seele Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 1 - to co mam za sobą, moja przeszłość 2 - gdzie teraz jestem, moja teraźniejszość 3 - jaki jest mój następny krok? 4 - co mi to da? 5 - wynik tej drogi 1. 2 buławy -izolacja od ludzi, pozorny sukces, pokazywanie na zewnątrz, że "jest super" a nie jest 2. królowa denarów - wiem czego chcę, jestem samodzielna, niezależna 3. 10 buław - odetnę się od problemów innych, ponieważ męczy mnie to 4. 8 kielichów - uwolnię się od tego co złe, co mnie męczy od środka, sprawia przykrość, uwolnię się od przeszłości i będę szukać czegoś nowego 5 as buław - w rezultacie poczuję się spełniona, wolna, atrakcyjna, naładuję baterie i poczuję się atrakcyjną, kobietą sukcesu. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 1 - to co mam za sobą, moja przeszłość - 2 buławy- niby podjęty jakiś wybór,ale nie tak do końca, rozchwiania może życie w takiej rzeczywistości która ma podwójne dno= tzn maska na buzi,nie pokazywanie swoich własnych odczuć,uczuc,emocji,rzeczywistości 2 - gdzie teraz jestem, moja teraźniejszość-królowa denarów-próbujesz działac,wykazac sie w różnych aspektach zycia.. a moze masz jakies instynkty macierzyńskie..jest cos dla Ciebie wazne.. 3 - jaki jest mój następny krok?-10 buław- chyba zbyt szybko chcesz wszystko odbudowac..Uda Ci sie,ale nie wszystko na raz..zebys nie poczulaa przytłoczenia.. 4 - co mi to da?-8 kielichów - karta bramy może symbolizować odejscie od starych schematów,moze pokazywac przygnebienie,przemiane albo byc może hustawkę natrojów. 5 - wynik tej drogi-As buław- Otworzysz sie na coś nowego,będziesz miała dosyc tamtych 10 buław. Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Widac, ze za soba masz czas rozmyslania, byc moze rozwazania roznych mozliwosci. Teraz jestes na etapie, gdzie czujesz i wiesz juz to, co jest dla Ciebie w zyciu wazne. Chcialabys teraz zaczac budowac swoj wlasny swiat. Mozliwe tez, ze zbudowalas go juz po czesci i trudno Ci z niego wyjsc, zeby zdarzalo sie cos wiecej. Te ramy daja Ci zarowno poczucie bezpieczenstwa, jak i niestety hamuja w dzialaniach i nie pozwalaja posuwac sie do przodu. W najblizszej przyszlosci widac dzialania, ktore beda mialy na celu ruszenie roznych spraw w Twoim zyciu. Szczegolnie tam, gdzie mogloby cos sie zadziac, a z roznych wzgledow tkwi w martwym punkcie, wiec mozliwe tez, ze uczucia. Moze byc to dla Ciebie zarowno ozywcze, jak i niestety moze Cie bardzo zmeczyc i wypalic wewnetrznie. Moze sie po prostu okazac, ze to jeszcze nie czas na takie dzialania. Takze... tu bardzo wazne, abys, cokolwiek bedziesz robic, oceniala trafnie koszty i zyski, zeby nie dawac z siebie wiecej niz to konieczne. Rezultatem moze byc nowy impuls w zyciu, nowa dawka energii... moze pojawi sie ktos, jakies uczucie. Moze po prostu przyjdzie wiecej checi do dzialania. As Bulaw wskazuje tu na wyjscie z etapu 10 Bulaw... energia ruszy i wejdzie w etap dzialania, takze to juz plus jest w tym wszystkim. Cytuj
niiwa Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Z rozkładu wynika, że Seele teraz powinnaś postawić na Pracę - Uważam, że wiąże się to z dużym przełomem/zmianą w twoim życiu. Twój następny krok to 10 buław - a więc musisz postawić na jedną kartę - dajesz z siebie wszystko - - 8 kieli w pyt. co ci to da - to kolejny przewrót/zmiana - którą musisz wziąć pod uwagę. As buł na wynik drogi to wspaniała karta - pod WARUNKIEM, że jesteś gotowa na Nowy start i Nowe wyzwania. - Twoja Droga jest więc Nową Drogą - Stawisz jej czoła!!! Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 1 - to co mam za sobą, moja przeszłość - 2 BUŁAW myślę, że bardziej takie bierne uczestniczenie w życiu codziennym, przyglądanie sie z boku, obserwowanie, niezdecydowanie odnośnie tego jak pragnie się by życie wyglądało. Analitycznie w każdym razie. 2 - gdzie teraz jestem, moja teraźniejszość KRÓLOWA MONET aktualnie stoisz mocno na własnych nogach, stałaś się pewniejsza siebie, bardziej zaradna i samodzielna, może więc czekałaś na swoj czas poprostu, a wcześniejsze 2 buław były czasem nauki, może kursów jakichś? Jeśli nie dosłownie,to może czas poświęciłaś na dokonanie zmian w sobie i swej osobowości. 3 - jaki jest mój następny krok? 10 BUŁAW następny krok wykorzystanie swego bogactwa u próby mierzenia się z rzeczywistością, także pomaganie i wpieranie innych wynikające z chęci pomocy bezinteresownej co będzie pochłaniać wiele czasu, energii. Nie zuboży Cię to jednak bo energii masz aż nad to, jednak mogą pojawić się bóle głowy spowodowane natłokiem problemów innych, z które na siebie weźmiesz. 4 - co mi to da? 8 KIELICHÓW wzrost samodzielności i pewności siebie pozwoli Ci na skuteczniejsze pomaganie tym, którzy o to poproszą. Jest to też dobry trening słuchania siebie,swej intuicji, wobec której czasem byłaś pełna wątpliwosci. Teraz zaczniesz jej słuchać doslownie. 5 - wynik tej drogi AS BUŁAW I widać, że słuchanie swego wnętrza się okaże korzystne dla Ciebie, zaczniesz w swoim czasie prowadzić aktywniejsze życie takie jak pragniesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi