Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji- love

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was ;)

To był mój pierwszy rozkład z kart klasycznych więc nie do końca sama potrafię to ogarnąć jako całość dlatego proszę o pomoc.

Pytanie jakie zadałam brzmiało czy Ja i X do siebie wrócimy, rozstanie nastąpiło już jakiś czas temu od tamtego momentu praktycznie nie mamy żadnego kontaktu, a oto karty na moje pytanie:

I) Niedaleka przeszłość: 7 kier+ As trefl (tu ewidentnie widać rozstanie po tej 7-nagłe zmiany w milości, pozwolenie mu na odejście, moje zmaganie się z jego strata w połączeniu z Asem same zmartwienia)

II) Co teraz się dzieje? 8 trefl+ 9 kier ( w tym przypadku 8 świadczy o gniewie- moim i nadziei na poukładanie się spraw- napięta atmosfera, możliwa szansa poprawa sytuacji)

III) Najbliższa przyszłość - As kier+ Król kier+ Dama kier ( sugeruje, że w końcu się zejdziemy, możliwy trwały związek)

IV) Jakie będą przeszkody? Dama karo+ Walet karo+ 10 pik ( z tym mam problem :/ pierwsze co mi się nasunęło na myśl to to, że już tam Pan X kogoś innego ma na oku, panują wakacje, wyjazd, albo moze oznaczac tez oddalenie emocjonalne, Kobieta może stanowić przeszkodę?

V) dokładna odpowiedź na pytanie: 8karo+ 9karo+ 7 karo - tutaj kosmos zupełnie nie wiem jak to zinterpretować :/

Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc oraz obiektywne spojrzenie na karty, pozdrawiam ciepło :)

Napisano (edytowane)

Jak na początek polecam talię składającą się z 24 kart, bo nawet połączyć je ze sobą jest łatwiej ;)

niedaleka przeszłość: mieliście szansę na dużą miłość, jednak jakieś nieporozumienia was rozdzieliły.

co się teraz dzieje: ja bym powiedziała, że dalej macie się ku sobie i wszystko na to wskazuje że będziecie dążyć do połączenia się na nowo.

najbliższa przyszłość: jest bardzo obiecująca, wręcz mówiąca o tym, że stworzycie dm, albo zamieszkacie ze sobą, że jesteście dla siebie stworzeni etc.

Przeszkody: jakieś małżenstwo, dość młode będzie was namawiać na wyjazd i tu mogą pojawić się zgrzyty...

odpowiedź: ja bym tu stawiała, że się zejdziecie, ale uważaj na plotki i trudności, a zejść się możecie na jakimś wyjeździe.

Niestety nie znam się na 7 i 8, więc kieruję się kilkoma interpretacjami i wyciągam średnią, przez co mogę się mylić ;) jednak ten As kier i król kier i dama kier przekonują mnie jak najbardziej, że będziecie razem :)

Edytowane przez karolka365
Napisano

Bardzo dziękuję za pomoc i poprawki ;) bardzo pomogły, a co do rady to faktycznie masz rację, na początek będę korzystać z 24.

Pozdrawiam :icon_smile2:

Gość paulinqa123
Napisano

niedaleka przeszłość: nagłe rozstanie,nieporzumienia w miłości, mnóstwo złudzeń, nowe pomysły na przyszłość,troche zawiedliście sie na sobie

co się teraz dzieje: moim zadaniem pan ma kogoś lub jest zainteresowany jakąś brunetką z którą kręci,bardziej jest nią zainteresowany seksualnie niż na poważnie, są na etapie kłótni, aktualnie sie nie dogadują

najbliższa przyszłość: z pewnością do siebie wrócicie, będziesz zadowolona, on nadal coś do Ciebie czuje i Ty do niego również

przeszkody: ta brunetka może coś mieszać, na pewno nie będzie grać fair, będzie chciała Wam zaszkodzić, łatwo nie odpuści, oraz zazdrosny facet któremu wpadłaś w oko, przeszkodą będzie też rozstanie sie jego z tamtą kobietą i Twoje zerwanie kontaktów z facetem z którym sie spotykałaś niebędąc z tym o którego pytasz

odpowiedz: sądze że będziecie ze sobą, ale karty wyraźnie sugerują że musisz być ostrożna, a osoby którymi byliście zainteresowani mogą łatwo nie odpuszczać i stąd te nieprzyjemnośći, będą próbować Was skłócić

Napisano

Dziękuję za interpretację, hmm moja intuicja właśnie mi podpowiada że on może kogoś tam mieć albo się z kimś spotykać, teraz widzę, Twoje że wprawne oko Paulinqua najprawdopodobniej to powtwierdza.

Jestem tylko ciekawa jak to się wszystko rozłoży w czasie bo karty rozłożyłam jakieś 3 tygodnie temu ale dopiero teraz zdecydowałam się podzielić z Wami tym rozkładem, z którym miałam małe trudności.

Gość paulinqa123
Napisano

mam nadzieję że jednak sie myle, będę czekać na weryfikacje i życze powodzenia :)

Napisano

Na pewno dam znać jeżeli coś się ruszy w temacie, pozdrawiam :)