Skocz do zawartości

Czy znajde milosc ?

kinka-minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zrobiłam ten rozkład z ciekawości....i muszę przyznać, że naprawdę jest interesujący ale największy problem

Skorzystałam z takiego rozkładu : chodzi jak potocza sie relacje w milosci do pol roku

z przełożenia qs monet 9 monet ,cesarz (-)

1.....2.....3

......4.......

5............6

......7.......

......8.......

9.....10....11

1. Odległa przeszłość: paz mieczy

no że juz sie przejechalam ze trafilam wlasnie natakiego pazia, niedoswiadczonego ,ktory duzo obiecywal ale nic z tego niewyniklo

2. Dalsza przeszłość: arcykaplan

przy mnie jest mezczyzna ktory moze mi duzo zaoferowac ,ale juz raczej nic z tego nie bedzie ,to jest wlasnie facet z przeszlosci

3. Niedawna przeszłość:.

.arcykaplankamowi o moich przezyciach ,ze przejechalam sie na kims bardzo ,karta dobra jesli chodzi o wnetrze niekoniecznie jesli chodzi o zwiazek a teraz tak jak ta arcykaplanka bujam w oblokach a raczej bujalam ze znalazlam kogos komu moge poswieci swoj czas niestety niewypal

4. czy jestem gotowa na miłość:

4 mieczyjestem teraz na etapie wyciszenia i takiego odetchnienia po tym wszystkim co przeszlam ,dopiero co zaczynam odzywac i chyba boje sie na nowo z kims zaczac

5. Co pomaga w znalezieniu miłości: swiat (-)dociagnelam cesarzowa

nie wiem czemu ale pomyslalam ze ta cesarzowa razem z tym swiatem to moze mojasytuacja,chodzi o to ze mam dziecko ,ze nie mam uregulowanych jakisstarych spraw.,ciezko mi te karty zinterpretowac jesli chodzi o patrzenie na mojaosobe aaa ale widze ze co pomaga? a japatrzalam jako co przeszkadza hmm a jesli co pomaga z tym swiatem niemam dalej pojeciaa cesarzowa jako dojrzala psychicznie kobieta ,ktora wie czego chce ,atrakcyjna i odpowiedzialna,ze tak mnie postrzegaja

6. Co przeszkadza w znalezieniu miłości:

.4 bulaw nie mam pojecia to raczej karta pozytywna ,chybaze mowi o tym ze nie potrafie sie otworzyc i opostepowac tak o czym ta karta mowi

7.Jakie są szanse na miłość

4 monet : no i nastepna 4 bedzie ale ja tu widze ze z kims kogo juz nam ,tak mi ta karta mowi , ze powroce do kogos z kim nie chce do konca byc ,plus ten kaplan taki chory zwiazek

8. rada lub przestroga: -9 mieczy ,uwazac aby znowu niewpasc wstany depresyjne ,byc ostrozna

9. opis miejsca w którym poznam partnera : dziewiatka kielichow (-) ha ta karta zawsze pokazuje mi bar a tak na serio to jest odwrocona to co to moze byc przestrzen basen ,

10. Okolicznośći tego wydarzenia: 5 bulaw (-) ,7 kielichow(-) krol bulaw

bede miala jakies klopoty ,krol bulaw jako mezczyznaktory bedzie mnie pocieszac

11. Najbardziej charakterystyczna cecha partnera:

kolo fortuny (-) i tu dociagnelam 9 monet jejku dla mnie ciezkie do odczytania

izapytalam jeczce czy znam ta osobę ?3 monet zalatwialam juz nia jakies interesy ? kiedysjawidzialam poprzez znajoma osobe mi z otoczenia

bardzo prosze o pomoc w interpretacji

Napisano

nie jestes gotowa na milosc jeszcze-poz4

poz 5-otartosc na ludzi, poczucie wlasnej wartosci

poz 7-szanse na milosc sa wrecz ogromne

poz 9 moim zdaniem impreza jednak

Napisano

Raczej mało towarzyska jesteś. Zamykasz się w domu i w sobie.

Jak się nie otworzysz i do ludzi nie wyjdziesz, to nic się nie wydarzy.

Co Ci pomaga, to Świat. Jak masz okazję, to korzystaj z życia.

Napisano

Witam zgadza sie ,mojezycie sprowadza sie dopracy i domu :( tylko zastanawiam sie nad ta cecha jaka ten ktos posiada :)