GdzieTaIrlandia Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Za Karty bardzo dziekuję INEZ:wstydnis: Interpretacja Inez a w chmurkach moja:) Nów czerwcowy:))) 1. Co trzeba odpuscic -Siła 4 kielichów suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa sytuacje, ktorych masz juz po dziurki w nosie, to co Cię bardzo męczy Powinnam odpuścić rzeczy na które nie mam wpływu,zastanawiania się nad tym czego tak na prawde na dzień dzisiejszy nie mam i nic z tym zrobić nie moge. Podsumowanie nakreśla,że jest przede mną nowa droga która przyjdzie po czasie zawieszenia/ znowu poczuję się dobrze. 2. Co trzymac jak najblizej - 9 buław 10 mieczy As Denarów suma Sila, HB Sąd/Kapłanka swoja decyzję nt zmian zyciowych, bo jak widzisz w tym asie masz konkretną szansę Chyba tego, ze mogę w końcu odpocząc( 9 buław,10 mieczy) od pracy ponieważ szykuje sie wyjazd za parę dni na wakacje:) 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 6 mieczy 2 buław 2 kielichów suma Sąd/Kapłanka, Koło/Mag odcięłaś sie od tego, co Ci nie pasowało i wkraczasz w radosny czas, który Cię odrodzi i wyciszy:) I I tutaj widać wyjazd na wakacje( 6 mieczy) przygotowania (2 buław)..w sądzie widać,że to bedzie za chwileczkę. No i chyba tez najwiekszym nabytkiem jest dokonywanie moich wyborów z którymi się godzę. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 6 buław 8 mieczy Umiarkowanie suma Kochankowie HB Koło/Mag generalnie daje Ci dużo pewności siebie, podnosi Twoją samoocenę, jednak Ty się jeszcze ograniczasz, bo nie wierzysz, ale widać, ze nadchodzi ukojenie świat różnie na mnie wpływa,jednym razem czuję zmotywowana innym zdołowana. Ludzie są różni.. Staram sie dystansować,wykonywać swoje obowiązki tak dobrze jak tylko potrafie. Jeżeli chodzi o relacje strikte przyjacielskie-to nie ma żadnych. 5. Co mozesz i musisz dac innym 6 denarów 5 denarów Cesarz suma Śmierć/Cesarz, HB Diabeł/Kochankowie wsparcie, pomoc od siebie, ale dawaj tyle ile możesz, nigdy więcej Myślę,że powinnam docenić i dać wsparcie ludziom którzy są niedowartościowami przez życie lub sami nie widzą jak wiele bogactw noszą w swoich sercach. Moge równiez wykonywać swój zawód który sprawi,ze poczują się lepiej . 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -Królowa Mieczy Pustelnik 3 mieczy suma Mag, HB Wisielec/Cesarzowa zaczniesz bardzo realnie i w przemyslany sposób, bez emocji odcinac to co Ci nie pasuje, nawet jak kogoś przy okazji zranisz Tutaj widać całkowite odcięcie z relacji która była długi czas iluzja. Gdzies tam moze w środku przejawiać się tesknota która bede maskować. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -7 kielichów 5 mieczy Król Kielichów suma Siła, HB Wisielec/Cesarzowa przestań marzyć, ale zacznij realizowac swoje marzenia, masz czyjeś wsparcie:) Lekcja którą muszę wynieść to odciecie sie od tej toksycznej sytuacji w mojej głowie. To chyba zderzenie z rzeczywistością,ze choć wygrałam czuję jakas przegraną dotyczącą dawnej relacji. Okazało się,że moja intuicja miała racje,ale często sama siebie oszukiwałąm(7 kielichów)- podsumowanie jasno nakreśla,że nie mam wpływu na pewne rzeczy i moje działania nic nie przyniosa..dlatego nalezy sie zatrzymać,wyciszyć/ aby wnieść coś dobrego do mojego życia Bede wdzieczna za wszelką pomoc ludzi z forum:) Dziekuje Edytowane 9 Czerwca 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 uzySkam pomoc od innych osob? Od wczoraj watek zerowy a to tyllo now.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 Dziękuję Kedry bo jest to dla mnie wazne:) Cytuj
Kędry Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuscic -Siła 4 kielichów suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa Sytuacje, które Cię ranią, ograniczają, powodują różne rozterki - odpuść - to one blokują Twój dalszy rozwój, nie pozwalają rozpocząć kolejnego etapu, w którym po jakimś czasie poczujesz się kobietą spełnioną. 2. Co trzymac jak najblizej - 9 buław 10 mieczy As Denarów suma Sila, HB Sąd/Kapłanka Czujność - bowiem w Tobie tkwi ogromny potencjał, dzięki któremu masz szansę zrealizować się na gruncie zawodowym - jesteś silną kobietą - musisz w to w końcu uwierzyć i w odpowiednim momencie zadziałać - wykorzystać nadarzające się okazje - nie tkwij w ograniczeniach, które sama sobie fundujesz i przez nie cierpisz. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 6 mieczy 2 buław 2 kielichów suma Sąd/Kapłanka, Koło/Mag porzuciłaś to wszystko co było dla Ciebie ciężarem -zaczynasz powoli odzyskiwać spokój, dostrzegasz przyjazne Ci osoby - to dzieki nim możesz stać się magiem swojego życia- los będzie Cię wspierał - pogódź się przeszłością - przebacz komu trzeba - to Cię bardzo wyciszy. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 6 buław 8 mieczy Umiarkowanie suma Kochankowie HB Koło/Mag Różnie wpływa świat na Ciebie - ja bym tu widziała Twoje inne postrzeganie pewnych spraw niż one wyglądają w rzeczywistości - to stąd raz uczucie wsparcia innym razem niedowartościowania - ale jak sama widzisz los częstuje nas różnymi niespodziankami - 5. Co mozesz i musisz dac innym 6 denarów 5 denarów Cesarz suma Śmierć/Cesarz, HB Diabeł/Kochankowie Powinnaś wychodzić do ludzi z tym co masz - nie tkwić w osamotnieniu - to własnie dzięki temu masz szansę stanąć twardo na nogach- pokonać ograniczenia i nabrać pewności siebie. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -Królowa Mieczy Pustelnik 3 mieczy suma Mag, HB Wisielec/Cesarzowa Odejdzie samotność - będziesz bogatsza o wiele różnych doświadczeń - zrozumiesz, że nie na wszystko mamy wpływ i z wieloma sprawami czy osobami trzeba nauczyć się żyć - bogate wnętrze pozwoli Ci rozpocząć nowy etap - który powoli i całkowicie przewartościuje Twoje życie - która w końcu uśmiechnie się do CIebie 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -7 kielichów 5 mieczy Król Kielichów suma Siła, HB Wisielec/Cesarzowa Cały czas Ci wychodzi piękna przyszłość - tylko nie stanie się to już teraz i zaraz - jeszcze przed Tobą wiele zmian, cięć - sięgnij do swojego wnętrza - tam drzemie Twoja siła - to ona poprowadzi Cie do zmian których tak bardzo pragniesz - - musisz nauczyć się walczyć o swoje Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 Kedry masz wiele racji. Moze problem tkwi we mnie samej i moich barierach. Czuje się samotna. Czasem czuje jakbym żyła w innej rzeczywistości niż bym chciała. Jednocześnie boje się kolejnych walk o zmiany. Samo nic si nie stanie. Tutaj też masz racje,ze nie potrafię przebaczyć rzeczy ktor gdzieś tam się tła w środku. To chyba próby asekuracji zeby nie popełnić tych samych błędów. Jestem osoba bardzo wrażliwa i wszystko przezywam z potrójna sile,moze trochę wyolbrzymiam ale staram się kierować intuicja. Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuscic -Siła 4 kielichów suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa Nie wiem Kochana. Tu, jakby powstrzymywanie sie od dzialania. Mysle, ze masz 1001 pomyslow, ale one sie po prostu marnuja, bo boisz sie wyjsc im do konca na przeciw. Tu widac, ze musisz podejsc do tego NIECO odwazniej i pozwolic sobie na to, ze nie wszystko na samym poczatku bedzie ladnie i skladnie. Moze dopasc Cie chaos, moze byc na poczatku troche dynamicznie... ale z czasem, jak dasz sobie i swoim pomyslom, pasjom, szanse, wszystko ulozy sie po Twojej mysli. 2. Co trzymac jak najblizej - 9 buław 10 mieczy As Denarów suma Sila, HB Sąd/Kapłanka Przede wszystkim to pokrywa sie z tym, co wyzej. Zakonczyc etap przypatrywania sie i nic nie robienia. Daj szanse sobie, swoim ideom, swoim pomyslom. Podsumy rowniez to zalecaja. Zacznij dzialac. I Sila i Sad, sumuja sie do Kaplanki... Takze wiecej zaangazowania w to, co kochasz i wiecej zaufania w swoje mozliwoscie. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 6 mieczy 2 buław 2 kielichów suma Sąd/Kapłanka, Koło/Mag Przede wszystkim to, ze potrafisz sie odnalesc w roznych sytuacjach, w roznych miejscach, z roznymi ludzmi. Umiesz pogodzic przeciwstawne fronty i w zasadzie wszedzie potrafisz byc u siebie w domu. Tu takze moze chodzic o pogodzenie nie tylko sprzecznych stanowisk, co nawet pozystanie sobie osob niekoniecznie z gruntu Tobie przychylnych. POdsumy zalecaja wieksze zaufanie w swoje mozliwosci, a takze uwaznosc i dzialania nie pochopne a sprytne i konkretnie do sytuacji, tak aby nie tracic sil na niepotrzebne dzialania i nie marnowac energii. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 6 buław 8 mieczy Umiarkowanie suma Kochankowie HB Koło/Mag No tu widac, ze musisz dzialac. W 8 Mieczach nie upatrywalabym tu blokad, co cala mase pomyslow a moze i informacji, mozliwosci, ktore musisz w Umiarkowaniu umiejetnie pogodzic ze soba i wprowadzic w zycie. Jak? Przede wszystkim robic to, co podpowiada Ci Twoje serduszko... a i bedac uwazna. Wyciagajac tylko to z tej sterty waznych spraw, co rzeczywiscie ma szanse na sukces i co rzeczywiscie mozesz i powinnas na dany moment wykorzystac. 5. Co mozesz i musisz dac innym 6 denarów 5 denarów Cesarz suma Śmierć/Cesarz, HB Diabeł/Kochankowie Tu swoja osobe, mysle. Bycie przy kims, gdy Ciebie potrzebuje. Takie bezinteresowne bycie przy kims. Mozliwe, ze ktos Ciebie bardzo moze potrzebowac. Niekoniecznie materialnie, ale wlasnie duchowo... badz uczuciowo. Tu widac jakas zmiane w kontaktach z kims. Mozliwe, ze sie zblizycie do siebie. Trzeba tylko wyjsc sobie na przeciw i podac tej drugiej stronie ramie nie pytajac sie siebie, co dostane w zamian. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -Królowa Mieczy Pustelnik 3 mieczy suma Mag, HB Wisielec/Cesarzowa Tu moga sie pojawic rozwazania nad wlasnym zyciem. Wnioski, niekoniecznie przyjemne, ale konieczne i oczyszczajace. Byc moze zmusza Cie one do konkretnych dzialan i konkretnych, bardzo intensywnych zmian w Twoim zyciu. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -7 kielichów 5 mieczy Król Kielichów suma Siła, HB Wisielec/Cesarzowa Tu skojarzylo mi sie z punktem o tej pomocy... wydaje mi sie, ze jakas relacja z kims, mozliwe ze z mezczyzna, rezy w duzej mierze w Twoich rekach. Tu zamiast myslec o tym duzo, roic sobie cos i byc moze tez pognebiac sie w myslach, ze i tak sie nie uda... trzeba wykazac sie, ze Ci zalezy, ze chcesz byc przy tej osobie. Wyciagnac do niej ramie i wykazac sie umiejetnoscia wspolodczuwania. Powodzenia GTI... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 Sacral trafiłaś,jestem zdumiona. Wczoraj duzo myślałam o bezinteresowności.. Maz bardzo zle się czuje,zachorował i po pracy jak przyszłam potrzebował mojej pomocy i opieki bo wymiotował i się dusil(astma) była we mnie sprEcznosc bo gdy ja chorowałam to mnie zostawił.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 1. Co trzeba odpuscic -Siła 4 kielichów suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa odpuścić zasiedzenie, może nudę,marazm jaki wkroczył z powodu rutyny czy innych powodów 2. Co trzymac jak najblizej - 9 buław 10 mieczy As Denarów suma Sila, HB Sąd/Kapłanka swoje zdecydowanie, siłę w pewnych sprawach dla Ciebie ważnych 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 6 mieczy 2 buław 2 kielichów suma Sąd/Kapłanka, Koło/Mag najważniejszym nabytkiem jest zaczęcie lepszego słuchania siebie i swego wnętrza w taki sposób by zmierzać do własnego szczęścia 4. Jak swiat wplywa na mnie - 6 buław 8 mieczy Umiarkowanie suma Kochankowie HB Koło/Mag świat wpływa na Ciebie mobilizująco, ale też poprzez wspólne rozmowy, rady potrafi nieść ukojenie albo jak dotrzeć do spełnienia 5. Co mozesz i musisz dac innym 6 denarów 5 denarów Cesarz suma Śmierć/Cesarz, HB Diabeł/Kochankowie możesz i powinnaś dać z siebie chęć na rozmowę, spotkanie komuś, kto będzie w potrzebie. Jawi się tu szczególnie mężczyzna, który może pragnąć większej Twojej uwagi. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -Królowa Mieczy Pustelnik 3 mieczy suma Mag, HB Wisielec/CesarzowaZacznie się kierowanie przez Ciebie rozsądkiem, rozwagą wynikającą z przeszłych wydarzeń i doświadczeń jakie są konsekwencją takiej postawy, możesz więc dać pewnemu Panu kosza uznając, że tak będzie dla Ciebie lepiej. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -7 kielichów 5 mieczy Król Kielichów suma Siła, HB Wisielec/Cesarzowa starać się być silną, mierzyć siły na zamiary, snucie marzeń jest czymś pięknym i potzrebnym w życiu bo one determinują do zmian życiowych, jednak należy rozwagą przeanalizować, czy snucie wizji jakie ktoś wokół nas roztacza jest realne do zrealizowania. Lekcją jest ocena trzeźwa tego czego się pragnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi