Skocz do zawartości

Dla siostry na kontakt

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zrealizują się oczekiwania siostry w związku z tym, że pan się odezwie do niej do końca czerwca->

cesarzowa/księżyc/as monet

Odezwie się, ale czy to będzie jakiś przełom? Chyba nie. Na razie może znajomość się troszeczkę reaktywuje, ale nie widzę na chwilę obecną nic więcej. Ciężko mi się interpretuje karty dla najbliższych osób.

Napisano

a mnie się wydaje, że to prędzej ona się odezwie....

a ten księżyc to mi się nie podoba... takie mrzonki dla mnie...

Napisano

III Cesarzowa, XVIII Ksiezyc, As Monet ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Wydaje mi sie, ze jezeli poczeka, to on sie powinien odezwac. Jednak jest tez opcja, ze to ona sie odezwie. Czekajac moze sie bardzo niepokoic i pojawi sie szansa, ktora ona bedzie mogla wykorzystac, zeby sama zainicjowac kontakt. Kolo Fortuny, jak rowniez As Monet - mowi wlasnie o takim uwaznym wykorzystaniu nadarzajacej sie okazji. W Glupcu z Cesarzem widac wlasnie takie to czekanie, chaos, ale Cesarz zapowiada, ze po czasie niepewnosci i niedopowiedzen, wyczekiwania, powinno byc znowu stabilnie.

Takze kontakt powinien byc, ale nie do konca jest powiedziane, ze ze strony pana. W sumie i tak i siak. Kto szybszy ten wpierw sie odezwie. Nie czekac wiec w nieskonczonosc, tylko patrzec i jak jest mozliwosc, zeby zrobic to w elegancki sposob, do dziela. :)

Napisano

Hihi, no bardzo mozliwe, ze jednak sie nie odezwie, ale siostra tym bardziej :D to oj zawiodl jej zaufanie i nie ma zmiluj, takze najwyzej jeszcze sobie pomilcza :P dzieki.

Napisano

Albo ona pierwsza się odezwie własnie 'przy okazji czegoś' albo będzie musiała troche pcozekać na odzew ze strony kolegi niestety.

Jesli Pan ma się odezwać to końcówka czerwca, nie prędzej wg mnie :)

• Maestro
Napisano

Szkoda,że do asa monet nie dołożyłaś karty...Ja powiem po sobie, że mi as monet, as buław i as kielichów pokazują kontakt na bank. Wg tych kart ona będzie dumnie wyczekiwać w niepewności i niepokoju i mniej więcej do miesiąca może ten kontakt nastąpić, choć licho wie, czy ona pierwsza nie wyciągnie do niego ręki?

Gość Daffne
Napisano

III Cesarzowa, XVIII Ksiezyc, As Monet ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

sądzę, że Pani nie odezwie się przez najbliższy czas, będzie niepewna ale będzie dumnie trzymac postawę jak na Cesarzową przystało ,kontakt może być ze strony Pana (Koło fortuny) (cesarz) pod koniec miesiąca czerwca (as monet).

Napisano (edytowane)
Szkoda,że do asa monet nie dołożyłaś karty...Ja powiem po sobie, że mi as monet, as buław i as kielichów pokazują kontakt na bank. Wg tych kart ona będzie dumnie wyczekiwać w niepewności i niepokoju i mniej więcej do miesiąca może ten kontakt nastąpić, choć licho wie, czy ona pierwsza nie wyciągnie do niego ręki?

Nie, nie, ona się nie odezwie. Jak już coś postanowi, to będzie milczeć całe życie, a spytała, bo zna pana nie od dziś i podejrzewa, że on zrobi krok, tylko ciekawa jest, kiedy. Ale jej wcale nie ciągnie, by się odezwać, po prostu jest ciekawa jego inicjatyw.

Dziękuję za pomysły :)

PS A tak po czasie można dobrać kartę? Bo skoro as wypada na kontakt, to co miałaby dać kolejna? Nigdy nie myślałam w ten sposób :)

Edytowane przez Geranium
Napisano

Kawałeczek weryfikacji

Otóż siostra spytała, czy odezwie się w jakiejkolwiek formie (bo od pary tyg nawet złamanego lajka na fb xDDDD)

I właśnie dzisiaj dostała dwa, haha. Więc powiedzmy, że jest 1/3 kontaktu xD Czy tam jakieś przypominanie o sobie, jak zwał, tak zwał.

• Maestro
Napisano
Nie, nie, ona się nie odezwie. Jak już coś postanowi, to będzie milczeć całe życie, a spytała, bo zna pana nie od dziś i podejrzewa, że on zrobi krok, tylko ciekawa jest, kiedy. Ale jej wcale nie ciągnie, by się odezwać, po prostu jest ciekawa jego inicjatyw.

Dziękuję za pomysły :)

PS A tak po czasie można dobrać kartę? Bo skoro as wypada na kontakt, to co miałaby dać kolejna? Nigdy nie myślałam w ten sposób :)

Wiesz chyba lepiej dodać kartę od razu..choc wg mnie tarot z kazdym z nas rozmawia inaczej, każdy z nas ma swój sposób rozkladania kart (mi się np. zdarza nie tasować kart, a i tak się sprawdzają)..

Napisano

Dobrałam - wieża. Więc albo się nie odezwie do końca miesiąca tak inaczej poza fejsowymi zaczepkami, albo to nie jest mój sposób gadania z tarotem :) W sumie dobrze, że dobrałam, zobaczymy, jak to się zrealizuje, człowiek uczy się całe życie :P

• Maestro
Napisano
Dobrałam - wieża. Więc albo się nie odezwie do końca miesiąca tak inaczej poza fejsowymi zaczepkami, albo to nie jest mój sposób gadania z tarotem :) W sumie dobrze, że dobrałam, zobaczymy, jak to się zrealizuje, człowiek uczy się całe życie :P

Wieża może oznaczac zaskoczenie.Dołóz do wieży, żeby zobaczyć co bedzie potem:)

Napisano

4 buław/ moc

4 buław to nadzieja, więc nie wiem kogo to się tyczy, może podświadomie obojga? i to taka karta dla mnie, do której jeszcze coś powinno się dociągnać, bo nie daje odp, tylko pokazuje, że jest jakaś możliwość, oczekiwania jakieś. No i potem moc, więc może faktycznie zaskoczenie?

Napisano

Siostra jest chyba teraz pewna odzewu , jednak chyba sama wyjdzie z inicjatywą (as monet). Pan tego nie zrobi (ksieżyc). Ksieżyc kojarzy mi sie z brakiem ruchu, a wrecz hamowaniem, ukrywaniem swoich emocji, chęci itp.. Siostra spróbuje.

Napisano

Ona się serio serio nie odezwie, ale facet pewnie masz racje, ze się blokuje :) to tchórzysko jest, błąd za błedem popełnia, a potem nie wie jak naprawić. I dobrze, niech go skręca :D