beatrycze18 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Rozkładzik na przypływ gotówki. Czy w niedługim czasie bede mieć jakieś wieksze pieniądze? Król denarów królowa kielichów 10 mieczy Denarowy, to chyba jakas gotówka, królowa kielichów-zakochana kobitka.Moze pojawi się jakiś ponsor? Cytuj
iridos Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 tu jakby klapę ruinę widać nie przypływ może właśnie z powodu braku gotówki to załamanie w kp i 10m Cytuj
emilr Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Król denarów królowa kielichów 10 mieczy I opcja Król denarów - chiałabyś stabilizacji finansowej, to Twoje nadzieje, oczekiwania królowa kielichów - Twoje chyba rozczarowanie, spodziewałaś sie czegos innego. Ta kobieta taka niezbyt szalejaca jest,a z wydawaniem kasy mi się nei kojarzy. raczej z rozczarowaniem. 10 mieczy na końcu to chyba jednak przypływu nie bedzie. Raczej odpływ. II opcja Albo przypływ będzie, ale i tak skończy sie jak w wersji pierwszej, bo wydasz go na przyjemnosci i na jedno wyjdzie. wybacz dwie różne interpretacje, ale uczę sie i sama jestem ciekawa finału:) Słaniam się ku pierwszej opcji. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez emilr Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 według mnie pytanie jest mega źle zadane. "Czy w niedługim czasie bede mieć jakieś wieksze pieniądze?" - nie jest konkretnym pytaniem. Z tych kart raczej wywnioskowałbym, że nigdy nie będziesz zadowolona ze swojego przypływu gotówki. Bo nie masz go określonego. 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 a kredyt splacasz? Zmieniłam miasto dzięki mojemu facetowi obecnemu-i dla niego zostawiłam dobra pracę.Teraz nie mogę znaleźc nowej pracy, mimo wielu wysłanym CV. On oczywiście mato gdzieś, jest egoista i sknera.To własnie na niego te wczesniejsze rozkłady-z pytaniem, czy uda mi się od niego odejśc? Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Czy w niedługim czasie bede mieć jakieś wieksze pieniądze? Król denarów królowa kielichów 10 mieczy ->Słońce/Kolo Fortuny/Mag; HB - Koło Fortuny/Mag widać, że zabezpieczenie materialne zapewnia mężczyzna w nowym miejscu (Król monet), jednakże jeszcze sama nie czujesz się pewnie w nowym miejscu zamieszkania (Królowa kielichów), jednakże by zmienić aktualną sytuację musiałabyś sie przemóc (10 mieczy) i ruszyć odważnie na "łowy" zapracą, a wówczas znacznie lepiej się poczujesz bo pewniej, niezależnie. Trzeba uzbroić się w cierpliwość bo sytuacja się niebawem zmieni, ale nieco później aniezeli w najbliższym czasie, o jaki pytasz. Powodzenia Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Latem coś się powinno ruszysz. Pamietaj 10 mieczy mowi o końcu pewnego etapu. Dla mnie koniec etapu to, to ze przestaniesz być na utrzymaniu pana. Tylko ta Twoja niezaleznosc może się wiazac z tym, ze zakończy się związek z panem. Cytuj
bridaa Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 niestety w najbliższym czasie brak widokow na kasę tylko nie wiadomo co to znaczy ten najbliższy czas, ale 10 mieczy to ostatnia dekada bliźniąt , więc już niedługo, może w raku cos się zmieni w kwestii pieniędzy pisałas tez o swoim panu, mogły to karty wyrzucic, że ten związek bedzie miał swój kres Cytuj
beatrycze18 Napisano 30 Października 2013 Autor Napisano 30 Października 2013 przypływ gotówki był? Niewielki.Jakieś prace dorywcze, na zlecenie.Szału nie ma! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi