Skocz do zawartości

Moja karta dnia

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oczywiscie weryfikacja dzis wieczor albo jutro.

Glupiec

Tlo: 9 Monet, VIII Sprawiedliwosc, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Mozliwe, ze jakas rozmowa mnie czeka. Wyjasnienie czegos, co zmieni zupelnie moje postrzeganie jakiegos tematu. Rozmowa moze dotyczyc ktoregos z moich dzieci.

Napisano

Myślę, że czeka Cię dość pomyślny dzień... bez jakiś większych problemów. Możliwe, że w jakieś sprawie coś zadecydujesz, albo nad czymś będziesz się zastanawiać... ale nic złego nie powinno się zdarzyć. Możliwe też jakieś miłe rozmowy czy spotkanie :>

Gość Daffne
Napisano

Dzień z rodzaju klasycznych i dobrych, może być okraszony robieniem tego co lubisz zwłaszcza w pierwszej połowie dnia, w środku dnia z kolei czekają Cię obowiązki, może więc obiad, przyjście dzieci ze szkoły i tego typu sprawy, natomiast wieczór może być baardzo miły z powodu ciepłych rozmów z kimś, z kim bardzo dobrze się czujesz :))

Napisano

a mnie się wydaje, że będzie jakaś zmiana...

jakaś rozmowa z drugą osobą, może w szkole, może w urzędzie, ale ta rozmowa da Ci nadzieję i zmieni Twoje podejście.

Napisano

Tak, moze sie szykowac rozmowa z nauczycielka sredniej, bo najstarsza cora cos mi dzis mowila, ze wczoraj ta nauczycielka wspominala, ze chcialaby sie mnie dzis zapytac... takze rozmowa bardzo mozliwa wlasnie z nia i w temacie corki (dziecko - Glupiec).

Z ciekawosci zapytalam, o co chce sie mnie zapytac nauczycielka cory?

Paz Bulaw, 2 Kielichow, Rycerz Mieczy ---> I Mag, HB II Kaplanka

Rzeczywiscie widac, ze cos ja interesuje, cos chcialaby sie dowiedziec, moze wyjasnic. Mozliwe, ze chodzi o to, co dalej z mojej strony ja poczynilam w sprawie mlodej.

• Maestro
Napisano

Dzień miły, czeka Ciebie wiele spontanicznych zdarzeń, coś Cię anwet mile zaskoczy,może jakaś miła rozmowa, a moze ktoś coś zadeklaruje, pomoc, lub coś innego co Ciebie zadowoli i czego się kompletnie nie spodziewasz:)

Napisano

Weryfikuje...

Dzien rzeczywiscie byl raczej lekki taki. Bez wiekszych niespodzianek. Byla rozmowa z nauczycielka sredniej cory. Taka dosc szczera i jasna. Powiedzialam jej tak, jak czuje obecna sytuacje, takze uslyszala ode mnie cos, czego byc moze sie nie spodziewala. Ja rowniez zobaczylam u niej pewna reakcje, ktora z lekka mnie zaskoczyla i niekoniecznie sie spodobala, ale dobrze bylo to widziec i teraz wiedziec. Takze Sprawiedliwosc i te 2 Kielichy wykazaly tu wlasnie chyba tez rozmowe, ktora co nieco wyjasnila, jak rowniez ukazala.

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc w interpretacji... :bukiet: