Maestro Inez2503 Napisano 9 Czerwca 2013 Maestro Napisano 9 Czerwca 2013 Tak sobie spytałam o kolege ze studiów, jest zajęty jakby co, nie planujemy nic ze soba.Ostatnio więcej ze sobą rozmawiamy, mamy dobry kontakt. Spytałam wczoraj kart jakie on ma zdanie/myśli na mój temat? Gwiazda Kochankowie 6 kielichów Rycerz Denarów suma Wisielec/Cesarzowa suma HB Sprawiedliwosc/Kapłanka podobam mu się, co widac w pierwszej karcie, uważa, że jestem miła, sympatyczna, ciepła i kolezeńska i on nawet chciałby tę relację kontynuować na zasadach przyjacielskich Cytuj
miistakke Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 podobasz się jemu, aż sobie mysli, ze gdyby nie był sam to może coś.... i chyba przypominasz jemu kogos z przeszlosci albo poruszacie takie tematy. Mi się wydaje, ze on by się skusił na romans i nawet chyba do tego zmierza Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 9 Czerwca 2013 podobasz się jemu, aż sobie mysli, ze gdyby nie był sam to może coś.... i chyba przypominasz jemu kogos z przeszlosci albo poruszacie takie tematy. Mi się wydaje, ze on by się skusił na romans i nawet chyba do tego zmierza Facet jest fajny, ale kompletnie nie w moim typie. Ostatnio zauważyłam, że częsciej podchodzi do mnie i nawet niekiedy wykazuje troskę, poza tym w jego oczach widze zainteresowanie. Ale ja nie chcę, wole, żeby pozostał moim kolegą Dziekuję Ci za pomoc:) Cytuj
Trida Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Gwiazda Kochankowie 6 kielichów Rycerz Denarów suma Wisielec/Cesarzowa suma HB Sprawiedliwosc/Kapłanka Uhuhu kolega ciepło o Tobie myśli, widac, ze jestes jakby 'uosobieniem' kobiecosci dla niego, wszyskich cech, których on szuka w kobiecie, chciałby czgos wiecej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi