london63 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Jak minie spotkanie z Panem po długim okresie niewidzenia się? 3 denarów 3 mieczy Sprawiedliwość no kuurde ;/ rozczarowanie mnie czeka? jakos tak malo romantycznie, sztywno. Te trójki mnie zastanawiają, może spędzimy je z jego znajomymi i bede tym rozczarowana.. że po takim czasie nawet na spokojnie we dwoje nie będziemy mogli porozmawiać itp. a może nie odbędzie się tego dnia? Pomagam organizować koleżance urodziny, udostepniam jej miejsce itp. jak minie impreza urodzinowa? 8 buław Król Mieczy Paź Buław może będzie zmiana miejscówki? Ogólnie nie powinno być źle, ale co ten król mieczy tu robi? Prosze was o pomoc w interpretacji Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Jak minie spotkanie z Panem po długim okresie niewidzenia się? 3 denarów 3 mieczy Sprawiedliwość - mi karty skojarzyły się z rozliczeniem się z drugą osobą... po prostu powiedzenie jej co się tak naprawdę czuje, tzw. wylanie z siebie tego, co się miało na wątrobie... jak minie impreza urodzinowa? 8 buław Król Mieczy Paź Buław - 8 buław ma fajną energię i pokazuje po prostu zabawę wśród mężczyzn. często 8 buław pokazuje mi też jakieś zaskoczenie lub niespodzianki, więc może spotkasz tam kogoś, kogo się nie spodziewasz. 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 hmm a wy się na 100% spotkacie?? nie wiem ale nie mam kart tu co wskazują na spotkanie 2. no to jest możliwe, ze będzie inna miejscówka albo pojawi się ktoś niespodziewany na tej imprezie Cytuj
london63 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 no mamy sie spotkac wlasnie tego dnia ale cos czuje, ze on moze mi zrobic niespodzianke i przyjechac wczesniej np na moje urodzinki ;> 21.06 zobaczymy Cytuj
london63 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) weryfikuje, ze tamtego dnia nie spotkalismy się on przyjechal wczesniej a jesli chodzi o impreze to nie moglam przyjsc i bylo kontaktowanie sie przez tel (8buuław), ale potem dołączyłam do nich na chwile i wręczyłam prezent. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez london63 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi