Skocz do zawartości

Rozkład na dwóch Panów, dwie miłości

carolinosss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprawa jest taka, że spotykam Pana A do którego żywię duże uczucia i chciałabym być z nim ale on jest raz wylewny a za drugim razem zapomina jakby o moim istnieniu. Dla niego jestem gotowa rzucić wszystko za sobą i nie zważając na nic być z nim.

Natomiast Pan B to jest mój ex z którym ciągle jesteśmy w dobrych kontaktach smsowo- telefonicznych i mimo że to ja zakończyłam związek z nim ze względu pewnych jego problemów ciągle jesteśmy w kontakcie tel. (bo on mieszka strasznie daleko) i wiem że jak bym do niego pojechała i zamieszkała z nim (a jest taka możliwość - tylko się waham) to wszystko było by jak dawniej.

Tak więc rozkład na którą miłość znaleziony na stronie forumezo.

1.Czy Pan A ma potencjał stać się "prawdziwą" miłością dla pytającej?

Królowa mieczy

Wskazuje ta karta na osobę starszą, rozwiedzioną i znającą życie - to się zgadza w pełni.

Karta także wskazuje na pozory i samotność w związku oraz że ta osobą nie kieruje serdeczność -tak więc to chyba nie to.

2.Przeszkody dla relacji z Panem A.

10 Pucharów

On jest chyba jeszcze z kimś związany bo to karta związków.

3.Sprzyjające wpływy w relacji z Panem A.

7 Buław

Ten związek rokuje pozytywnie chociaż to mi się tylko wydaje, że się rozpada.

4. Co powinna zrobić pytająca aby dopomóc by Pan A stał się częścią jej życia?

5 pucharów

Postępować tak jak nakazują uczucia i nie ulegać smutkom po stracie. Może nie mam za bardzo lamentować po moim ex- czy o to chodzi przy tych smutkach po

stracie? Czy to strata owego Pana A?

6. Czy Pan B ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej?

As Mieczy

Nie wygląda to zbyt rokująco i na dodatek oznacza zerwanie relacji.

7.Przeszkody dla realizacji z Panem B.

As buław

Pragnienie zupełnie innych rzeczy, niezrealizowane potrzeby seksualne a nawet niepopłacone długi (jego)

8.Sprzyjające wpływy w relacji z Panem B

As Pucharów

Odrodzenie miłości, może nawet małżeństwo. On ciągle musi mnie bardzo kochać.

9. Co powinna zrobić pytająca aby dopomóc by Pan B stał sie częścią jaj życia?

Papież

Zaufać sobie w pełni i wsiąść ślub ale nie obiecywać nic jeżeli nie jest się do końca pewny bo się nie wywiąże z obietnic.

10. Czy pytająca będzie z Panem B szczęśliwa?

9 buław

Tak jak by wiele przeżyć więc czuje niechęć i brak zaufania. Ale w końcu osiągnę stan pewności z nim i zdecydowanie.

Z dwojga złego to nie wiem na którego Pana karty wyszły lepsze.

Chyba żaden z nich nie prezentuje się zbyt kolorowo.

Może ktoś pomóc?

Z góry dziękuje

Gość Daffne
Napisano

U Pana B as kielichów nie oznacza odrazu miłości i małżenstwa...to zaledwie iskra uczuć jaka mimo biegnacego czasu się nadal utrzymuje między Wami co jest właśnie sprzyjające.

Zdecydowanie lepiej wypada Pan A. w sensie praktycznego życiua

Z kolei pod względem uczuciowym wyłącznie lepiej prezentuale się relacja z Panem B, jednak mało życiowo tutaj...

Napisano

pojawić sie powinna opcja pana C :dostal_na:

bo z tych 2 z żadnym nie uda się zbudować czegoś na solidnych fundamentach szarpanina

ten A to podejrzany

• Maestro
Napisano (edytowane)

Tez uważam, że żaden z wymienionych panów....

4. Co powinna zrobić pytająca aby dopomóc by Pan A stał się częścią jej życia?

5 pucharów

spojrzeć prawdzie w oczy, realnie, na nim możesz się zawieść

9. Co powinna zrobić pytająca aby dopomóc by Pan B stał sie częścią jaj życia?

Papież

trzymaj się swoich zasad

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Dziękuje, bardzo trafne że pod względem życia praktycznego to Pan A a dla Pana B to chyba z 10 lat upłynie za nim będzie gotowy przystosować się do normalnego życia i chociaż trochę wydorośleje.

Napisano

dziękuje, gdyby tylko to takie łatwe było zapomnieć o targanych uczuciach i poznać Pana C.

Napisano

Mi to wyglada tak jakby Pan A miał jeszcze jakies zobowiązania z przeszlosci, moze ma rodzin, która rości sobie wobec niego jakies prawa i do końca nie czuje sie wolny (10 pucharów). Krolowa mieczy mówi o tym że nigdy nie będzie to związek na normalnych zasadach i że Pani w tym związku będzie się czuć samotna. 5 pucharów mówi o tym,żeby nie oszukiwac siebie samej i postępowac tak jak mówia wewnetrzne odczucia, które w 5-tce pucharów nie sa jednak pozytywne. Karty mówią według mnie by dac sobie spokój i zmierzyc sie z tymi negatywnymi odczuciami. Pan B wedlug mnie to ktos absolutnie ceniący sobie swoją wolność (As mieczy), przy Asie Bulaw może oznaczac takiego troche nieokiełznanego chłopca, któremu nie w głowie statkowanie się.Ale Papiez zachęca- trwaj, jesli chcesz z nim byc to trwaj moze go okiełznasz. As pucharów mówi o tym ze będziecie milo spędzac czas, jakies kino, knajpka itp ale jakichs powaznych fundamentow solidnego zwiazku to ja tu nie widze. Lepszy Pan B, ale najlepszy Pan C chyba jednak ;) Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Napisano

A z sąd ja tego Pana C wezmę, kiedy zakochana tylko w tych jestem i bez kontaktu z nimi czuje się depresyjnie.

Napisano

to zostaw za-kochanie

kochaj jednego tylko wtedy spokój duszy cie nawiedzi:z_jezorem_na:

• Maestro
Napisano
A z sąd ja tego Pana C wezmę, kiedy zakochana tylko w tych jestem i bez kontaktu z nimi czuje się depresyjnie.

Spoko, znajdzie się we właściwym czasie:)

Napisano

kochana żaden z tych panów. Zamknij przeszłośc i idz w nowe. Nigdy nie będzie tej właściwej opcjo jak będziesz tkwiła miedzy otwartymi drzwiami przeszłości :)

Napisano

A to w takim właśnie momencie kiedy szukam pracy i ciężko jest mi zapomnieć o nich bo mam teraz mnóstwo wolnego czasu więc myślę.

Napisano

Wiem wiem kochana jak to jest. Znajdzie coś dla Siebie, ja zaczęłam ćwiczyć. Na pierdoły się skończył czas. Jestem happy. ciało fajnie wygląda a w głowie jest luz od pierdół. :)))