Skocz do zawartości

Zawodowo - gzie pojechać ?

carolinosss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład na 4 możliwości pracy w całkowicie różnych miejscach. Jednak nie wiem gdzie była bym zadowolona z pracy i miejsca.

Gdzie podjąć pracę abym była zadowolona?

1.Anglia - Głupiec

Byłby to powrót do wcześniejszej pracy ale wyobrażenia o bezpieczeństwie i sukcesie są tylko prowadzącym na manowce blichtrem który nie jest receptą na osiągnięcie prawdziwego spełnienia zawodowego i zadowolenia.

2.Włochy -2 miecze

Wrócić do chłopaka i pracować z nim?

Duże zwątpienie jest w tej karcie, nie chce ufać swojej intuicji która mówi mi że będzie fatalnie.

3.Warszawa- 5 kielichów

Żal i rozczarowanie a także lekkomyślność i brak rozsądku owa karta pokazuje.

Czyli chyba dobrze że im odmówiłam ale wahałam się nad ponownym zapytaniem w tym miejscu o pracę.

4.Praca na statku -Paź kielichów

Za ta karta stoją miła zabawa i beztroskie życie ( tak też do tej pory było zawsze kiedy pracowałam na statku - nieodłączny element pracy)

Także życzliwa rada i przyjazna pomoc.

( a gdzie te pieniądze których w tej pracy powinno być najwięcej bo wiem z doświadczenia a karta tego nie pokazuje?)

Jak na razie to chyba na statki najlepsza karta wyszła.

Jakieś sugestie?

Z góry dziękuje.

Napisano

Witaj

1) riuna, to nie nowa droga, raczej jej koniec

2) cos bardzo ulotnego, nie warto

3) oszustwo

4) TAK, czeka Cie tam wiele fajnego, az się zdziwisz

powodzenia

• Lubię to! 1
Napisano
Gdzie podjąć pracę abym była zadowolona?

1.Anglia - Głupiec

tuttaj to takie na dwoje babka wróży la w sumie, bo niby nowa droga, nowe mozliwosci ale z drugiej naiwnosc co do decyzji i nadzieji, że 'konkretnie' zarobisz. Mogłabys druga karte dolozyc, byłoby jasniej.

2.Włochy -2 miecze
nie nie nie, rozczarowanie i to duze :/

3.Warszawa- 5 kielichów
oto Polska własnie ;) jestesmy na nie :)

4.Praca na statku -Paź kielichów

tutaj raczej widać dobra zabawę, złapanie doświadczenia ale niestety pieniądze to takie 'standardowe' z wyjazdu. kokosów nie bedzie ale jak pisałam - doświadczenie i zabawa na pewno.

Gość Daffne
Napisano

najlepiej to byłby wyciągnąć co najmniej 3 karty na każde państwo, ponieważ 1 karta wg mnie to zbyt mało by na jej podstawie decydować w tej dość ważnej sprawie.

Napisano

Daffne też mi się tak wydaje, ale patrząc na 5 kielichów czy 2 miecze to są wystarczająco wymowne wg mnie ;)

Głupiec i paź już mniej.

Gość Daffne
Napisano

Tak, te odpadają całkowicie. Oceniając...najlepiej wypada nr 4, ponieważ dochodzą wrażenia emocjonalne bardzo przyjemne, które bardzo dobrze wpłyną na Panią :))

Napisano

Życie zweryfikuje ale zastanawiając się mogę odrzucić Włochy i Warszawę, bo czuję że finansowo nie spełniało by to moich oczekiwań -czyli karty pomogły tutaj.

• 3 miesiące temu...
Napisano

A więc mimo wyciagnietych kart i wniosków pojechałam do Włoch i było to o tyle dobre ze się przekonałam jak głupi i bezsensowny pomysł to był. Dosłownie porażka , karty się nie myliły i zawodowo nic nie dała bym rady tam osiągnąć a na dodatek tylko straciłam dużo pieniędzy i jeszcze mój długoletni związek się zakończył. Ale znalazłam pracę tutaj w innym mieście i mam nadzieje ze będę zadowolona .

Napisano

przykro mi :(

mam nadzieje, ze nowe miejsce okaże sie jednoczenie nowym początkiem.

• Lubię to! 1
Napisano

a może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło?

tego Ci życzę :slonko: