Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 dfsfsdcdsv He hehe p- jakie szyfry ))) Dziewczyny jakaś nowość na forum ? czy jak ... - żartuje oczywiście.)) Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 a bo kombinuje i badam hahaha zaraz zapodam propozycje ) Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 czekam )) Daffne wyzywa mnie na pojedynek...nie zdziwcie się jak się okaże, że jutra nie będzie bo koniec świata )) Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 hahahahah zmieciemy się wzajemnie z powierzchni ziemi?myslisz? ;> byłoby przynajmniej fajne starcie słowne hahaha pomóżta mi w rozkładzie na uczucia do konca roku hem? Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 a gdzie ono? w dzaile interpretacji )) za nówik dziekuje raz jeszcze odrobię w polu Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Daffne ja, jeszcze ja, mnie wybierz )) Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Daffne ja, jeszcze ja, mnie wybierz )) zaraz Cię wezmę w obroty,zjem sobie tylko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi