miistakke Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 na mnie i na B. nie jestesmy razem, nawet nic konkretnego się nie wydarzyło. Partnerski na pół roku: 1-obecna sytuacja paź buław hmm dziwne, bo nie piszemy ze soba, moze chodzi o to, ze spotykamy sie w gronie znajomych i rozmawiamy 2-obecna sytuacja emocjonalna u mnie rycerz mieczy ja jestem czysta emocjonalnie 3-obecna sytuacja emocjonalna u niego gwiazda jemu chyba jakas siedzi w glowie 4-jak ja oceniam tą relację księżyc jako jedną wielką niewiadomą... nie wiem co mysli, co bedzie itd 5-jak on ocenia tą relację 8denarów jako relację w którą należałoby włożyc duzo pracy 6-jakie są moje uczucia śmierć dziwna karta,on u mnie odmienił tą sferę, bo nie chcialam byc z nikim itd, a z nim mogłabym 7-jakie są jego uczucia 4mieczy klapa totalna, brak uczuc 8-czego ja nie toleruje w tej relacjipaź denarów że nie mamy kontaktu blizszego 9-czego on nie toleruje w tej relacjikrólowa denarów nie wiem zainteresowania innych mna moze 10-co powinnam zrobić, żeby polepszyć relację rycerz kielichow chyba pokazac, ze mi zalezy 11-co on powinien zrobic, zeby polepszyc relację 10 denarów sprawic, zeby ta relacja była stabilną 12-moja postawa król kielichów nie pokazuje uczuc, siedze i czekam 13-jego postawa rycerz denarów przyjacielski i nic poza tym 14-co nas łączy król buław niecierpliwosc 15-co nas dzieli 10buław zmęczenie sytuacja 16-najblizsza przyszlosc głupiec-diabeł-9mieczy mozliwa kłotnia i przez to bede smutna 17-dalsza przyszlosc królowa kielichow-as kielichow-9denarow no w dalszej przyszlosci moze byc reaktywacja tej znajomosci i moze byc ona stabilna Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Czerwca 2013 Maestro Napisano 9 Czerwca 2013 Ja na szybko, widac, że Ty jestes niepewna sytuacji, w zasadzie on jest chyba tylko Twoim kolegą...W najblizszej przyszłości może być jakies bezsensowne spiecie miedzy Wami, dalszwj przyszłości też między Wami nie ma, jedynie Ty możesz być/czuć się niespełniona...9 denarów to co najwyżej luźna relacja, nic więcej..Czy on nie jest aby młodszy od Ciebie? Wydaje mi się, że możesz nie tolerowac u niego interesowności, a on Twojego skupienia się na wyglądzie, Twojej dumy, być może odbiera Ciebie jako kobietę, ktora jest pewna siebie i ma o sobie wysokie mniemanie. Was może łączyć jakiś wspólny znajomy, kolega... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 1-obecna sytuacja paź buław hmm dziwne, bo nie piszemy ze soba, moze chodzi o to, ze spotykamy sie w gronie znajomych i rozmawiamy jest wymiana wiadomości,ruch,rozmowy 2-obecna sytuacja emocjonalna u mnie rycerz mieczy ja jestem czysta emocjonalnie No mnie rycerz mieczy zawsze pokazuje chaos lub jakąs negatywna emocje. 3-obecna sytuacja emocjonalna u niego gwiazda jemu jest dobrze 4-jak ja oceniam tą relację księżyc sprzecznosci wiele w tobie,ukrywasz swoje uczucia?? 5-jak on ocenia tą relację 8denarów relacja koleżeńska.. 6-jakie są moje uczucia śmierć ty chcesz zeby to ożyło,coś się zmieniło 7-jakie są jego uczucia 4mieczy oddalony.. 8-czego ja nie toleruje w tej relacjipaź denarów że nie widzi chyba tego jaką osoba jestes.. 9-czego on nie toleruje w tej relacjikrólowa denarów statusu społecznego..? nie wiem jak to nazwac..Masz dzieci? 10-co powinnam zrobić, żeby polepszyć relację rycerz kielichow on sam powienien cos zadziałac.. 11-co on powinien zrobic, zeby polepszyc relację 10 denarów sprawic, zeby ta relacja była stabilną zgadzam sie 12-moja postawa król kielichów pragniesz by on cos po sobie pokazał,dał znak 13-jego postawa rycerz denarów pomocny.. 14-co nas łączy król buław energia,przyciaganie.. 15-co nas dzieli 10buław zmęczenie sytuacja tak 16-najblizsza przyszlosc głupiec-diabeł-9mieczy mozliwa kłotnia i przez to bede smutna ograniczenia... chyba nic nie zrobicie by cokolwiek zmienic 17-dalsza przyszlosc królowa kielichow-as kielichow-9denarow no w dalszej przyszlosci moze byc reaktywacja tej znajomosci i moze byc ona stabilna mozesz sie zakochac ale czy w nim karty nie pokazały 1 Cytuj
miistakke Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 Nie mam dzieci, ale może być tak jak Inez napisała, że odbiera mnie jako pewną siebie,dumną, w sumie taka trochę jestem Cytuj
miistakke Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 On nie jest młodszy, jest w moim wieku, dosłownie kilka dni starszy. A łaczy nas faktycznie znajomy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi