panna.marta Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Czesc! Postanowilam polozyc 2 raz karty na wczorajsze pytanie. Poniewaz jestem osoba,ktora sie dopiero uczy prosze Was o pomoc. Tym razem opisze to dokladniej krok po kroku. Moje pytanie brzmialo. Czy poznam do konca tego roku jakiegos mezczyzne z ktorym stworze trwaly zwiazek, jesli tak to kto to bedzie. Polozylam krzyz i oto co mi wyszlo: pozycja wyjsciowa,pyatajacy (1)- 9 kielichow Przeszkoda (2)- Cesarzowa Istota calej sprawy (3)- 7 mieczy przyszlosc dla danej sprawy (4)- 8 mieczy stan obecny, ktory mija (5)- 3 denarow najblizsza przyszlosc (6)- 9 bulaw aktualna sytuacja (7)- krol denarow otoczenie, na co mozna liczyc (8)- 3 bulaw obawy/ nadzieje (9)- 9 mieczy rezultat, karta koncowa, zamykajaca rozklad (10)- dwa kielichy ja bym to interpretowala tak: W chwili obecnej czuje potrzebe ustabilizowania sie, czucia sie kochana, bezpieczna, spedzenia milego czasu, wsparcia. Przeszkoda jest jednak brak realizacji moich zamieroznych celow, brak moznosci spelnienia sie jako kobieta a istota rzeczy sa glownie klamstwa i intrygi. Patrzac dalej na te karty mysle,ze w najblizszym czasie chyba nie zapowiada sie nic dobrego, bede raczej myslala o tym co zle, nie dobre, bede sie bala, ,bede zniechecona. Nie wiem co ma oznaczac dalej 3 denarow. Nowe przedsiewziecia, nowa praca, doszkalanie sie?, gdzie moze pojawic sie mezczyzna (krol denarow)-madry, dojrzaly, zamozny albo zawdowo zwiazany z pieniadzem?byc moze to bedzie jakis wyjazd, praca, albo spotkanie bzinesowe? Beda miala na poczatku do tej relacji czy tez tego mezczyzny zle nastawienie, pesymistyczne podejscie,ale uklad konczy karta 2 kielichow, czyli zwiastun milosci, dluzego harmonijnego zwiazku, porozumienia. Ciekawi mnie tylko to,ze wczoraj wyszly mi podobne karty,ale zakonczyl je rycerz bulaw:D Czy waszym zdaniem dobrze interpretuje ten rozklad?Macie jakies inne pomysly? z gory dziekuje! Marta Edytowane 7 Czerwca 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 jeszcze tylko trzeba edytować post i dodać opis znaczeniowy pozycji od (2) do (9)... i będziemy się zabierac za interpretacje Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 poprawilam- moze byc? jest super no to już interpretuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Czy poznam do końca tego roku jakiegoś mężczyznę z którym stworze trwały związek, jeśli tak to kto to będzie? Położyłam krzyż i oto co mi wyszło: pozycja wyjściowa, pytający (1)- 9 kielichów wygląda na to, że dobrze czujesz się z samą sobą,a nawet wygodnie Ci być samej pod wieloma względami, cieszysz się tym co masz, znajomościami, jednak gdzies w głębi jest poczucie tęsknoty i braku kogoś do pary Przeszkoda (2)- Cesarzowa przeszkodą może być Twoje podejście do związków, Cesarzowa w negatywnie może wskazywać na zbyt duże wymagania albo od potencjalnych panów, albo od samej siebie...poza tym możesz tworzyć dystans, czasem okazywać wyniosłość jak na Cesarzową przystało, warto nad tym popracować jeśli któreś z tych zachowań ma miejsce. Dodatkowo przydałoby się zwracać uwagę na otwartego okazywania zainteresowania Panom jeśli jakiś wpadnie w oko Istota całej sprawy (3)- 7 mieczy hm istotą spracy wedle pytania głównego jest cheć stworzenia zwiazku trwałego, jednak karta ta pokazuje mi, że jeszcze tak naprawdę chyba tego nie chcesz tak do końca...albo inaczej...jeszcze zbyt słabe są chęci. Trzeba bardziej chcieć i pozwolić sobie na otwracie uczuciowe, nie podchodzić do relacji zbyt intelektualnie, zwracając uwagę na korzyści.Patrzeć trzeba sercem, nie tylko głową. przyszłość dla danej sprawy (4)- 8 mieczy przyszość sprawy to forma nałożonych na siebie ograniczeń .Na karcie widnieje postać z zakrytymi oczyma, która ma małe pole manewru z powodu mieczy...może więc to być negatywne podejście i torpedowanie sceptycyzmem zanim coś tak na prawdę sie wydarzy albo zważajac na kartę 9 kielichów po prostu dobrze Ci samej i celowo nieświadomie lub świadomie hamujesz dążenia utrzymując dystans. stan obecny, który mija (5)- 3 denarów było zawieranie różnych znajomości, utrzymywanie koleżeńskich relacji najbliższa przyszłość (6)- 9 buław w przyszłości będzie trzeba odważnie przebić się przez własny nałożone na siebie blokady, czy zniechęcenie gdy pojawi sie szansa na trwały związek. Oczywiście wazne też by pojawił się ktoś wobec kogo serce drgnie...bo nic na siłę się nie da. Także myslę, że możesz zacząć sie rozglądać i bardziej aktywnie nawiązywać znajomości czekając na swój czas. aktualna sytuacja (7)- król denarów aktualnie powiedziałabym, ze jest bliska osoba Tobie obok Ciebie. Może to być więc przyjaciel, albo inny bliski Ci mężczyzna, wygląda na to, że poukładany, odpowiedzialnyi co najważniejsze chętny na pogłębianie relacji. Może więc skoro jest to pytanie...Pan nie odpowiada Ci... otoczenie, na co można liczyć (8)- 3 buław otoczenie będzie sprzyjać, będą zawierane znajomości, spotkania z ludźmi, które zwiększą szanse na związek, która niewątpliwie nadejdzie. obawy/ nadzieje (9)- 9 mieczy trzeba odrzucić scetyczne myślenie albo nastawienie negatywne...a może zniechęcenie bo wygodniej być samej...jakby nie było trzeba uzmysłowić sobie, że jeśli chce sie związku to trzeba dokonac zmian w sobie...porzucić sceptyczność, zacząć otwierać sie na Panów, rozglądać i gdy pojawi okazja działać. rezultat, karta końcowa, zamykająca rozkład (10)- 2 kielichy Karta koncowa pokazuje, że bariery wynikają głównie z wygody lub przyzwyczajenia (9 kielichów), jednakże myslę, ze pojawi się szansa na uczucie wzajemne, poruszy się Twoje serducho i wówczas sama zaczniesz chcieć...a zmiany w sobie poczynią się same...naturalnym sposobem. Do końca roku będzie szansa na związek i może być związek, ale po tej jednej karcie nie widac czy będzie on trwały. Będzie to mężczyzna potrafiący kochać, zaradny i energiczny, mający poczucie humoru. Cytuj
panna.marta Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 Dzieki Daffne, musze chyba obnizyc poprzeczke,ale mam nadzieje,ze ten krol denarow,to moj przyszly mezyzczyna:D Jesli jednak wynikaloby,ze jest ktos obok,kogo rozwaza, to prawda jest,ale daleko:( zatem mam nadzieje,ze ta dwojka kielichow oznacza kogos kogo jeszcze poznam. Cytuj
panna.marta Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 Dzieki dziewczyny, racja ja mam wymagania jak stad do kosmomu a teraz jeszcze mam jakies wieksze choci na luzne sprawy:) Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 a nie ma jakiegoś pana, który w chwili obecnej jest zajęty? Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 a nie ma jakiegoś pana, który w chwili obecnej jest zajęty? napisano wyżej, że jest Pan, ale chyba na odległosć czy jakoś tak. Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 aaa sorki nie doczytałam bo mi się w tych kartach 3kacik pokazuje Cytuj
panna.marta Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 hmmm zajety raczej nie, ogolnie nie czuje,zeby byl jaki kolwiek,ale jedna z osob,ktore moglabym brac pod uwage mieszka w innym miescie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi