Geranium Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Jak zrealizują się oczekiwania mojej przyjaciółki w związku z obroną pracy magisterskiej na przełomie czerwca/lipca? 8 buław/ paź denarów/ królowa buław -> cesarz Trudne karty, ale nie widzę chyba zaprzeczenia. Coś jakby w tych 8 buł. będzie ją rozpraszać, jakieś inne sprawy, ognista królowa buław będzie mieć głowę zaprzątniętą czymś innym. Ale paź chyba działa na korzyść i podsum to taka determinacja w działaniu, przyjaciółka ogólnie jest solidna i chciałabym jej jakiś dodatkowy doping dać, ale bez kłamania oczywiście. Ja ogólnie rozkład widzę dobrze, że obroni, tylko będzie musiała odłożyć na bok inne, rozpraszające sprawy. Cytuj
Gość Amfora Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Wg. mnie podejdzie w pierwszym terminie 8 buław i pazia denarów określiłabym jako wena taki wiatr niosący do przodu przygotowania związane z pisaniem, dopracowywaniem pracy, a koleżanka jest bardzo ambitna. Obroni się. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Według mnie pojdzie jej bardzo dobrze.Poradzi sobie:] Cytuj
Selenit666 Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Ja tez uważam, ze pojdzie jej jak z płatka. Z pazia denarowego (uczącego się za pieniądze) zmienia się w krolowa buław czyli kobietę czynów, Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 zdecydowanie sobie poradzi i będzie zadowolona! Cytuj
niiwa Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Nie ma AW sugerujących jakieś przełomy - a wylosowane karty mówią o włożonej "pracy" /Paź den/ i osiągnięciu sukcesu /Q Buł/. 8 buł to szybkie osiągnięcie - dalej jest jednak Paź den, który "mozolnie" "pracuje" "stara się" aby osiągnąć swe cele. - sądzę więc, że koleżanka ZDA - ale, mimo wszystko, powinna "ogarnąć' podstawową wiedzę - aby "zachować twarz"- aby nie stracić twarzy. Cytuj
bridaa Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 bardzo dobre ma karty, powinno jej pójść bardzo dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi