duo70 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Witam ojej Pierwszy raz zrobiłam tak poważny rozkład jak na nów i przyznam się szczerze, że nie potrafię tak obficie interpretować rozkładów jak inni. Moje interpretacje są krótkie i zwięzłe. Chyba dużo nauki jeszcze przede mną 1. Co trzeba odpuścić - 4 miecze -wyjść w końcu do ludzi, przestać się izolować od świata i zamartwiać wszystkim niepotrzebnie 2. Co trzymać jak najbliżej - 4 puchary - znajomość-i , które dadzą mi nowe możliwości, stabilność szczególnie w pracy 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 3 kije - heh nowa transakcja (mam podpisać umowę), która da mi perspektywy na przyszłość, ale też czekam na pana, który ma przyjechać i porozmawiać o tym wszystkim, może jeszcze przyjaźń z nim 4. Jak świat wpływa na mnie - 9 monet - mam korzyści ze współpracy z ludźmi, jakąś tam stabilność fin 5. Co możesz i musisz dać innym - kochankowie- okazać więcej miłości, radości, dbać o dobre relacje z ludźmi 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą księżyca - 7 mieczy tutaj dla dokładniejszego zrozumienia dociągnęłam jeszcze kartę : walet monet Czeka mnie dużo zaległej pracy. Będę kombinować jak uporać się ze wszystkim, bo są sprawy których nie wiem jak rozwiązać. Przy tym wszystkim będę musiała zdobywać nową wiedzę, dużo czytać itd. Wszystko to będę musiała zrobić w krótkim czasie. Spryt i szybkość w działaniu będą tutaj bardzo pożądane 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów- Świat- Otworzyć się w końcu na świat i patrzeć na niego takim jaki jest , bez iluzji, patrzeć optymistycznie a wszystko będzie dobrze, przestać uprawiać czarnowidztwo,cieszyć się życiem. No tak to wygląda u mnie. Jeśli ktoś będzie uprzejmy i spojrzy i pomoże to będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam Edytowane 5 Czerwca 2013 przez duo70 Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Czasem można zawrzeć więcej w małej ilości słów, tak więc nie kieruj się tym co inni wnoszą . Poza tym, świeże spojrzenie jest na wagę złota bo często zdarza się, że osoby takie wpadają na ciekawe spostrzeżenia,o których stare wygi by nie pomyślały ;]. 1. Co trzeba odpuścić - 4 miecze -odpuścić koncertowanie się na tym czego się nie ma...rzeczowo podchodzić do spraw jakie mogą być. Tak więc trzeba będzie porzucić leniuchowanie na rzecz aktywności umysłowej. 2. Co trzymać jak najbliżej - 4 puchary - heh spokój własny jakby i wygodę, na którą wskazuje 4 kielichy 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 3 kije - największym nabytkiem są mozliwości i szasne jakie mogą nadejść. A może tu być również mężczyzna i spotkania wspólne 4. Jak świat wpływa na mnie - 9 monet - dużą korzyść przynoszą Ci znajomości i dobre relacje z innymi, dlatego warto o to dbać 5. Co możesz i musisz dać innym - kochankowie- dawać wsparcie, ciepło, tolerancyjność oraz miłość 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą księżyca - 7 mieczy zacznie się czas aktywności umysłowej o której pisałam w punkcie 1. Będzie to czas główkowania, trzeba będzie wykazać się szybkością myślenia, umiejętnością natychmiastowego podejmowania decyzji czy łapania okazji jakie nadejdą. Poradzisz sobie ponieważ masz spryt i taką "szczurzą" intuicję, która pozwala Ci wyniuchać zagrożenia zawczasu, a także dostrzec to co dobre odpowienio wcześniej 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów- Świat wystarczy otworzyć się na sprzyjające korzystne dla Ciebie okazje i czerpać pełnymi garściami Cytuj
duo70 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Czasem można zawrzeć więcej w małej ilości słów, tak więc nie kieruj się tym co inni wnoszą . Poza tym, świeże spojrzenie jest na wagę złota bo często zdarza się, że osoby takie wpadają na ciekawe spostrzeżenia,o których stare wygi by nie pomyślały ;]. Ale tak czy inaczej nie mam jeszcze odwagi i pewności w interpretacji rozkładów innych osób. Swoje sprawy znam i jest mi znacznie łatwiej coś skojarzyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi