Maestro Inez2503 Napisano 11 Czerwca 2013 Maestro Napisano 11 Czerwca 2013 Cos wczoraj napisałam i ciekawi mnie reakcja znajomego na to 8 buław 9 buław Cesarzowa Król Kielichów suma Kochankowie, suma HB Sąd/Kapłanka podejrzewam, ze coś mi napisze, ale ostrożnie i grzecznie, stwierdzi, że cieszy go znajomosc ze mną i będzie chciał ją podtrzymać, ogólnie spodoba mu się Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Cos wczoraj napisałam i ciekawi mnie reakcja znajomego na to 8 buław 9 buław Cesarzowa Król Kielichów suma Kochankowie, suma HB Sąd/Kapłanka Z początku ucieszył się że piszesz, po chwili nieco onieśmieliłaś go swoimi dość konkretnymi słowami, możliwe, że w jego oczach zabrzmiałaś stanowczo,konkretnie co w pierwszej chwili płoszy, onieśmiela go bo z natury jest dość wrażliwy, ale z drugiej strony imponuje mu charakterność No chyba, że trescią wiadomości było jakies wyznanie,wówczas Pan uceiszył się bardzo, a uczucia były mieszanką niepewności i zadowolenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 11 Czerwca 2013 Cos wczoraj napisałam i ciekawi mnie reakcja znajomego na to 8 buław 9 buław Cesarzowa Król Kielichów suma Kochankowie, suma HB Sąd/Kapłanka Z początku ucieszył się że piszesz, po chwili nieco onieśmieliłaś go swoimi dość konkretnymi słowami, możliwe, że w jego oczach zabrzmiałaś stanowczo,konkretnie co w pierwszej chwili płoszy, onieśmiela go bo z natury jest dość wrażliwy, ale z drugiej strony imponuje mu charakterność No chyba, że trescią wiadomości było jakies wyznanie,wówczas Pan uceiszył się bardzo, a uczucia były mieszanką niepewności i zadowolenia To nie było wyznanie skierowane stricte do niego,raczej takie moje luźne myśli...Ciekawiło mnie jak zareaguje gdy to przeczyta..Już się odezwał, miło, aczkolwiek był bardzo ostrożny:))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Nie jesteś mu obojętna bez dwoch zdań...wygląda na osobnika, któremu podobają się konkretne kobitki ^^ Ostrożność u niego wynika z wrażliwości. Taką ma sprzeczność w sobie, ze lubi twarde babki, ale wewnętrznie się obawia ich sily dziękuje za wryfikacje Cytuj
Trida Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 8 buław 9 buław Cesarzowa Król Kielichów suma Kochankowie, suma HB Sąd/Kapłanka odpowie i to dosc szybko. Bedzie stanowczy ale jednocześnie ostrożny w swoich myslach. tak jakby - wie co powiedzieć ale jedncoześnie wyczekuje Twojej reakcji Cesarzowa - no to spodobało mu sie twoje podejscie, bedzie próbował trochę swoje emocje w tym wszystkim zdradzić. Suma kochankowie - ja czuje to w ten sposob, ze kolega sie czai ale na razie nic powaznego nie zrobi, bedzie dawał znaki i cozekiwał reakcji 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 11 Czerwca 2013 odpowie i to dosc szybko. Bedzie stanowczy ale jednocześnie ostrożny w swoich myslach. tak jakby - wie co powiedzieć ale jedncoześnie wyczekuje Twojej reakcji Cesarzowa - no to spodobało mu sie twoje podejscie, bedzie próbował trochę swoje emocje w tym wszystkim zdradzić. Suma kochankowie - ja czuje to w ten sposob, ze kolega sie czai ale na razie nic powaznego nie zrobi, bedzie dawał znaki i cozekiwał reakcji Tak, napisał Podobnie czułam podczas rozmowy:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi