Hrafn Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Witam! Już trzeci raz (nie z rzędu) śni mi się, że zostałem zagryziony przez psy. Nie są to psy które mam trzymam w domu, całkowicie mi nieznane. Za pierwszym razem zostałem zagryziony w jakimś magazynie, innym razem w jakimś lesie, w każdym razie nie znam tych miejsc. Pamiętam, że jak byłem małym dzieckiem śnił mi się podobny sen, ale tam zostałem tylko pogryziony, a może tylko obudziłem się za wcześnie. Dzisiejszej nocy śniły mi się, o ile dobrze pamiętam, trzy różne wersje mojej śmierci co zaczyna mnie już trochę denerwować, ale pytam tylko o sen z zagryzieniem bo on pojawia się najczęściej. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Witam! Już trzeci raz (nie z rzędu) śni mi się, że zostałem zagryziony przez psy. Nie są to psy które mam trzymam w domu, całkowicie mi nieznane. Za pierwszym razem zostałem zagryziony w jakimś magazynie, innym razem w jakimś lesie, w każdym razie nie znam tych miejsc. Pamiętam, że jak byłem małym dzieckiem śnił mi się podobny sen, ale tam zostałem tylko pogryziony, a może tylko obudziłem się za wcześnie.Dzisiejszej nocy śniły mi się, o ile dobrze pamiętam, trzy różne wersje mojej śmierci co zaczyna mnie już trochę denerwować, ale pytam tylko o sen z zagryzieniem bo on pojawia się najczęściej. Pozdrawiam. Witam Pies to prawdziwi przyjaciele albo falszywi.Napisales,ze to nie byly zwierzeta trzymane w domu,zatem to sa znajomi,z ktorymi nie masz az tak bardzo scislego kontaktu,ale ktorych uwazasz za dobrych i prawdomownych,ze zycza Ci dobrze.Zostales przez nich w pewien sposob skrzywdzony stad zagryzienie,albo inaczej-oni powiedzieli cos falszywego na Twoj temat,co Cie troche dobilo(ich falszywa przyjazn,znajomosc czy oddanie).To zalezy tez jak te psy we snie sie wobec Ciebie zachowywaly-czy byly lagodne,łasily sie,merdały ogonem czy szczerzyly kły. A co do smierci-to znaczy,ze przechodzisz wewnetrzna przemiane,sam do konca nie wiesz w ktora strone isc-stad rozne wersje Twojej transformacji.Mozesz przezywac jakis problem,konflikt i nie wiesz jak masz sie wobec tego zachowac-czy pozostac takim jakim jestes czy po prostu potrzebujesz zmiany. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts