miistakke Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 do konca wrzesnia b.r. nie jestesmy razem, znamy sie od ok 2msc obiecjuje, że zweryfikuje To jest – 9buław takie poczuci,że nic z tego nie będzie Krzyżuje się – 4kielichow no i smutek z tym zwiazany Świadomość – 8mieczy takie przygnebienie z tego powodu, poczucie, że ta sytuacja się nie zmieni Podświadomość – as mieczy że jest jeszcze szansa To, co mija – 9pucharów wspolne imprezy Najbliższa przyszłość – rycerz kielichow moze jakies prywatne spotkania, wiadomosci Jaźń, nastawienie osoby – 7denarów że trzeba przeczekać Otoczenie - rycerz denarów sprzyjające, przyjacielsko nastawione Obawy/Nadzieje – 5buław że jak się zawalczy to jest szansa na sukces Wynik – as kielichów-4denarów-cesarz -> rydwan no coś się wydarzy, ale patrząc na piramidkę to musiałabym ja zadzialac -----------------cesarzowa-ksiezyc-sila to wtedy się zbliżymy, ale chyba tylko po to, zeby ponownie byly jakieś --------------------swiat-------rydwan wahania ------------------------kochankowie Cytuj
fajnamagda Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Teraz jest przemeczenie sytuacja, przez to jest przygnebienie. Ale karty pokazują, ze to sie zmieni. Nadejdzie inny, lepszy czas dla Was, ale w wyniku to nie wiem czy sie ktos trzeci ni pojawi Cytuj
Trida Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 To jest – 9buław niepewnosc co do intencji drugiej osoby (tutaj mi sie kojarzy karta 7 kielichów - takie - mijanie się myslami. Ty myslisz jedno, on drugie, nie ma proozumienia miedzy Wami w tej kwestii) Krzyżuje się – 4kielichow jak wyzej - nie wiecie, co druga osoba mysli i to jest takie - a ja mysle ze ona mysli ze ja mysle... Świadomość – 8mieczy tutaj bym powiedziała, ze smutek i znów zwiazany z tym, ze ja mysle, ze on mysli ze ja mysle Podświadomość – as mieczy patrzycie na ta relacje bardzo racjonalnie... A nie uczuciowo., Na chłodno. To, co mija – 9pucharów wspólne imrpezowanie, wspólne chwile. Najbliższa przyszłość – rycerz kielichow pojawi się szansa pod warunkiem, zę dacie sobie jakies znaki Jaźń, nastawienie osoby – 7denarów chętnie sie zagłębi wta relację, ale powoli, będzie badal grunt. Otoczenie - rycerz denarów wszystko ok Obawy/Nadzieje – 5buław że nic sie nie stanie miedzy Wami Wynik – as kielichów-4denarów-cesarz -> rydwan -----------------cesarzowa-ksiezyc-sila --------------------swiat-------rydwan ------------------------kochankowie jest szansa, i ja patrzac juz po pierwszych kartach widzialam, ze to Ty musisz coś zrobić, ten pierwszy krok, bo Panj to taki analityczny umysł widac Cytuj
miistakke Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Trida kochana obyś miala rację Edytowane 9 Czerwca 2013 przez miistakke Cytuj
Trida Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Ryba dlatego ja zawsze mówie, ze na uczucia stawiaja nam inni a nie my sami za duze emocje etc etc Cytuj
Selenit666 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 celt na pana..a coś konkretnego?? Jego działania w Twoją strone?? to o to chodzi?? Cytuj
miistakke Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 źle napisałam, na relację z panem. tak, jego dzialania itd itp Cytuj
miistakke Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 nie. poznalismy sie ze dwa miesiace temu przez naszych wspolnych znajomych. bylismy razem na wyjezdzie. Od tamtej pory widzielismy sie kilka razy, ale nie sami, ze znajomymi na imprezach roznych, spotkaniach towarzyskich. Cytuj
iridos Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 to jakiś lekki zryw w kontaktach może być ale ciaśniejszej relacji obopólnej nie widać 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Na razie szału nie będzie. Możliwe kontakty, rozmowy na zasadzie takiej, ze jemu się właśnie będzie nudzić. Może na to byłby lepszy partner do poł roku. Lepszy wgląd w obie strony jest. Cytuj
miistakke Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 weryfikacja, wrzesien sie nie skonczyl, ale nie zapowiada sie nic na zmiane najbliższa przyszlość-rycerz kielichów-rycerz wyjechał i tyle było po nim wynik moze ze 2 spotkania i to w gronie znajomych i na tym byłby koniec, reszta prawda. Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 To jest – 9buław takie poczuci,że nic z tego nie będzie Zadne z Was nie wychodzi przed szereg. TO jest takie "a popatrze, co on/ona zrobi". I tak mozna w nieskonczonosc. Krzyżuje się – 4kielichow no i smutek z tym zwiazany Potencjal jest, ale w 4 Kieli ten potencjal lezy odlogiem i marnieje. Świadomość – 8mieczy takie przygnebienie z tego powodu, poczucie, że ta sytuacja się nie zmieni Trudno Wam wyjsc sobie na przeciw, otworzyc sie, zadzialac, pozbyc sie lekow. Podświadomość – as mieczy że jest jeszcze szansa Podswiadomosc chce wiedziec, na czym stoi, na co moze liczyc. Nie chce sie szarpac. Chce klarownej, jasnej sytuacji. Woz albo przewoz. To, co mija – 9pucharów wspolne imprezy Zadowolenie ze swojego singlostwa i nastawienie, ze co ma przyjsc to przyjdzie samo z siebie. Najbliższa przyszłość – rycerz kielichow moze jakies prywatne spotkania, wiadomosci Pan moze zaczac sie starac, badac grunt, niesmialo jeszcze tam do Ciebie sygnaly wysylac. Jaźń, nastawienie osoby – 7denarów że trzeba przeczekać Tak, z drugiej strony jest Ci ciezko i boisz sie czy to aby wszystko nie bezsensowne. Otoczenie - rycerz denarów sprzyjające, przyjacielsko nastawione Tak, ewentualnie jakis mlody mezczyzna kreci sie tam przy Tobie dodatkowo. Obawy/Nadzieje – 5buław że jak się zawalczy to jest szansa na sukces Ze znowu bedzie duzo szumu a relacja jak stala w miejscu tak i zostanie. 5 Bulaw to zblokowana energia, wiec w relacji to pokazuje miotanie sie, ale nic sensownego JESZCZE sie nie dzieje. Wynik – as kielichów-4denarów-cesarz -> rydwan no coś się wydarzy, ale patrząc na piramidkę to musiałabym ja zadzialac-----------------cesarzowa-ksiezyc-sila to wtedy się zbliżymy, ale chyba tylko po to, zeby ponownie byly jakieś --------------------swiat-------rydwan wahania ------------------------kochankowie Pojawi sie szansa... Trzeba bedzie konkretnych, bezpardonowych dzialan. Ty tez bedziesz mogla wykazac sie inicjatywa. Najpierw jednak dokladnie przemyslec, co, jak i czego TAK NAPRAWDE oczekujesz od tej relacji. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 weryfikacja, wrzesien sie nie skonczyl, ale nie zapowiada sie nic na zmiane najbliższa przyszlość-rycerz kielichów-rycerz wyjechał i tyle było po nim wynik moze ze 2 spotkania i to w gronie znajomych i na tym byłby koniec, reszta prawda. Dopiero zauwazylam, ze byla juz czesciowa weryfikacja... Dzieki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi