem. Chyba dzialac. Nie czekac na nic. Wyjasniac cos. Jednoczesnie robic to z intuicja.

Tak. Tu chodzilo o to, ze jezeli widze szanse, zeby cos sie ocieplilo to lapac byka :hahahaha: za rogi. Lapalam... :_okok:

Dziekuje wszystkim za pomoc w interpretacji... :bukiet: