Skocz do zawartości

Moja karta dnia i takie tam..

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Rano sobie wyciągałam:)))

Sprawiedliwość

dzień urzędowy, nic wielkiego się nie wydarzy, zaplanowałam porobienie kilku operacji na koncie i posprzątanie mieszkania

Co miłego w uczuciach jutro? Gwiazda Koło 6 buław

pytam o jutro, bo na dziś też wyciagałam, ale nie pamiętam pierwszej karty, w każdym razie na dzisiaj wyszła nuda i zastój, ale na jutro mam fajne karty, jakieś nieprzewidziane zdarzenie się szykuje, dzięki któremu poczuję sie pewniejsza siebie:)

Napisano

Sprawiedliwość

dzień urzędowy, nic wielkiego się nie wydarzy, zaplanowałam porobienie kilku operacji na koncie i posprzątanie mieszkania

mogą to być też rozważania jakieś głębsze podczas sprzątania:-))))

pytam o jutro, bo na dziś też wyciagałam, ale nie pamiętam pierwszej karty, w każdym razie na dzisiaj wyszła nuda i zastój, ale na jutro mam fajne karty, jakieś nieprzewidziane zdarzenie się szykuje, dzięki któremu poczuję sie pewniejsza siebie:)

no ja bym powiedziała, że zaświeci jakieś światełko w tunelu, los coś przyniesie przyjemnego - może jakaś miła rozmowa...

Napisano

Co do Sprawiedliwosci, jw. moga to byc sprawy urzedowe lub rozwazania. Moze to tez byc jakas wazna rozmowa. Tez pojawia mi sie czesto w Sprawiedliwosci, jezeli np. trzeba cos sobie klarownie wyjasnic, UCZCIWIE wreszcie porozmawiac.

Co do milosci. Podsum HB to Kochankowie. Widac zmiane jakos, z planowania przejsciw dzialanie. Takze moze byc jutro ruch, mozliwe, ze cos sie zadzieje, akcji nie powinno brakowac. Moze jakis pan wyjdzie w Twoja strone z propozycja jakas, ktora powinna Cie w zasadzie ucieszyc. Ewentualnie ten Twoj aptekowy adorator uderzy w dzialanie.

I bedziesz musiala okazac mu odrebine serca.... ;)

Tak czy siak, bedzie dobrze.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Co do Sprawiedliwosci, jw. moga to byc sprawy urzedowe lub rozwazania. Moze to tez byc jakas wazna rozmowa. Tez pojawia mi sie czesto w Sprawiedliwosci, jezeli np. trzeba cos sobie klarownie wyjasnic, UCZCIWIE wreszcie porozmawiac.

Co do milosci. Podsum HB to Kochankowie. Widac zmiane jakos, z planowania przejsciw dzialanie. Takze moze byc jutro ruch, mozliwe, ze cos sie zadzieje, akcji nie powinno brakowac. Moze jakis pan wyjdzie w Twoja strone z propozycja jakas, ktora powinna Cie w zasadzie ucieszyc. Ewentualnie ten Twoj aptekowy adorator uderzy w dzialanie.

Spodziewam się jutro tego, co tak krąży koło mnie, he he:lol: No chyba, że w tym Kole coś innego mnie zaskoczy;) No, chyba, ze tamten drugi faktycznie..;)))

Napisano
Spodziewam się jutro tego, co tak krąży koło mnie, he he:lol: No chyba, że w tym Kole coś innego mnie zaskoczy;) No, chyba, ze tamten drugi faktycznie..;)))

że Ty się dziewczyno nie gubisz...:-) to ja podziwiam!

Napisano

Eee... tam.

Ze MY to jeszcze ogarniamy... to jest cud. :hahahaha:

Napisano

Dzisiaj raczej spokojnie, sprawiedliwosc to takie przemyślenia, dumanie itd :)

natomiast jutro :> coś ciekawego może się wydarzyć, coś na pewno miłego. Moze zapowiedź spotknia, które przez koło fortuny będzie niepewne ale niepewność zostanie przełamana przez 6 buław :)

jutrzejszy dzionek na pewno miły :)

• Maestro
Napisano
że Ty się dziewczyno nie gubisz...:-) to ja podziwiam!

Nie, no co Ty, jeszcze się nie gubię:))

• Maestro
Napisano

Weryfikacja karty Sprawiedliwość

Generalnie wczoraj zajmowałam się pracą i interpretowałam rano rozkłady, które sobie obiecałam zinterpretować dzień wcześniej, nic nie wyjaśniałam, dokonałam kilku przelewów i zakupu ważnej rzeczy i to generalnie wszystko...Pozostałe karty zinterpretuję w weekend;)., Tak ogólnie to karta powiedziała mi tak : zrobisz to, co sobie wcześniej zaplanujesz:)

• Maestro
Napisano

Sprawiedliwość

Weryfikuje karty:)

Pokazały miło spędzony czas na uczelni, moje zadowolenie,wiele kontaktów:)

• Maestro
Napisano

Co do milosci. Podsum HB to Kochankowie (...)

Ewentualnie ten Twoj aptekowy adorator uderzy w dzialanie.

Jeszcze chciałam dodać, że mialaś rację mówiąc o działaniach pana, co prawda kilka dni później niż przewidywał rozkład (ale ja mam tak często, ze karty mi się po wyznaczonym czasie sprawdzają), ale faktycznie musiałam okazać mu odrobine serce, więc wydaje mi się, że te karty tak naprawdę TO właśnie pokazały:))))))