Maestro Inez2503 Napisano 6 Czerwca 2013 Maestro Napisano 6 Czerwca 2013 Chciałam coś w tym stylu wstawiać, Iwka mnie pytaniami zainspirowała:) Karty z netu (bo nie chcę nikogo prosić), ale się świetnie sprawdzają..Od kilku dni robię nożyce, codziennie zwiększam ich ilość, ponoć po miesiącu mają być widoczne efekty:) Oprócz tego, robię wiele innych ćwiczeń.. Sylwetka ogólnie : Rycerz Pucharów 6 monet Diabeł suma Głupiec, suma HB Świat/Cesarzowa - podejrzewam, że sylwetka będzie kusząca, atrakcyjna, może poczuję się ładniejsza, bardziej kobieca:) Wygląd brzucha: Mag Wieża Umiarkowanie suma Pustelnik, suma HB Cesarz- widać, ze zadziałam ostro, może coś się zmieni, może w Wiezy jakieś centymetry spadną i ogólnie poczuję zadowolenie, ale chyba tylko ja będę widziała zmiany, jako, że z gołym brzuchem nie zwykłam spacerować)) Wygląd nóg : Diabeł Cesarzowa As Mieczy suma Słońce/Koło/Mag suma HB to samo:) widac, ze bede bardzo zadowolona, bo chyba uda mi schudną, tak jakbym tego pragnęła:) Samopoczucie: 3 monet Kapłan Cesarz suma Głupiec, suma HB Wisielec/Cesarzowa - widać prace nad sobą, widać, ze będe bardzo stanowcza w działaniu, nie odpuszczę, chyba ćwiczenia hartują mój charakter, bo - sama to czuję - dają mi ogromną siłę wewnętrzną, czuję, że mogę WSZYSTKO:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Jeżeli chodzi o sylwetkę, to poczujesz się powabnie, kusząco i kobieco. Będziesz śmiało ją eksponowała i kusiła Brzuch - powoli ubędzie centymetrów na pewno. Wygląd nóg - pierwsze skojarzenie to będą szczupłe tak jak chcesz, przez co częściej je bedziesz pokazywala, moze w krotszych sukienkach. Diabel i Cesarzowa to wysiłek, który przyniesie zadawalajacy bardzo efekt. Samopoczucie - bedziesz zadowolona, ze udalo Ci sie osiagnac to co zamierzalas i chyba zajmie Ci to troche czasu, bedziesz juz miala dosc, ale sie nie poddasz, bedziesz szla w zaparte Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Sylwetka ogólnie : Rycerz Pucharów 6 monet Diabeł suma Głupiec, suma HB Świat/Cesarzowa - Ogólnie to widać,że twoje działania i mobilizacja przyniesie taki efekt-jaki włożysz w to swój wysiłek. Być może są jakies ograniczenia dla Ciebie czasowe(diabeł) moze chciałabys wiecej czasu temu poświęcic- it o fakt,wysiłek sprawia Ci radość,widzisz efekty nowej drogi i swietnie sie po cwiczeniach czujesz Wygląd brzucha: Mag Wieża Umiarkowanie suma Pustelnik, suma HB Cesarz-Myślę,że wyolbrzymiasz stan swojego brzucha(MAG<WIEZA) bo tak na prawdę to wyglada tak jak wyglądać powinien(UMIARKOWANIE)-> po prostu to ty sama podnosisz sobie poprzeczkę wyżej:) Wygląd nóg : Diabeł Cesarzowa As Mieczy suma Słońce/Koło/Mag suma HB to samo:) może odczuwasz jakiś ból nóg albo ciężar..i widać tu,że ostro sie zawziełaś i chciałabys ostro przewrócic to wszystko do góry by czuc satysfakcje. Samopoczucie: 3 monet Kapłan Cesarz suma Głupiec, suma HB Wisielec/Cesarzowa - Widać twoja prace i ze lepiej sie czujesz tak jak pisałam wczesniej ,ale jednocześnie widać,że nie do końca jestes w stanie poświecić ku temu tyle czasu ile byś chciała. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 6 Czerwca 2013 Sylwetka ogólnie : Rycerz Pucharów 6 monet Diabeł suma Głupiec, suma HB Świat/Cesarzowa - Ogólnie to widać,że twoje działania i mobilizacja przyniesie taki efekt-jaki włożysz w to swój wysiłek. Być może są jakies ograniczenia dla Ciebie czasowe(diabeł) moze chciałabys wiecej czasu temu poświęcic- it o fakt,wysiłek sprawia Ci radość,widzisz efekty nowej drogi i swietnie sie po cwiczeniach czujesz Wygląd brzucha: Mag Wieża Umiarkowanie suma Pustelnik, suma HB Cesarz-Myślę,że wyolbrzymiasz stan swojego brzucha(MAG<WIEZA) bo tak na prawdę to wyglada tak jak wyglądać powinien(UMIARKOWANIE)-> po prostu to ty sama podnosisz sobie poprzeczkę wyżej:) Wygląd nóg : Diabeł Cesarzowa As Mieczy suma Słońce/Koło/Mag suma HB to samo:) może odczuwasz jakiś ból nóg albo ciężar..i widać tu,że ostro sie zawziełaś i chciałabys ostro przewrócic to wszystko do góry by czuc satysfakcje. Samopoczucie: 3 monet Kapłan Cesarz suma Głupiec, suma HB Wisielec/Cesarzowa - Widać twoja prace i ze lepiej sie czujesz tak jak pisałam wczesniej ,ale jednocześnie widać,że nie do końca jestes w stanie poświecić ku temu tyle czasu ile byś chciała. Masz rację, ograniczenia czasowe zdecydowanie, nogi bolą mnie, ale to ze stresu i zmęczenia (zawsze tak mam), a z brzuchem chyba faktycznie przesadzam, ale chcę miec taki ładnie umięśniony jak na zdjęciach fitness:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Z sylwetka ogolnie, mysle, ze spodziewasz sie szybkszych efektow niz one beda. To moze troche potrwac. Moze przebiegac to na poczatku roznie, czasem moze byc, ze bedziesz widziala jakby juz duze efekty, potem znowu jakby nic sie nie ruszalo. Ale koniec koncow bedziesz bardzo zadowolona. Nie ustawaj w tym, co robisz. Skup sie na sobie, na cwiczeniach, masz duze szanse, zeby wyjsc z tego jako ta Cesarzowa. A ta ma wszystko na swoim miejscu. Co do brzucha. No tu, jezeli sie zaprzesz to mozesz go bardzo, bardzo uszlachetnic. Widac wrecz bombowa zmiane. Tylko konkretnie trwac przy swoim. Nie poddawac sie. Przy nogach radzilabym uwazac, bo moga odezwac sie jakies problemy z nogami. Jezeli cos sie bedzie dzialo, jakis silny bol, to zluzuj. Cwiczyc, ale nie zajezdzac sie. Co do samopoczucia to mysle, ze bedziesz musiala nieco zmienic podejscie. Podeszlas do tego bardzo obowiazkowo, ostro, tak iscie po Papiesku. Na poczatek to dobre, zeby zalapac rytm, obowiazkowosc, ale po jakims czasie mozesz poczuc zmeczenie tym. Bedziesz musiala nieco wyluzowac i odnalesc radosc w tym, co robisz... ale nie z obowiazku a taka luzacka. Czyli nieco przewartosciowac motor, ktory Cie napedza w tym wszystkim. Ogolnie fajne karty... Dobrze Ci to na pewno zrobi. Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Sylwetka ogólnie : Rycerz Pucharów 6 monet Diabeł suma Głupiec, suma HB Świat/Cesarzowa - a mi się te karty kojarzą z uzależnieniem od ćwiczeń.... król pucharów - dużo emocji, 6 monet - ogromny wkład wręcz spalanie się przy tym, no i diabeł.... za dużo energii na to tracisz... Wygląd brzucha: Mag Wieża Umiarkowanie suma Pustelnik, suma HB Cesarz- mi Mag mówi, że brzuch teraz jest bardzo okey.... a Ty jeszcze chcesz go przedobrzyć i się forsujesz.... Cesarz to potwierdza - jest bardzo dobrze, nie przesadź... Wygląd nóg : Diabeł Cesarzowa As Mieczy suma Słońce/Koło/Mag suma HB to samo:) - to samo - nogi są kuszące i zgrabne, sprężyste... tutaj nic nie trzeba robić... wystarczy delikatnie ćwiczyć... Samopoczucie: 3 monet Kapłan Cesarz suma Głupiec, suma HB Wisielec/Cesarzowa - bardzo duże jest Twoje zaangażowanie w wygląd... tylko ja się obawiam, że ten Wisielec tutaj w podsumie mówi, że Ty zazwyczaj nie jesteś zadowolona mimo tego, że jesteś teraz jużjak Cesarzowa.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 6 Czerwca 2013 Z sylwetka ogolnie, mysle, ze spodziewasz sie szybkszych efektow niz one beda. To moze troche potrwac. Moze przebiegac to na poczatku roznie, czasem moze byc, ze bedziesz widziala jakby juz duze efekty, potem znowu jakby nic sie nie ruszalo. Ale koniec koncow bedziesz bardzo zadowolona. Nie ustawaj w tym, co robisz. Skup sie na sobie, na cwiczeniach, masz duze szanse, zeby wyjsc z tego jako ta Cesarzowa. A ta ma wszystko na swoim miejscu. Co do brzucha. No tu, jezeli sie zaprzesz to mozesz go bardzo, bardzo uszlachetnic. Widac wrecz bombowa zmiane. Tylko konkretnie trwac przy swoim. Nie poddawac sie. Przy nogach radzilabym uwazac, bo moga odezwac sie jakies problemy z nogami. Jezeli cos sie bedzie dzialo, jakis silny bol, to zluzuj. Cwiczyc, ale nie zajezdzac sie. Co do samopoczucia to mysle, ze bedziesz musiala nieco zmienic podejscie. Podeszlas do tego bardzo obowiazkowo, ostro, tak iscie po Papiesku. Na poczatek to dobre, zeby zalapac rytm, obowiazkowosc, ale po jakims czasie mozesz poczuc zmeczenie tym. Bedziesz musiala nieco wyluzowac i odnalesc radosc w tym, co robisz... ale nie z obowiazku a taka luzacka. Czyli nieco przewartosciowac motor, ktory Cie napedza w tym wszystkim. Ogolnie fajne karty... Dobrze Ci to na pewno zrobi. Tak, spodziewałabym się, tzn,. chcę szybkich efektów:) Podchodzę bardzo obowiązkowo, tzn,. ćwiczę o 20.00 i nie ma zmiłuj:) Domownicy nie istnieją Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 6 Czerwca 2013 Sylwetka ogólnie : Rycerz Pucharów 6 monet Diabeł suma Głupiec, suma HB Świat/Cesarzowa - a mi się te karty kojarzą z uzależnieniem od ćwiczeń.... król pucharów - dużo emocji, 6 monet - ogromny wkład wręcz spalanie się przy tym, no i diabeł.... za dużo energii na to tracisz... Wygląd brzucha: Mag Wieża Umiarkowanie suma Pustelnik, suma HB Cesarz- mi Mag mówi, że brzuch teraz jest bardzo okey.... a Ty jeszcze chcesz go przedobrzyć i się forsujesz.... Cesarz to potwierdza - jest bardzo dobrze, nie przesadź... Wygląd nóg : Diabeł Cesarzowa As Mieczy suma Słońce/Koło/Mag suma HB to samo:) - to samo - nogi są kuszące i zgrabne, sprężyste... tutaj nic nie trzeba robić... wystarczy delikatnie ćwiczyć... Samopoczucie: 3 monet Kapłan Cesarz suma Głupiec, suma HB Wisielec/Cesarzowa - bardzo duże jest Twoje zaangażowanie w wygląd... tylko ja się obawiam, że ten Wisielec tutaj w podsumie mówi, że Ty zazwyczaj nie jesteś zadowolona mimo tego, że jesteś teraz jużjak Cesarzowa.... Ja nigdy nie jestem z siebie na 100% zadowolona..Tzn,. jednego dnia spojrzę i myslę: ho ho, jest super, aby następnego dnia pomyśleć : no nie, z czym do ludzi... Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Ja myślę kochana, że akurat Ty to masz z czym do ludzi wyskakiwać....:-)))) na pewno nic się na Tobie nie trzęsie jak galareta:-)))) matko kochana... skąd tyle motywacji w Tobie? weź powiedz? sprzedaj... daj... no cokolwiek! błaaaagam..... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 14 Lipca 2013 Chciałam coś w tym stylu wstawiać, Iwka mnie pytaniami zainspirowała:) Karty z netu (bo nie chcę nikogo prosić), ale się świetnie sprawdzają..Od kilku dni robię nożyce, codziennie zwiększam ich ilość, ponoć po miesiącu mają być widoczne efekty:) Oprócz tego, robię wiele innych ćwiczeń.. Sylwetka ogólnie : Rycerz Pucharów 6 monet Diabeł suma Głupiec, suma HB Świat/Cesarzowa - podejrzewam, że sylwetka będzie kusząca, atrakcyjna, może poczuję się ładniejsza, bardziej kobieca:) powiem tak : jestem zadowolona, nie widzę jakichs większych ubytków w centymetrach, ale kilka osób ostatnio mi powiedziało : Boże, jaka Ty jestes szczupła, co mnie zaskoczyło... [Wygląd brzucha: Mag Wieża Umiarkowanie suma Pustelnik, suma HB Cesarz- widać, ze zadziałam ostro, może coś się zmieni, może w Wiezy jakieś centymetry spadną i ogólnie poczuję zadowolenie, ale chyba tylko ja będę widziała zmiany, jako, że z gołym brzuchem nie zwykłam spacerować)) Chyba ze 2 centymetry mi spadły w pasie, ale brzuch mam ładny, płaski Wygląd nóg : Diabeł Cesarzowa As Mieczy suma Słońce/Koło/Mag suma HB to samo:) widac, ze bede bardzo zadowolona, bo chyba uda mi schudną, tak jakbym tego pragnęła:) Są zgrabniejsze, faktycznie uda mam ładniejsze:) Samopoczucie: 3 monet Kapłan Cesarz suma Głupiec, suma HB Wisielec/Cesarzowa - widać prace nad sobą, widać, ze będe bardzo stanowcza w działaniu, nie odpuszczę, chyba ćwiczenia hartują mój charakter, bo - sama to czuję - dają mi ogromną siłę wewnętrzną, czuję, że mogę WSZYSTKO:) Ćwiczenia maja ogromny wpływ na moja pewność siebie, ja czuję, że jestem dużo bardziej stabilna wewnętrznie i silniejsza niż kiedyś Cytuj
Arshi Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Sylwetka jeszcze troche pracy nawet sporo przed toba Poprawa z brzuchem bezdie ale jak to umiar powolne efekty beda nogi fakt silniejsze zgrabnijesze samopoczucie lepsze bedzie bo bezdiesz czula ze cos robisz, tylko nie spocznij na laurach ;p Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 14 Lipca 2013 Sylwetka jeszcze troche pracy nawet sporo przed toba Poprawa z brzuchem bezdie ale jak to umiar powolne efekty beda nogi fakt silniejsze zgrabnijesze samopoczucie lepsze bedzie bo bezdiesz czula ze cos robisz, tylko nie spocznij na laurach ;p Zerknij niżej, bo dałam weryfikację))))))))))) Jest duzo lepiej niz piszesz:)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi