carolinosss Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Sprawa jest taka, że spotykam Pana A do którego żywię duże uczucia i chciałabym być z nim ale on jest raz wylewny a za drugim razem zapomina jakby o moim istnieniu. Dla niego jestem gotowa rzucić wszystko za sobą i nie zważając na nic być z nim. Natomiast Pan B to jest mój ex z którym ciągle jesteśmy w dobrych kontaktach smsowo- telefonicznych i mimo że to ja zakończyłam związek z nim ze względu pewnych jego problemów ciągle jesteśmy w kontakcie tel. (bo on mieszka strasznie daleko) i wiem że jak bym do niego pojechała i zamieszkała z nim (a jest taka możliwość - tylko się waham) to wszystko było by jak dawniej. Tak więc rozkład na którą miłość znaleziony na stronie forumezo. 1.Czy Pan A ma potencjał stać się "prawdziwą" miłością dla pytającej? Królowa mieczy Wskazuje ta karta na osobę starszą, rozwiedzioną i znającą życie - to się zgadza w pełni. Karta także wskazuje na pozory i samotność w związku oraz że ta osobą nie kieruje serdeczność -tak więc to chyba nie to. 2.Przeszkody dla relacji z Panem A. 10 Pucharów On jest chyba jeszcze z kimś związany bo to karta związków. 3.Sprzyjające wpływy w relacji z Panem A. 7 Buław Ten związek rokuje pozytywnie chociaż to mi się tylko wydaje, że się rozpada. 4. Co powinna zrobić pytająca aby dopomóc by Pan A stał się częścią jej życia? 5 pucharów Postępować tak jak nakazują uczucia i nie ulegać smutkom po stracie. Może nie mam za bardzo lamentować po moim ex- czy o to chodzi przy tych smutkach po stracie? Czy to strata owego Pana A? 6. Czy Pan B ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? As Mieczy Nie wygląda to zbyt rokująco i na dodatek oznacza zerwanie relacji. 7.Przeszkody dla realizacji z Panem B. As buław Pragnienie zupełnie innych rzeczy, niezrealizowane potrzeby seksualne a nawet niepopłacone długi (jego) 8.Sprzyjające wpływy w relacji z Panem B As Pucharów Odrodzenie miłości, może nawet małżeństwo. On ciągle musi mnie bardzo kochać. 9. Co powinna zrobić pytająca aby dopomóc by Pan B stał sie częścią jaj życia? Papież Zaufać sobie w pełni i wsiąść ślub ale nie obiecywać nic jeżeli nie jest się do końca pewny bo się nie wywiąże z obietnic. 10. Czy pytająca będzie z Panem B szczęśliwa? 9 buław Tak jak by wiele przeżyć więc czuje niechęć i brak zaufania. Ale w końcu osiągnę stan pewności z nim i zdecydowanie. Z dwojga złego to nie wiem na którego Pana karty wyszły lepsze. Chyba żaden z nich nie prezentuje się zbyt kolorowo. Może ktoś pomóc? Z góry dziękuje Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 U Pana B as kielichów nie oznacza odrazu miłości i małżenstwa...to zaledwie iskra uczuć jaka mimo biegnacego czasu się nadal utrzymuje między Wami co jest właśnie sprzyjające. Zdecydowanie lepiej wypada Pan A. w sensie praktycznego życiua Z kolei pod względem uczuciowym wyłącznie lepiej prezentuale się relacja z Panem B, jednak mało życiowo tutaj... Cytuj
iridos Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 pojawić sie powinna opcja pana C bo z tych 2 z żadnym nie uda się zbudować czegoś na solidnych fundamentach szarpanina ten A to podejrzany Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Czerwca 2013 Maestro Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Tez uważam, że żaden z wymienionych panów.... 4. Co powinna zrobić pytająca aby dopomóc by Pan A stał się częścią jej życia?5 pucharów spojrzeć prawdzie w oczy, realnie, na nim możesz się zawieść 9. Co powinna zrobić pytająca aby dopomóc by Pan B stał sie częścią jaj życia?Papież trzymaj się swoich zasad Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Inez2503 Cytuj
carolinosss Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Dziękuje, bardzo trafne że pod względem życia praktycznego to Pan A a dla Pana B to chyba z 10 lat upłynie za nim będzie gotowy przystosować się do normalnego życia i chociaż trochę wydorośleje. Cytuj
carolinosss Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 dziękuje, gdyby tylko to takie łatwe było zapomnieć o targanych uczuciach i poznać Pana C. Cytuj
Dame Tarot Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Mi to wyglada tak jakby Pan A miał jeszcze jakies zobowiązania z przeszlosci, moze ma rodzin, która rości sobie wobec niego jakies prawa i do końca nie czuje sie wolny (10 pucharów). Krolowa mieczy mówi o tym że nigdy nie będzie to związek na normalnych zasadach i że Pani w tym związku będzie się czuć samotna. 5 pucharów mówi o tym,żeby nie oszukiwac siebie samej i postępowac tak jak mówia wewnetrzne odczucia, które w 5-tce pucharów nie sa jednak pozytywne. Karty mówią według mnie by dac sobie spokój i zmierzyc sie z tymi negatywnymi odczuciami. Pan B wedlug mnie to ktos absolutnie ceniący sobie swoją wolność (As mieczy), przy Asie Bulaw może oznaczac takiego troche nieokiełznanego chłopca, któremu nie w głowie statkowanie się.Ale Papiez zachęca- trwaj, jesli chcesz z nim byc to trwaj moze go okiełznasz. As pucharów mówi o tym ze będziecie milo spędzac czas, jakies kino, knajpka itp ale jakichs powaznych fundamentow solidnego zwiazku to ja tu nie widze. Lepszy Pan B, ale najlepszy Pan C chyba jednak Pozdrawiam. 1 Cytuj
carolinosss Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 A z sąd ja tego Pana C wezmę, kiedy zakochana tylko w tych jestem i bez kontaktu z nimi czuje się depresyjnie. Cytuj
iridos Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 to zostaw za-kochanie kochaj jednego tylko wtedy spokój duszy cie nawiedzi:z_jezorem_na: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Czerwca 2013 Maestro Napisano 6 Czerwca 2013 A z sąd ja tego Pana C wezmę, kiedy zakochana tylko w tych jestem i bez kontaktu z nimi czuje się depresyjnie. Spoko, znajdzie się we właściwym czasie:) Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 kochana żaden z tych panów. Zamknij przeszłośc i idz w nowe. Nigdy nie będzie tej właściwej opcjo jak będziesz tkwiła miedzy otwartymi drzwiami przeszłości Cytuj
carolinosss Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 A to w takim właśnie momencie kiedy szukam pracy i ciężko jest mi zapomnieć o nich bo mam teraz mnóstwo wolnego czasu więc myślę. Cytuj
Selenit666 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Wiem wiem kochana jak to jest. Znajdzie coś dla Siebie, ja zaczęłam ćwiczyć. Na pierdoły się skończył czas. Jestem happy. ciało fajnie wygląda a w głowie jest luz od pierdół. )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi