Skocz do zawartości

Jaki będzie czerwiec w uczuciach u mnie?

seele

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 - odpowiedz

2 i 3 wyjaśnienie sytuacji

sprawiedliwość - to czas podsumowań moich uczuć.

gwiazda - obudzi się we mnie nadzieja w nowe uczucie

koło fortuny - będzie to początek do zmian w sferze uczuć.

Jaki będzie lipiec w uczuciach u mnie?

10 denarów - poczuję się bezpiecznie, ale nie wiem czy się ktoś pojawi?

2 miecze - trochę będę chyba wycofana emocjonalnie

as buław - no ale chyba zanosi się na jakiś romans?

Napisano

Lipiec będzie stabilny i spokojny pod koniec poczujesz impuls

Czerwiec ma duże szanse na realizację w uczuciach. Jeżeli były sprzeczki to w czerwcu dojdzie do wyjaśnienia i pogodzenia.

Gość alles-in1
Napisano

czerwiec - czy jestes po jakims rozstaniu? bedziesz wyciągac wnioski, moze nawet rozliczac się z przeszłością, czekajac z nadzieje na zmiany.

lipiec - spotkasz kogos, moze na jakims przyjeciu rodzinnym, ja mysle, ze ty jestes zablokowana na nowe uczucia, wycofasz sie na chwile...

Napisano
czerwiec - czy jestes po jakims rozstaniu? bedziesz wyciągac wnioski, moze nawet rozliczac się z przeszłością, czekajac z nadzieje na zmiany.

lipiec - spotkasz kogos, moze na jakims przyjeciu rodzinnym, ja mysle, ze ty jestes zablokowana na nowe uczucia, wycofasz sie na chwile...

Myśle o roztsaniu takim oficjalnym, bo emocjonalne z mojej strony już dawno jest...

Napisano
sprawiedliwość

gwiazda

koło fortuny

Sprawiedliwość pokazuje, ze coś może się zmienić, ze mozesz do czegoś dojrzeć, gwiazda - dzieki zmianom pokazuje nowa drogę a koło fortuny - 'testowanie' swoich nowych przemysleń etc

Jaki będzie lipiec w uczuciach u mnie?

10 denarów

2 miecze

as buław

jakiś romans, ale bez większych uczuc