Skocz do zawartości

Uczucia przyjaciela do mnie i mojego chlopaka

misiek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem przez tydzien skazana na obecnosc przyjaciol mojegp chlopaka. Wszyscy sa mili oprocz jednego. Jestem w depresji , postawilam karty na jego uczucia do nas jako pary wyszlo

8monet,krolowa mieczy, sila

Interpretacji jest on zazdrosny o mnie bo moj chlopak przestal wydawac wszystkie pieniadze na niego a jest on materialista. Jest tu zazdrosc i zlosc? Dobrze mowie? Pomocy bo chyba nie wyrobie

Napisano

ZAZDROŚCI NIE MA PO JEGO STRONIE JEŚLI JUZ TO EWENTUALNIE PO TWOJEJ I ZDAJE SIĘ DAJESZ TO ODCZUĆ WYRAŹNIE oj sorrki za capsl

moze lepszym byłoby pyt nie o uczucia bo kochać was nie musi a o jego stosunek do ciebie powiedzmy

Napisano

Hehe... a podsum z HB jest XIX Slonko, X Kolo i I Mag. To wyglada tak, jakby on staral sie byc na luzie, nic nie okazywac, ale czuje sie jak pod pregierzem, poniewaz stale liczy sie z tym, ze moze w jakis sposob oberwac. Takze jest nieco jak na szpilkach. Wiecej nie napisze niz to napisaly Mysti i Iridos... Mysle, ze wiecej tu Twojej niecheci niz jego.

Co do uczuc tez sie zgadzam. Kochac Was nie musi. Pytanie o jego stosunek/nastawienie do Was, byloby bardziej na miejscu.

Bo z tymi uczuciami to troche tak, jakby tu chodzilo o nadzieje na jakis trojkacik... Sorrki... tylko takie skojarzenie. :hahahaha:

Napisano

Sorki napisalam odczucia ale nacie racje nastawienie jest bardziej na miejscu. Matko trojkacik to na bank nie w mojej glowie hehe. Dziekuje

Napisano

Musze jakos zmienic moje nastawienie do niego.... To wynika tylko dlatego ze jak sie poznalismy to byl niemily i uraza zostala.....teraz ja sie doszukuje negatywow z jego strony caly czas.... A pewnie ich nie ma i sobie wymyslam. Ogromnie dziekuje wszystkim.

Napisano

dokładnie działasz jak mieczowa spuść z tonu wszyscy na tym skorzystaja