Skocz do zawartości

Na znajomego - na uczucia do konca roku 2013 - celt i droga

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oczywiscie rozklad robiony i wstawiony za jego zgoda... bedzie z czasem weryfikacja. Zaproponowalam mu, ze wstawie to tu, zeby rzucono dodatkowo okiem na jego sytuacje... bo ja mu za duzo doradzam, znamy sie i moge nie miec dystansu.

Opisze moze pokrotce sytuacje. Pan jest singlem, od czasu do czasu zdarza sie jakas krotka znajomosc, ma trudnosci w dogadaniu sie z kobietami. Wrazliwy bardzo, ale nie potrafi zainteresowac soba ani utrzymac zadnej kobiety na dluzej. Totalnie zdesperowany juz, nie wie, co robic itd...

Takze bardzo dziekuje z gory za pomoc. :bukiet:

Celt...

To jest - As Kielichow

To sie krzyzuje - 6 Monet

Tu powiedzialabym, ze on bardzo liczy na to, ze cos wreszcie mu sie przydarzy, ale to bardziej na tej zasadzie, ze wreszcie go jakas kobieta znajdzie i sie nad nim pochyli i go doceni.

Swiadomosc - 6 Mieczy

Ucieka od tego tematu. Odcina sie. Swiadomie.

Podswiadomosc - Paz Kielichow

Nadal jednak podswiadomie marzy, ze mu sie to uczucie przydarzy.

To mija - 10 Kielichow

Mija zadowolenie czy tez pogodzenie z obecna sytuacja. Zaczyna mu to doskiwierac coraz bardziej.

To nadchodzi (do konca sierpnia 2013) - 7 Monet + XV Diabel, VIII Sprawiedliwosc ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa

Tu niestety uczuc na razie nie widze...

Jest rezygnacja bardziej i miotanie sie. Moze byc, ze zacznie rodzic sie uczucie do kogos, kogo zna na odleglosc, moze przez neta, ale bedzie staral sie to raczej racjonalizowac i wielkich ohow i ahow tu nie widze.

Jazn/nastawienie - As Monet

No widac, ze liczy na cos wiecej, uczucie. Ze cos ruszy w tym temacie.

Wplyw otoczenia - Paz Mieczy

Tu moga pojawiac sie takie znajomosci, ktore nic nie wnosza. Takie ot na chwile i lecim dalej.

Nadzieje/obawy - XIII Smierc

Ma nadzieje na konkretna zmiane w zyciu. Czyli wyjscie z obecznego stanu stagnacji i marazmu.

Rezultat (do konca 2013) - 2 Mieczy + 5 Mieczy, Krol Mieczy ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan

Tu tez za bardzo uczuciowo tu nie jest. 2 Mieczy moglyby wskazywac na relacje netowa... ale reszta juz jakas taka zimna jest... Mozliwe, ze po prostu tak sie bedzie nad soba uzalac, ze tu nie ma absolutnie miejsca na cokolwiek...

Nie wiem.. po tych kartach... uczuc i relacji niet.. :ojejku:

I dalej... droga Banzhafa

Tu dojdzie, jezeli pojdzie ta droga - XIII Smierc

No wlasnie, tu bylaby ta upragniona zmiana wreszcie.

Na poziomie mentalnym (sposob myslenia, to, co ma w glowie)

Jest - 6 Monet

Powinno byc - 5 Monet

Liczy na wsparcie od kogos a powinien sam umiec sobie radzic, byc bardziej zaradny w obecnej sytuacji i nie nastawiac sie tylko na daj.

Na poziomie emocjonalnym (uczucia, to, co w sercu)

Jest - VIII Sprawiedliwosc

Powinno byc - 6 Kielichow

Tu wydaje mi sie, ze za malo ciepla ma w sercu. Intelektualista i za bardzo intelektualizuje swoja sfere uczuciowa. Taki Kubus Fatalista... takze powinien wiecej pozwolic sobie na czucie, ciepelko w sercu. Tu dla niego problem jest.

Na pozimie fizycznam (sposob pokazywania sie, jak jest odbierany na zewnatrz)

Jest - XV Diabel

Powinno byc - 2 Kielichow

Za bardzo stawia na swoje ograniczenia... za malo wychodzi do ludzi, za malo otwartosci jest.

Jezeli ktos moglby spojrzec na rozklad, bede wdzieczna...

Myslalam, ze moze karty beda przyjazniejsze dla niego.... ale nie widze tu tego rozowo...

Wiele moim zdaniem zalezy od niego...

I dopoki tego sobie nie uzmyslowi, w zyciu uczuciowym nadal bedzie niewesolo.

Napisano

Dobra, niewazne. Napisalam mu juz co i jak.

Z facetem nic mnie nie laczy (uczuciowo). Ale widze po prostu, ze mu sytuacja uczuciowa niezle daje popalic. Juz mu opisalam, co i jak. Chodzilo wiec stricte o JEGO sytuacje uczuciowa - przyszlosc, dla jego wiedzy. Dzieki.

• Maestro
Napisano
Dobra, niewazne. Napisalam mu juz co i jak.

Z facetem nic mnie nie laczy (uczuciowo). Ale widze po prostu, ze mu sytuacja uczuciowa niezle daje popalic. Juz mu opisalam, co i jak. Chodzilo wiec stricte o JEGO sytuacje uczuciowa - przyszlosc, dla jego wiedzy. Dzieki.

Chciałam opisać....Już nieaktualne?

Napisano

Nie, no jak widac cos wiecej to kazda sugestia sie przyda. Chcialabym wlac mu nieco nadziei w serce. Ale widze, ze wg mojego odczytu tu konkretna praca nad soba samym jest konieczna.

Takze jak cos masz do dodania Inezko... smialo... :)

• Maestro
Napisano

To jest - As Kielichow - on jest zdolny do bezwarunkowej miłości, w tej karcie widac ten potencjał

To sie krzyzuje - 6 Monet - ta karta mi mówi, że nie ma komu dac uczuć, które posiada, którymi jest w stanie kogoś obdarzyć

Swiadomosc - 6 Mieczy generalnie ta pozycja informuje mnie co ta osoba świadomie pokazuje, możliwe, że on kreuje się na człowieka dość chłodnego, takiego, któremu coś takiego jak związek jest zupełnie do szczęścia niepotrzebne, być może stwarza takie pozory podczas gdy wnętrze wręcz woła o miłość

Podswiadomosc - Paz Kielichow no i tu się potwierdza to co pisałam, to wrażliwy człowiek, podejrzewam, że tworzy skorupę w obawie przed zranieniem (jak większość z nas)

To mija - 10 Kielichow być może mija mu czas, gdy czuł się świetnie, może jakieś imprezy, spotkania z innymi, przecież w tej karcie to nie tylko rodzina, być może nagle poczuł, że jest fajnie, ale...tylko fajnie

To nadchodzi (do konca sierpnia 2013) - 7 Monet + XV Diabel, VIII Sprawiedliwosc ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa nadchodzi okres posuchy, on może zacznie cierpliwie sobie wyczekiwać, może nawet jakaś mu wpadnie w oko, ale do sierpnia nic budującego się nie wydarzy, ostatnia karta mówi o tym, ze faktycznie on będzie musiał coś przepracować, być może jest mu to potrzebne? Przecież nie ma przypadków, wszystko dzieje się po coś...

Jazn/nastawienie - As Monet nastawiony jest na to, ze w końcu los mu da upragnioną szansę na budowanie czegoś realnego

Wplyw otoczenia - Paz Mieczy otoczenie wg mnie nie wykazuje pełnego zrozumienia, jest nawet takie lekko pyskate bym rzekła;)

Nadzieje/obawy - XIII Smierc on ma nadzieję na totalną zmianę życia, na cos innego, na to, ze w końcu odnajdzie to czego szuka

Rezultat (do konca 2013) - 2 Mieczy + 5 Mieczy, Krol Mieczy ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan ja mam wrażenie, ze niestety nic nie będzie, on się jeszcze bardziej odseparuje, mam nadzieję, ze nikt go nie zrani, bo te karty dość mocne w wymowie (przynajmniej dla mnie ) są, albo pogodzi się z porażkami, przyjmie postawę króla mieczy, stanie się jeszcze bardziej chłodny i sceptyczny...

Ewidentnie rozpocznie nowy etap swojego zycia, uśmierci niejako to co było wcześniej

Jest - 6 Monet

Powinno byc - 5 Monet

Być może on odbija piłeczkę tylko, nie dając z siebie więcej niż powinien, a powinien bardziej zabiegać i poszukiwac" właściwego celu"

Tak jakby myślał sobie, że świat jest okrutny, że i tak cokolwiek by nie zrobił, to i tak nic mu nie wyjdzie...A powinien mieć w sobie ten optymizm i radość dziecka, ciepło dla innych, wsparcie,etc.

Na pozimie fizycznym (sposob pokazywania sie, jak jest odbierany na zewnatrz)

Jest - XV Diabel

czy on nie jest za nerwowy? No, bo jeśli go w tej karcie odbierają, to tak to wyczuwam..możliwe, ze jest zbyt zamknięty w sobie, powinien wykazywać wiecej ciepła, empatii, zrozumienia, pokazać, ze też jest wrażliwy i romantyczny...

Faktycznie czeka go cieżka praca nad soba...

• Lubię to! 1
Napisano

Inezko kochana. Interpretacja bardzo trafna.

Pan jest bardzo wrazliwy, mlody jeszcze, mlodszy ode mnie 8 lat (w sumie ostatnio cala masa takich mlodszych znajomych jest, ale ten typowo platoniczny...). Znamy sie od stycznia listopada 2010... i tak od tej pory gadamy sobie, nieraz bywalo, ze wieczor w wieczor, na gg...

Takze znamy sie lepiej niz niejedno malzenstwo.

Jak piszesz... jest bardzo wrazliwy. Pisze opowiadania, wiersze... uwielbia piekna muzyke... i ogolnie przeinteligentny.

Ale i fakt, ze na zewnatrz, jak go ktos nie zna, to moze odebrac go tak, jak to ujelas, ze mu niezalezy, zwisa itd.

Jak go znam, widzialam jego starania z roznymi kobietami. Tez przeslismy faze zastanawiania sie czy miedzy nami cos mogloby nie zaistniec, ale o ile przyjazn jak najbardziej... nie ma tego czegos... takze sie przyjaznimy po prostu.

Robilam mu portet psychologiczny i tam wlasnie wyszlo, ze mlodosc i dziecinstwo... z ogromem ograniczen... stan zawieszenia itd... i dziac sie zacznie dopiero w wieku srednim... ale... karte harmonizujaca ma tam Ksiezyc... takze duzo jeszcze bedzie przed nim macania gruntu, chodzenia po ciemku... nic nie dostanie za darmo i latwo... ale z czasem bedzie lepiej.

Niestety, po tych kartach... nie wtym roku jeszcze...

Dzieki ogromne... :bukiet:

• Maestro
Napisano
Inezko kochana. Interpretacja bardzo trafna.

Pan jest bardzo wrazliwy, mlody jeszcze, mlodszy ode mnie 8 lat (w sumie ostatnio cala masa takich mlodszych znajomych jest, ale ten typowo platoniczny...). Znamy sie od stycznia listopada 2010... i tak od tej pory gadamy sobie, nieraz bywalo, ze wieczor w wieczor, na gg...

Takze znamy sie lepiej niz niejedno malzenstwo.

Jak piszesz... jest bardzo wrazliwy. Pisze opowiadania, wiersze... uwielbia piekna muzyke... i ogolnie przeinteligentny.

Ale i fakt, ze na zewnatrz, jak go ktos nie zna, to moze odebrac go tak, jak to ujelas, ze mu niezalezy, zwisa itd.

Jak go znam, widzialam jego starania z roznymi kobietami. Tez przeslismy faze zastanawiania sie czy miedzy nami cos mogloby nie zaistniec, ale o ile przyjazn jak najbardziej... nie ma tego czegos... takze sie przyjaznimy po prostu.

Robilam mu portet psychologiczny i tam wlasnie wyszlo, ze mlodosc i dziecinstwo... z ogromem ograniczen... stan zawieszenia itd... i dziac sie zacznie dopiero w wieku srednim... ale... karte harmonizujaca ma tam Ksiezyc... takze duzo jeszcze bedzie przed nim macania gruntu, chodzenia po ciemku... nic nie dostanie za darmo i latwo... ale z czasem bedzie lepiej.

Niestety, po tych kartach... nie wtym roku jeszcze...

Dzieki ogromne... :bukiet:

Tu faktycznie wpływ mogło mieć na niego dzieciństwo i wzorce wyniesione z domu rodzinnego..Poza tym ludziom wrażliwym jest dużo trudniej w zyciu, jeśli chodzi o kontakty z otoczeniem. Ja to wiem po sobie, do pewnego momentu byłam totalnie zamknięta w sobie i nieśmiała,zaczęłam zmieniac się powoli tak mniej więcej od czasu pójścia na studia, ale to i tak wolno u mnie postępowało..

Napisano

Tak Inezko... i tu masz racje bardzo... Portret interpretowalam mu wczoraj na gg na biezaco, wiec wiem, ze to, co pisalam mu o dziecinstwie, wlasnie o tych wzorcach, ograniczeniach, to wszystko ma i mialo na niego ogromny wplyw. Co do tej wrazliwosci... tez zgoda... Najwrazliwsi ludzie to Ci, co czesto najbardziej sie izoluja, ze wzgledu wlasnie na te bolesne rany...

Napisano

Moje zdanie znasz o tym panu i jego uczuciach ;)) co do kogo i dlaczego :)

Napisano
Moje zdanie znasz o tym panu i jego uczuciach ;)) co do kogo i dlaczego :)

Kochana... to nie on... :hahahaha: To inny...

Napisano

aaa to mow zesz, ze inny :D hehehehe. To ci wieczorkiem strzele interpretacje

Napisano

po tych kartach/pod uwagę biorę po 1 bez tych podsum /to on z agencji towarzyskich może korzystać sex za kasę

tu spełnienia uczuciowego nie widać

Napisano
po tych kartach/pod uwagę biorę po 1 bez tych podsum /to on z agencji towarzyskich może korzystać sex za kasę

tu spełnienia uczuciowego nie widać

hahahaha ona nas normalnie poogląda na FB :D

Napisano

niii

ona jasnowdz:hahahaha::z_jezorem_na:

ja chyba zadnej was w znajomych nie mam zreszta mnie portale takie nie rajcują wole po forach spamować

Napisano

Dzieki Iridos... czyli dobrze widze...

kobity niet... przynajmniej nic glebszego...

Napisano

a to te same troczki od kaleson co w ub roku kładlas i taki marazm czekanie wychodził?

Napisano

Dobre skojarzenie... :_okok: Tja... ten sam.... wtedy robilam do konca 2012... i bylo zero...

Jak widac... nadal nic nowego u niego...

i jak tak dalej bedzie ciagnal to i nic nowego nie bedzie... z tego, co widze po nim.

Napisano

toć on len nieruchawy samo nie przyjdzie ja ci powiem ja go nie znam ale jak facet kart pyta kiedy sie zakocha to.........on normalny nie jest:hahahaha:ablo bedzie działal na tym polu albo w necie bajdurzył a od czasu do czasu pojdzie zapłaci obsłuzony zostanie i wroci przed monitorek

Napisano

Tja... nic za niego zrobic nie zrobie. Moge zajrzec w karty.. szczerze powiedziec co widze, a jakbym nie patrzyla... baby tam ni huhu...

Tyle moge zrobic... Nic wiecej mu pomoc nie pomoge. Juz jego robota tutaj... :)

Napisano

moment... jest 7 lat mlodszy ode mnie... hmm.. o... bedzie 27 teraz...

Napisano

eee to szczyl jak dla mnie ale daj go tu rozruszamy goscia

swoja droga w numero mu zajrzyj on tam moze odp znajdzie jakas blokada ma czy co ale niewłasciwe wzorce osobowe z dzieciństwa

Napisano

To jest - As Kielichow

Pokłady uczuć w nim sa ale jak to asy to impuls, zalążek ale jak się kieliszka nie napełni to wiecznie będzie suchy

Chetnie by brał a mniej dawał z siebie albo jak to w 6 monet jedno daje więcej inne mniej. Czeka az jemu będzie dane to i on potem da.

Swiadomosc - 6 Mieczy wiesz on gdzies zaczyna w tej swiadomosci podrózowac. plynie z nurtem co ma być to się zobaczy.

Podswiadomosc - jeszcze nie rozwinięta. nie wie co chce

To mija - 10 Kielichow

Czas przepełnienia. przesłość jakaś, może kontakty z ludzmi

To nadchodzi (do konca sierpnia 2013) - 7 Monet + XV Diabel, VIII Sprawiedliwosc ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa

niech uważa na wpadki, żeby nie było tak, ze go jakas na dzieciaka złapie.

Jazn/nastawienie - As Monet

Znowu jedynie checi, zassanie ziarna ale czy będzie to rozwijał...

Wplyw otoczenia - Paz Mieczy

No doradzają mu. Podchodza do niego dyplomatycznie.

Nadzieje/obawy - XIII Smierc

na całkowita zmiane zycia czeka, ze się z poczwarki w końcu zmieni w motyla

Rezultat (do konca 2013) - 2 Mieczy + 5 Mieczy, Krol Mieczy ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan - jeszcze nie ma powiedziane co. jeszcze wszystko przed nim. jak się otworzy oczyści to będzie zdecydowany i gotowy na przyjęcie nowego zycia. Byleby pozwolił upaść starym murom

CDN

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki Selenitku... Cenna interpretacja... :) Ogromne dzieki...

:bukiet:

Napisano

To jest - As Kielichow

Za wysoka wrażliwość i zbyt duże rozdawnictwo energii, marnotrawienie jej

Swiadomosc - 6 Mieczy - nie chce o tym myśleć i nie chce rozwiązać problemu

Podswiadomosc - Paz Kielichow – jest ciągle dzieckiem

To mija - 10 Kielichow – może mija okres pozytywnych emocji związanych z rodziną

To nadchodzi (do konca sierpnia 2013) - 7 Monet + XV Diabel, VIII Sprawiedliwosc ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa - a czy on nie jest od czego uzależniony? Może od Internetu, albo no nie wiem sama… ale ja to tutaj jakieś odloty widzę….

Jazn/nastawienie - As Monet – no chciałby, żeby wszystko samo się zrobiło

Wplyw otoczenia - Paz Mieczy – dużo nieznaczących znajomości

Nadzieje/obawy - XIII Smierc – boi się zmiany

Rezultat (do konca 2013) - 2 Mieczy + 5 Mieczy, Krol Mieczy ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan – ja to nie wiem, czy on tutaj jakiejś relacji z ojcem albo z kimś z rodziny nie ma skopanej…. Wydaje mi się, że on jest bardzo zamknięty, ale to wynika z jakichś przeżyć raczej dalekich….

No wlasnie, tu bylaby ta upragniona zmiana wreszcie. – ale to on musi się zdecydować na całkowitą transformację, może na jakąś terapię, czy coś….

Jest - 6 Monet

Powinno byc - 5 Monet

Liczy na wsparcie od kogos a powinien sam umiec sobie radzic, byc bardziej zaradny w obecnej sytuacji i nie nastawiac sie tylko na daj. – tak opiera się na innych zamiast na sobie

tak jak napisałaś – chłód emocjonalny, brak rodzinności i ciepła w sobie

Na pozimie fizycznam (sposob pokazywania sie, jak jest odbierany na zewnatrz)

Jest - XV Diabel

Za bardzo stawia na swoje ograniczenia... za malo wychodzi do ludzi, za malo otwartosci jest. – no chyba jest atrakcyjny fizycznie w tym diable, ale z kolei odbiór mentalny jest słaby, bo to tak wygląda jakby brał i nic nie dawał w zamian… trochę egoista, który liczy na zmianę, bez swojego udziału

sorki, że tak późno, ale jestem zarobiona w robocie:-)

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki Iwus. Otoz cale mnostwo, w sumie wieksza wiekszosc, zgadza sie.

Cuz... Pan ma kompleksy.... rzeczywiscie jest zamkniety, niesmialy i trudno mu nawiazac kontatk z kobietami. W dodatku ma problemy natury seksualnej... Nawet do konca nie jestem pewna, czy byl kiedykolwiek w pelni (tzn. pelny stosunek) z kobieta, ale cos mi sie nie wydaje, bo nieraz nazywal siebie prawiczkiem w rozmowach ze mna. To z kolei dalej nakreca u niego spirale strachu.

Jak poznaje dziewczyne to chce, zeby nie poznala, ze on niedoswiadczony zbytnio... i udaje mega doswiadczonego, stwarzajac tym kompletnie mylne wrazenie, bo wyglada, jakby skupial sie na samym seksie... a on po prostu wstydzi sie, ze brak mu doswiadczenia.

I tak to idzie. Kompleksy rodza dalsze kompleksy.

Interpretacja ogolnie calosciowo bardzo trafna. Dziekuje... :bukiet:

Napisano

no czyli jednak ma blokady

to tu najpierw by trzeba dobrego kogos zeby on sie odblokował a dopeiro potem sie bedzie rozgladał tu i owdzie

ale prawiczkiem nie jest wg tych kart