Skocz do zawartości

Krzyż CELTYCKI - KTOŚ POMOŻE ?

tlumaczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pokłóciłam się dosyc mocno z narzeczonym , nie odzywamy sie do siebie, napisał ze już nie chce byc ze mna i moje pytanie brzmialo czy wróci do mnie?

niektórych kart nie zinterpretowalam bo nie miałam kompletnie pomysłu , czy ktos zerknie chociaz ?

1. Obecna sytuacja, o którą pytamy - RYCERZ MIECZY - konflikt

2. Co jest problemem - RYCERZ BUŁAW

3. Podłoże pytania,, co jest ważne dla pytającego

4 DENARY - ważne jest dla mnie stabilizacja, nie szukam przygód

4. Wyzwania związane z pytaniem - CESARZ IV - moze aby podjac decyzje , aby stanac na wysokosci zadania i byc odpowiedzialnym

5. Przeszłość i jej wpływ na obecną sytuację - SĄD XX - może że pewne rzeczy sie wyjasniły , wkoncu przyszedl dzien sądu, gdzie wszystko co miało wyjsc wyszlo na jak, atmosfera zostala oczyszczona

6. Co będzie, co się wydarzy niebawem - RYCERZ KIELICHÓW - chce być ze mną? wyciągnie reke do mnie ?otrzymam wiadomosc od niego

7. Rada dla pytającego jak działać w tej dziedzinie - KSIĘŻYC XVIII - moze aby pozbyc się starchu?

8. Reakcja otoczenia - 2 DENARY -

9. Nadzieje, które mamy i obawy, które skrywamy - CESARZOWA III - mysle ze tutaj pokazuja sie moje nadzieje ze ja chcialabym zalozyc rodzine z nim

10. Rezultat - co przyniesie przyszłość - ARCYKAPŁAN V - ze jednak wroci do mnie ?

Napisano (edytowane)

Ja myślę, zebędzie dobrze.

1. Obecna sytuacja, o którą pytamy - RYCERZ MIECZY - pokóciliscie się, ale to jest róznica zdań

2. Co jest problemem - RYCERZ BUŁAW - emocje was poniosły. Nie wiem, o co poszło, ale pewnie on cos namieszał.Chodzi o inną kobietę?

3. Podłoże pytania,, co jest ważne dla pytającego 4 DENARY - ważne jest dla mnie stabilizacja, nie szukam przygód - tak jak piszesz.jakaś zazdrość sie wkradła?

4. Wyzwania związane z pytaniem - CESARZ IV - chcesz jasnosci, zdecydowanej postawy. Pan ma sie określić, czego chce.

5. Przeszłość i jej wpływ na obecną sytuację - SĄD XX - może że pewne rzeczy sie wyjasniły , wkoncu przyszedl dzien sądu, gdzie wszystko co miało wyjsc wyszlo na jak, atmosfera zostala oczyszczona

6. Co będzie, co się wydarzy niebawem - RYCERZ KIELICHÓW - pewnie, ze chce. I sam sie postara.

7. Rada dla pytającego jak działać w tej dziedzinie - KSIĘŻYC XVIII - Nie wyciągać niepotrzebnych obaw, problemów na swiatło dzienne. Nie dopatruj sie kłamstw, ukrywania prawdy itp.

8. Reakcja otoczenia - 2 DENARY - konsternacja. Otoczenie nie wie o co chodzi.

9. Nadzieje, które mamy i obawy, które skrywamy - CESARZOWA III - masz nadzieję, ze jesteś najważniejszą ą kobieta w jego życiu i jednocześnie obawiasz sie że to sie zmieniło.

10. Rezultat - co przyniesie przyszłość - ARCYKAPŁAN V - Zależy mu na Tobie,mysli poważnie.

Edytowane przez emilr
Napisano

Ja to mam jakieś ciężkie myśli z tym rozkładem, ze dowiedział się o jakiejś zdradzie. Nie za chętnie mu jest wrócić do Ciebie. Oczywiście to tylko myśl więc sorry jak nie trafilem.

• Lubię to! 1
Napisano

wg mnie w kartach powrotu nie widać to nie była kłótnia o błahostkę to coś poważniejszego on będzie trwał przy swoim moze do czasu tylko ale twarde zdanie na razie przyjmuje ciężko będzie ci go zmiękczyć

• Lubię to! 1
Napisano

tak on miał kontakt pewna kobieta i ja się o tym dowiedzialam, wina jest po jego stronie, a ktore karty swiadcza o tym ze on nie zabardzo chce wrocic ? jak wtym wypadku tlumaczy sie arcykaplana >

Napisano

Tłumaczko, a czy on nie chce wrócić, czy chce?

tylko Ty stawiasz warunki... Rozumiem, ze Ty chcesz powrotu?

Napisano

ja niewiem co on chce , on nie rozmawia ze mna

ale ja chce powrotu

wiec co z tym arcykapłanem ??:(

• Maestro
Napisano

Moje odczucia po zobaczeniu kart...

