Skocz do zawartości

Szkoła- szybki rozkład

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

zadałam pytanie: jakie mam szanse, aby w ciągu najbliższych 2 lat iść do szkoły się dokształcić.

RW, ułożenie proste

Główna karta: królowa buław

tło: XX sąd ostateczny, 0 głupiec, As buław

no nie wiem, może jak się postaram to może i wykrzesam jaką kasę.... ale marnie to widzę...

Napisano

szanse sa ogromne. Do tego królowa buław ta co mało gada więcej robi w danym kierunku i tak trzymaj :))

• Lubię to! 1
Gość alles-in1
Napisano

Szanse sa duze, mysl pozytywnie i dzialaj :)

Powodzenia!

Napisano
zadałam pytanie: jakie mam szanse, aby w ciągu najbliższych 2 lat iść do szkoły się dokształcić.

RW, ułożenie proste

A ja widże bardzo dobrze, bo chcesz, na prawde chcesz ale jedncoześnie sama siebie hamujesz tym sądem - czy aby to Ci potrzebne, czy nie za duzo kasy, czy cos tam... Głupiec wskazuje początek nauki, kogoś, kto zdobywa wiedze etc :) a as buław to power i wydaje mi się, ze to taka wskazówka, że może Ci sie spodobać ta nauka ;)

Gość Daffne
Napisano

jakie mam szanse, aby w ciągu najbliższych 2 lat iść do szkoły się dokształcić.

RW, ułożenie proste

Szanse bardzo duże, wystarczy tylko wziąć sprawy w swoje ręce (Królowa buław), dobrze się zastanowić (Sąd), odważyć się (Glupiec) i zadziałać składając papiery (as buław) :))

Napisano
szanse sa ogromne. Do tego królowa buław ta co mało gada więcej robi w danym kierunku i tak trzymaj :))

no niemożliwe, że ona taka mało gadająca jest:-P

dzięki!

Napisano
A ja widże bardzo dobrze, bo chcesz, na prawde chcesz ale jedncoześnie sama siebie hamujesz tym sądem - czy aby to Ci potrzebne, czy nie za duzo kasy, czy cos tam... Głupiec wskazuje początek nauki, kogoś, kto zdobywa wiedze etc :) a as buław to power i wydaje mi się, ze to taka wskazówka, że może Ci sie spodobać ta nauka ;)

ja wiem, że mi się podoba... bo byłam na 4 miesięcznym kursie... a teraz chciałabym studium 2 letnie....

Napisano
jakie mam szanse, aby w ciągu najbliższych 2 lat iść do szkoły się dokształcić.

RW, ułożenie proste

Szanse bardzo duże, wystarczy tylko wziąć sprawy w swoje ręce (Królowa buław), dobrze się zastanowić (Sąd), odważyć się (Glupiec) i zadziałać składając papiery (as buław) :))

no jeszcze muszę kasę wyczarować:-)))) ale przecież to żaden problem....:-))))

Gość Daffne
Napisano
no jeszcze muszę kasę wyczarować:-)))) ale przecież to żaden problem....:-))))

można na raty płacić czesne albo odkładać na ile to możliwe jeśli ktoś potrafi...:)

(mnie średnio oszczędzanie wychodzi coś ostatnio..xD)

Napisano
można na raty płacić czesne albo odkładać na ile to możliwe jeśli ktoś potrafi...:)

(mnie średnio oszczędzanie wychodzi coś ostatnio..xD)

wiesz... u mnie będzie potrzebny wyższy poziom magii...

bo mam już 2 kredyty, które musiałam wziąć....

czas pokaże...

• Maestro
Napisano

Widać Twoje chęci i fakt, że nosi Cię jak diabli, ha ha:) Ja myslę, że ten temat wróci do Ciebie i podejmiesz zupełnie spontanicznie decyzję o dokształcaniu:) Tak jak i ja:))

• Lubię to! 1