catte Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Prosze uprzejmie o pomoc w interpretacji, zrobilam dwa rozklady w odstepie kilku dni po sobie 1. 2 miecze - 4 puch - kaplanka/rycerz puch 2. gwiazda-9mieczy-krol kieli Edytowane 7 Czerwca 2013 przez catte Cytuj
catte Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 prosze uprzejmie o pomoc to dla mnie wazny watek Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Czerwca 2013 Maestro Napisano 7 Czerwca 2013 Prosze uprzejmie o pomoc w interpretacji, zrobilam dwa rozklady w odstepie kilku dni po sobie1. 2 miecze - 4 puch - kaplanka/rycerz puch 2. gwiazda-9mieczy-krol kieli Najpierw Twoja interpretacja... Cytuj
catte Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 karty pokazuja moje obawy, w obydwu rozkladach..9 mieczy i dwa miecze. koncowka 1go rozkladu jest dla mnie nieczytelna, nie rozumiem polaczenia kaplanki z rycerzem pucharow..moze ktos mi pomoze?..moze jakas propozycja? a drugi daje nadzieje i pokazuje pomoc od kogos? te rozklady chyba sie uzupelniaja.. Cytuj
catte Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 moze karty mowia do mnie..nie doceniasz tego co wlasnie dostalas?.. cztery puchary albo pokazuja moje wahanie? Cytuj
catte Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 a moze komus podobam sie?ktoremus koledze?..moze mi cos zaproponuje?..krol pucharow, rycerz pucharow? Cytuj
catte Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 prosze uprzejmie o pomoc w interpretacji:o) Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Jak sie dla mnie rozwinie sytuacja w nowej pracy? 1. 2 miecze - 4 puch - kaplanka/rycerz puch 2. gwiazda-9mieczy-krol kieli Tak patrzę sobie na te karty....i mam wrażenie, że problemy uczuciowe na tyle zdominowały Twoje życie i emocje, że karty pokazują mężczyznę, przykrości i bezsilność przeplatane z uczuciem, zamiast odpowiedź na pytanie dotyczące pracy.. Postaraj się skoncentrować i wyciszyć umysł przed zadanie pytania na przyszłość Cytuj
Trida Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Sytuacja bedzie zastojem przez jakaś niedokonczoną sprawę w kwestii uczuć (Kapłanka z rycerzem) a masz szanse na to, by dobrze Ci sie pracowało - Gwiazda - ale znów wkradnie sie sytuacja z jakimś panem. Cytuj
catte Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 Byc moze nieco pomoze jesli troszke przyblize swoja sytuacje zawodowa..pracuje od miesiaca w nowej Firmie..jestem wciaz w okresie szkolen, moj zespol stanowia ludzie z calkiem sporym dorobkiem, poza mna zatem nie chwytam pewnych rzeczy ot tak..a raczej powoli i z bolem..emocji przy tym towarzyszy mi calkiem sporo..stad moje zaytanie jak sie ta sytuacja dla mnie rozwinie w nowym miejscu pracy..jest mezczyzna, ktory byc moze szuka ze mna kontaktu, dla mnie samej atrakcyjny, niemniej swiadomie unikam kontaktu z nim tak bysmy oboje tego nie zalowali..jestem szczesliwa, ot..natomiast na pewno ta sytuacja nie stanowi dla mnie tla sytuacji, jesli emocje to na pewno zwiazane z praca, o ktorej marzylam od dawna, a ktora teraz przysparza mi calkiem sporo emocji wlaczajac w to mysli, ze moze nie dam rady..moze KTos zatem zechcialby mi prosze postawic karty na to pytanie? Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Catte - bardzo ważna spraw!!! - nie stawiaj nigdy kart po ilka razy na to samo pytanie, ani na inne podobne, podchwytliwe związane z tym samym tematem. To nie ma sensu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi