seele Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 1 - odpowiedz 2 i 3 wyjaśnienie sytuacji sprawiedliwość - to czas podsumowań moich uczuć. gwiazda - obudzi się we mnie nadzieja w nowe uczucie koło fortuny - będzie to początek do zmian w sferze uczuć. Jaki będzie lipiec w uczuciach u mnie? 10 denarów - poczuję się bezpiecznie, ale nie wiem czy się ktoś pojawi? 2 miecze - trochę będę chyba wycofana emocjonalnie as buław - no ale chyba zanosi się na jakiś romans? Cytuj
Selenit666 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Lipiec będzie stabilny i spokojny pod koniec poczujesz impuls Czerwiec ma duże szanse na realizację w uczuciach. Jeżeli były sprzeczki to w czerwcu dojdzie do wyjaśnienia i pogodzenia. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 czerwiec - czy jestes po jakims rozstaniu? bedziesz wyciągac wnioski, moze nawet rozliczac się z przeszłością, czekajac z nadzieje na zmiany. lipiec - spotkasz kogos, moze na jakims przyjeciu rodzinnym, ja mysle, ze ty jestes zablokowana na nowe uczucia, wycofasz sie na chwile... Cytuj
seele Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 czerwiec - czy jestes po jakims rozstaniu? bedziesz wyciągac wnioski, moze nawet rozliczac się z przeszłością, czekajac z nadzieje na zmiany.lipiec - spotkasz kogos, moze na jakims przyjeciu rodzinnym, ja mysle, ze ty jestes zablokowana na nowe uczucia, wycofasz sie na chwile... Myśle o roztsaniu takim oficjalnym, bo emocjonalne z mojej strony już dawno jest... Cytuj
Trida Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 sprawiedliwość gwiazda koło fortuny Sprawiedliwość pokazuje, ze coś może się zmienić, ze mozesz do czegoś dojrzeć, gwiazda - dzieki zmianom pokazuje nowa drogę a koło fortuny - 'testowanie' swoich nowych przemysleń etc Jaki będzie lipiec w uczuciach u mnie?10 denarów 2 miecze as buław jakiś romans, ale bez większych uczuc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi