xywa Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Witajcie, Prośba o interpretacji mojego związku karmicznego, ja 24.11.1985, a on 19.07.1983. Czy ten związek ma szanse przetrwać? Cytuj
Ivone2 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Witajcie, Prośba o interpretacji mojego związku karmicznego, ja 24.11.1985, a on 19.07.1983. Czy ten związek ma szanse przetrwać? czy związek ma szanse przetrwać to zależy wyłącznie od nas samych. Nie jest to związek karmiczny, macie identyczne I punkty zwrotne o nr. 8. ty posiadasz kilka długów karmicznych władzy miłości, wolności i pracy 13,16,19,26 przy tym sa tez liczby tzw. mistrzowskie jak 55, 11 i 22 wiec nie jest źle. II osoba posiada długi karmiczne o nr 13, 19, 26 podejrzewam ze oboje jesteście osobami które sa bardzo odpowiedzialne za wszystko co dzieje sie w okół was. ponadto pan może mieć skłonności do niekończenia spraw które rozpocznie... Jak na wstępie nie mogę określić jak sie wasze sprawy potoczą. Cytuj
xywa Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 czy związek ma szanse przetrwać to zależy wyłącznie od nas samych. Nie jest to związek karmiczny, macie identyczne I punkty zwrotne o nr. 8.ty posiadasz kilka długów karmicznych władzy miłości, wolności i pracy 13,16,19,26 przy tym sa tez liczby tzw. mistrzowskie jak 55, 11 i 22 wiec nie jest źle. . Ivone, czy mozesz mi dokładniej objaśnic, co miałaś na myśli mówiąc o długach karmicznych władzy miłości? Czy liczby mistrzowskie jakos łagodzą wpływ długów? Jeśli chodzi o tę relację, to sama już się rozwiązała, a zdanie, ze pan ma tendencję do nie kończenia rozpoczętych spraw jest strzałem w 10 Tarocista mi powiedział, ze to związek karmiczny, dlatego cały czas utrzymywałam, ze taki jest Cytuj
Ivone2 Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 (edytowane) Ivone, czy mozesz mi dokładniej objaśnic, co miałaś na myśli mówiąc o długach karmicznych władzy miłości? Czy liczby mistrzowskie jakos łagodzą wpływ długów?Jeśli chodzi o tę relację, to sama już się rozwiązała, a zdanie, ze pan ma tendencję do nie kończenia rozpoczętych spraw jest strzałem w 10 Tarocista mi powiedział, ze to związek karmiczny, dlatego cały czas utrzymywałam, ze taki jest o związku karmicznym mówimy wtedy jeśli pokrywają się drogi życia z punktami zwrotnymi lub cyklami życia człowieka, tutaj takich sytuacji nie zauważyłam a sprawdzałam to kilka razy. jeśli chodzi o długi karmiczne wystarczy ze przeczytasz o nich w necie. wpisując ich nazwę. Ty masz dług karmiczny pracy czyli ze kiedyś we wcześniejszym wcieleniu żyłaś kosztem innych osób, a teraz musisz pracować na swoje utrzymanie czasami nawet pracę zacząć o wiele wcześniej niż wszyscy, 16 to dług karmiczny związków (90%) ludzi go ma. Czyli przyjęłaś na siebie brzemię ciężkiego związku takiego który będzie uczył cie pokory dostrzegania 2 człowieka, który będzie zmieniał twoje podejście do życia w związkach. 19 to dług nadużywania władzy w tamtym wcieleniu musiałaś być osoba bardzo władczą która w tym wcieleniu ma poczucie odpowiedzialności za wszystko i wszystkich, co czasami utrudnia relację z innymi ludźmi. dług karmiczny 26 polega na pracy nad sobą swoim ciałem i fizycznością. Liczby mistrzowskie wprowadzają w życiu trochę łagodności w wymiarze karmicznym ale nie zawsze. poczytaj o liczbach mistrzowskich które masz może dadzą ci jakaś odpowiedz na to co dzieje się w twoim życiu. Edytowane 4 Lipca 2013 przez Ivone2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi