Skocz do zawartości

jaka będzie jej decyzja?

Gość mala22

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mala22
Napisano

ogólnie chodzi o to że musze załatwić pewną sprawe która odwleka sie już od kilku miesięcy i pozytywne jej załatwienie zależy od decyzji pewnej dziewczyny (rozkład z Aw)

czy jej decyzja będzie pozytywna?

sąd ostateczny - umiarkowanie - sprawiedliwość - słońce

wydaje mi sie że ona wszystko przemyśli, podejdzie do tego bez emocji i wynik będzie pozytywny

jakie będą dalsze konsekwencje jej decyzji?

moc - księżyc - cesarzowa - wisielec

chyba mimo jej decyzji nie uda mi sie załatwić tej sprawy tylko będe sie łudzić co do tego albo ona może sie w ostatniej chwili wycofać, odwlekać

Napisano

Witaj

nawet jeśli ja podejmie tą decyzję ....

sprawa nabierze innego charakteru - coś nowego, co będzie wymagało od Ciebie kreatywności

a z perspektywy czasu okaże się to zbawienne dla Ciebie i pewien sposób "oczyści Cię"

Nie zadręczaj się teraz!Czasami bardzo upieramy się przy czymś, ale czy warto?

Czy swoim uporem nie dopuszczamy do siebie innych możliwości? lub ich nie chcemy widzieć!

pomyśl o tym i płyń....

pozdrawiam

Napisano

ogólnie chodzi o to że musze załatwić pewną sprawe która odwleka sie już od kilku miesięcy i pozytywne jej załatwienie zależy od decyzji pewnej dziewczyny (rozkład z Aw)

wydaje mi sie że ona wszystko przemyśli, podejdzie do tego bez emocji i wynik będzie pozytywny

Mysle ze karty pokazaly tu rade dla Ciebie, aby sie nieco pohamowac, moze wstrzymac, wyciszyc. Sytuacja sie wyjasni, i po sloncu uwazam, ze bedzie to dobra wiaomosc, wszystko sie wyjasni.

chyba mimo jej decyzji nie uda mi sie załatwić tej sprawy tylko będe sie łudzić co do tego albo ona może sie w ostatniej chwili wycofać, odwlekać

ucieszy Cie wiadomosc od niej, jj decyzja ale bedzie cos ukrywac, cos o czym nie bedziesz wiedziala. Z tego powodu sprawa ktora chcesz dokonczyc, bedzie musiala poczekac

Napisano

Po przemysleniach, wielkiej rozmowie, tłuamczeniu co, jak, dlaczego wydaje mi sie, ze jej decyzja bedzie pozytywna

I tutaj, jak Jagódka wspomniała, możliwe, ze sprawa nabierze zupełnie innego znaczenia i niestety - wisielec na końcu wywróci Ci wszystko do góry nogami i sprawi, ze ejszcze bedziesz musiała troszkę poczekać

Gość Daffne
Napisano

odnoszę wrażenie, że rozmowa będzie dość szczera bez większych emocji, nerwów. Pytasz czy będzie decyzja pozytywna...domniemuję, że chodzi o pozytywne zakończenie dla Ciebie...więc nie jestem przekonana co do tego. Sprawiedliwość mówi, że sytuacja zostanie oceniona uczuciwie zgodnie z postępowaniem, a obok Sprawiedliwości Słońce na końcu równie dobrze może oznaczać koleżanki mocne zasady, zgodnie z którymi postąpi.

poczujesz, że koleżanka mocno obstaje przy swoich racjach, może też poczujesz z początku, że może się udać pozytywnie zakończyć sytuację, ale okaże się to iluzją...(księżyc) bo nie wszystkie fakty istotne będiesz znać...ich wiedza może odmienić Twoje podejście...Może własnie dzięki tej kobiecie? :mysli:

Gość mala22
Napisano
domniemuję, że chodzi o pozytywne zakończenie dla Ciebie...więc nie jestem przekonana co do tego.

miałam na myśli pozytywną decyzje dla mnie

tak mi sie wydaje że ona moze coś kręcić ona jest przebiegła ale robi dobre wrażenie każdy ją odbiera jako zrównoważoną spokojną a tak naprawde jest bardzo powierzchowna dlatego jej nie ufam

Gość Daffne
Napisano
miałam na myśli pozytywną decyzje dla mnie

tak mi sie wydaje że ona moze coś kręcić ona jest przebiegła ale robi dobre wrażenie każdy ją odbiera jako zrównoważoną spokojną a tak naprawde jest bardzo powierzchowna dlatego jej nie ufam

nie znam sytuacji, ale z jej wnętrza płynie spokój, tak więc większość odbiera ją raczej tak jak jest faktycznie.

Może ona Ci po prostu nie ufa i stąd taka postawa... może jesteście zupełnie różne, dlatego ciężko się wzajemnie zrozumieć.

Gość mala22
Napisano (edytowane)

trudno mi sie z nią porozumieć może ona też mnie źle odebrała bo mi nie ufa ale z tego co wyszło to raczej ona nie będzie fair w stosunku do mnie i nie wszystko mi wyjaśni

Edytowane przez mala22
Gość mala22
Napisano

weryfikacja

zareagowała tak jak sie spodziewałam czyli zasadniczo tak jak karty pokazały ale okazała sie przyjemna byla do mnie cieplo przyjaznie nastawiona i sprawa juz w zeszlym tygodniu zakonczyla sie pomyslnie dla mnie