Iwka78 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Witam zadałam pytanie: jakie mam szanse, aby w ciągu najbliższych 2 lat iść do szkoły się dokształcić. RW, ułożenie proste Główna karta: królowa buław tło: XX sąd ostateczny, 0 głupiec, As buław no nie wiem, może jak się postaram to może i wykrzesam jaką kasę.... ale marnie to widzę... Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 szanse sa ogromne. Do tego królowa buław ta co mało gada więcej robi w danym kierunku i tak trzymaj ) 1 Cytuj
bridaa Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 bardzo duże szanse, trzeba tylko podnieśc tą buławę Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Szanse sa duze, mysl pozytywnie i dzialaj Powodzenia! Cytuj
Trida Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 zadałam pytanie: jakie mam szanse, aby w ciągu najbliższych 2 lat iść do szkoły się dokształcić.RW, ułożenie proste Główna karta: królowa buław tło: XX sąd ostateczny, 0 głupiec, As buław A ja widże bardzo dobrze, bo chcesz, na prawde chcesz ale jedncoześnie sama siebie hamujesz tym sądem - czy aby to Ci potrzebne, czy nie za duzo kasy, czy cos tam... Głupiec wskazuje początek nauki, kogoś, kto zdobywa wiedze etc a as buław to power i wydaje mi się, ze to taka wskazówka, że może Ci sie spodobać ta nauka Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 jakie mam szanse, aby w ciągu najbliższych 2 lat iść do szkoły się dokształcić. RW, ułożenie proste Główna karta: królowa buław tło: XX sąd ostateczny, 0 głupiec, As buław Szanse bardzo duże, wystarczy tylko wziąć sprawy w swoje ręce (Królowa buław), dobrze się zastanowić (Sąd), odważyć się (Glupiec) i zadziałać składając papiery (as buław) ) Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 szanse sa ogromne. Do tego królowa buław ta co mało gada więcej robi w danym kierunku i tak trzymaj ) no niemożliwe, że ona taka mało gadająca jest:-P dzięki! Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 A ja widże bardzo dobrze, bo chcesz, na prawde chcesz ale jedncoześnie sama siebie hamujesz tym sądem - czy aby to Ci potrzebne, czy nie za duzo kasy, czy cos tam... Głupiec wskazuje początek nauki, kogoś, kto zdobywa wiedze etc a as buław to power i wydaje mi się, ze to taka wskazówka, że może Ci sie spodobać ta nauka ja wiem, że mi się podoba... bo byłam na 4 miesięcznym kursie... a teraz chciałabym studium 2 letnie.... Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 jakie mam szanse, aby w ciągu najbliższych 2 lat iść do szkoły się dokształcić. RW, ułożenie proste Główna karta: królowa buław tło: XX sąd ostateczny, 0 głupiec, As buław Szanse bardzo duże, wystarczy tylko wziąć sprawy w swoje ręce (Królowa buław), dobrze się zastanowić (Sąd), odważyć się (Glupiec) i zadziałać składając papiery (as buław) ) no jeszcze muszę kasę wyczarować:-)))) ale przecież to żaden problem....:-)))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 no jeszcze muszę kasę wyczarować:-)))) ale przecież to żaden problem....:-)))) można na raty płacić czesne albo odkładać na ile to możliwe jeśli ktoś potrafi... (mnie średnio oszczędzanie wychodzi coś ostatnio..xD) Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 można na raty płacić czesne albo odkładać na ile to możliwe jeśli ktoś potrafi...(mnie średnio oszczędzanie wychodzi coś ostatnio..xD) wiesz... u mnie będzie potrzebny wyższy poziom magii... bo mam już 2 kredyty, które musiałam wziąć.... czas pokaże... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Czerwca 2013 Maestro Napisano 9 Czerwca 2013 Widać Twoje chęci i fakt, że nosi Cię jak diabli, ha ha:) Ja myslę, że ten temat wróci do Ciebie i podejmiesz zupełnie spontanicznie decyzję o dokształcaniu:) Tak jak i ja:)) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi