Skocz do zawartości

Przypływ gotówki....

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkładzik na przypływ gotówki.

Czy w niedługim czasie bede mieć jakieś wieksze pieniądze?

Król denarów królowa kielichów 10 mieczy

Denarowy, to chyba jakas gotówka, królowa kielichów-zakochana kobitka.Moze pojawi się jakiś ponsor?

Napisano

tu jakby klapę ruinę widać nie przypływ może właśnie z powodu braku gotówki to załamanie w kp i 10m

Napisano (edytowane)

Król denarów królowa kielichów 10 mieczy

I opcja

Król denarów - chiałabyś stabilizacji finansowej, to Twoje nadzieje, oczekiwania

królowa kielichów - Twoje chyba rozczarowanie, spodziewałaś sie czegos innego. Ta kobieta taka niezbyt szalejaca jest,a z wydawaniem kasy mi się nei kojarzy. raczej z rozczarowaniem.

10 mieczy na końcu to chyba jednak przypływu nie bedzie. Raczej odpływ.

II opcja

Albo przypływ będzie, ale i tak skończy sie jak w wersji pierwszej, bo wydasz go na przyjemnosci i na jedno wyjdzie.

wybacz dwie różne interpretacje, ale uczę sie i sama jestem ciekawa finału:) Słaniam się ku pierwszej opcji.

Edytowane przez emilr
Napisano

według mnie pytanie jest mega źle zadane. "Czy w niedługim czasie bede mieć jakieś wieksze pieniądze?" - nie jest konkretnym pytaniem. Z tych kart raczej wywnioskowałbym, że nigdy nie będziesz zadowolona ze swojego przypływu gotówki. Bo nie masz go określonego.

• Lubię to! 1
Napisano
a kredyt splacasz?

Zmieniłam miasto dzięki mojemu facetowi obecnemu-i dla niego zostawiłam dobra pracę.Teraz nie mogę znaleźc nowej pracy, mimo wielu wysłanym CV.

On oczywiście mato gdzieś, jest egoista i sknera.To własnie na niego te wczesniejsze rozkłady-z pytaniem, czy uda mi się od niego odejśc?

Gość Daffne
Napisano

Czy w niedługim czasie bede mieć jakieś wieksze pieniądze?

Król denarów królowa kielichów 10 mieczy ->Słońce/Kolo Fortuny/Mag; HB - Koło Fortuny/Mag

widać, że zabezpieczenie materialne zapewnia mężczyzna w nowym miejscu (Król monet), jednakże jeszcze sama nie czujesz się pewnie w nowym miejscu zamieszkania (Królowa kielichów), jednakże by zmienić aktualną sytuację musiałabyś sie przemóc (10 mieczy) i ruszyć odważnie na "łowy" zapracą, a wówczas znacznie lepiej się poczujesz bo pewniej, niezależnie. Trzeba uzbroić się w cierpliwość bo sytuacja się niebawem zmieni, ale nieco później aniezeli w najbliższym czasie, o jaki pytasz.

Powodzenia :_okok:

Napisano

Latem coś się powinno ruszysz. Pamietaj 10 mieczy mowi o końcu pewnego etapu. Dla mnie koniec etapu to, to ze przestaniesz być na utrzymaniu pana. Tylko ta Twoja niezaleznosc może się wiazac z tym, ze zakończy się związek z panem.

Napisano

niestety w najbliższym czasie brak widokow na kasę

tylko nie wiadomo co to znaczy ten najbliższy czas, ale 10 mieczy to ostatnia dekada bliźniąt , więc już niedługo, może w raku cos się zmieni w kwestii pieniędzy

pisałas tez o swoim panu, mogły to karty wyrzucic, że ten związek bedzie miał swój kres

• 4 miesiące temu...
Napisano
przypływ gotówki był?

Niewielki.Jakieś prace dorywcze, na zlecenie.Szału nie ma!