Mam wrażenie, ze facet jest porywczy i gwałtowny, być moze typ choleryka, ale jednoczęsnie władczy i dominujacy. Problem stanowi własnie jego gwałtowność, obawiam się, że to Ty będziesz musiała zdobyc się na pierwszy krok i spróbować wyjasnic sytuację. Jednakże zrób to delikatnie i subtelnie, bardziej dając mu znak niz wykładając kawę na lawę..Widać, że sie niebawem pogodzicie, otoczenie być może bedzie dawało sprzeczne rady, musisz byc na to przygotowana. Widać, że ten mężczyzna jest wazny dla Ciebie, a TY chciałabys byc dla niego tą jedyną. Wynik jest ładny, wskazuje na powstanie konkretnej, mocnej relacji:)

• Lubię to! 1
Napisano

w poz 2 widać, ze to jego kontakt, flirt jest problemem. Dla Ciebie jest wazna stabilizacja, poczucie, ze wszystko jest ok.

Poz 6 przyjdzie z podkulonym ogonem

Poz 7 wycofac sie, uspokoic, nie walczyc

poz 8 otoczenie sie waha

Masz nadzieje, ze bedziesz dla niego nawazniejsza

kaplan w poz 10 mowi, ze bedzie slub

Napisano (edytowane)
ja niewiem co on chce , on nie rozmawia ze mna

ale ja chce powrotu

wiec co z tym arcykapłanem ??:(

Ja napisałam co z kapłanem:) Ale ja jestem bardzo początkująca w interpretacjach:)

Obecna sytuacja - rycerz mieczy - konflikt. Doszło do sprzeczki, jak piszesz cos wyszło na jaw (XX sąd). Treaz rada dla Ciebie: ksieżyc.

Skoro to on nawalił to księżyc wg mnie radzi, żebyś działała z wyczuciem, nic na siłę. Żebyś zastanowiła sie, czego naprawdę chcesz i oczekujesz od niego?

Ja ten ksieżyc odbieram tak, żeby starać sie wyjaśnić, porozmawiać, na spokojnie. Ale jasno, bez owijania w bawełnę, bo inaczej nie bedziesz tak naprawde wiedziała na czym stoisz.

Edytowane przez emilr
Napisano

1. Obecna sytuacja, o którą pytamy - RYCERZ MIECZY

oj były cięte słowa, niemiła sytuacja i wycofanie pana
2. Co jest problemem - RYCERZ BUŁAW
wybuchowy charakter pana (nie nie ja tu kobiety nie widze innej)
3. Podłoże pytania,, co jest ważne dla pytającego 4 DENARY
żeby być w relacji, miec go (lub kogos po prostu) obok

4. Wyzwania związane z pytaniem - CESARZ IV
ujarzmienie pana... (strasznie władczy z niego człowiek ojejku :/)

5. Przeszłość i jej wpływ na obecną sytuację - SĄD XX
stawiam na to, ze większośc decyzji była podejmowana przez pana... teraz coś poszlo nie po jego mysli i bum...

6. Co będzie, co się wydarzy niebawem - RYCERZ KIELICHÓW
zalagodzenie sytuacji, emocje (te negatywne) opadna, a przybęda te takie lepsiejsze dla Was :)
7. Rada dla pytającego jak działać w tej dziedzinie - KSIĘŻYC XVIII
Żeby sie zastanowiła, czy to na pewno to ;) czy nie idealizuje za bardzo pana ;)

8. Reakcja otoczenia - 2 DENARY
no cóż... miezane cuzucia. jesli to sprawia Ci szczescie - idź ale się zastanów dwa razy etc ...
9. Nadzieje, które mamy i obawy, które skrywamy - CESARZOWA III
masz nadzieje byc jedyna kobieta w jego zyciu, która bedzie miała na niego wpływ etc.

10. Rezultat - co przyniesie przyszłość - ARCYKAPŁAN V
no myśli o Tobie ale znów to on jest na górze... taki despota z niego :>
  • Lubię to! 1
Napisano

dziękuje slicznie za pomoc :) a czy uwazacie ze ten rycerz kielichów to znaczy ze on sie w jakis sposob odezwie ? wyciagnie pierwszy ręke ??

• Maestro
Napisano
dziękuje slicznie za pomoc :) a czy uwazacie ze ten rycerz kielichów to znaczy ze on sie w jakis sposob odezwie ? wyciagnie pierwszy ręke ??

Mi ten Rycerz mówi o tym, że się pogodzicie:)

Napisano

Obecnie jest tak jak piszesz konflikt= chaos mieczy Wami. Pan bardzo porywczy,troche nie potrafi panować nas sobą,jest równiez tutaj przystojniakiem do którego kobiety chyba lecą jak cmy do ognia. Ty chcesz stabilizacji ale chcesz miec go tylko dla siebie(to jest całkiem naturalne) wydaje mi się,ze pojawiła sie koło niego jakas osoba z przeszłości..Otoczenie jest swiadome,że on ma tutaj pole do popisu i wyboru acz kolwiek chyba nikt tego nie komentuje,jest tez podzielnośc uwagi.

Rada według mnie w tej dziedzinie to myślę abys nie pokazywała mu całkowicie swoich emocji,ukryj smutek czy zażenowanie..

Ja myślę,że on przyjdzie po jakimś czasie do Ciebie,ale z niego to wodzirej(Rycerz kielicchów)

• Lubię to! 1