Gość stagnacja Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Moja znajomość z pewnym panem nieco wygasła, dawno sie nie widzieliśmy i teraz zaproponowałam mu spotkanie - co z tego wyjdzie? 1.jak przebiegnie spotkanie? - 5 denarów ja licze na coś więcej a tutaj nic z tego nie wyjdzie, może lepiej jednak sie zastanowić nad sensem tego spotkania bo raczej będzie marne, bardzo sie rozczaruje 2.jak powinnam sie zachowywać żeby dobrze wypaść? - 4 pucharów raczej powinnam podejść z dystansem i jeśli chce coś zmienić to musze wykazać się kreatywnością, nic na siłę 3.jak on bedzie się zachowywał? - król buław to on będzie panem sytuacji, w sumie ta karta opisuje jego charakter także pewnie zrobi jak będzie mu najwygodniej 4.jak się zakończy spotkanie? - 10 denarów możliwe, że zakończy sie jakimiś deklaracjami, może to będzie jednak trwała relacja w którą warto inwestować 5.przyszłość relacji po spotkaniu - 4 buław może nie będzie jakichś porywów serca ale chyba mamy szansę na trwały związek Cytuj
Geranium Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Moja znajomość z pewnym panem nieco wygasła, dawno sie nie widzieliśmy i teraz zaproponowałam mu spotkanie - co z tego wyjdzie? 1.jak przebiegnie spotkanie? - 5 denarów ja licze na coś więcej a tutaj nic z tego nie wyjdzie, może lepiej jednak sie zastanowić nad sensem tego spotkania bo raczej będzie marne, bardzo sie rozczaruje 2.jak powinnam sie zachowywać żeby dobrze wypaść? - 4 pucharów raczej powinnam podejść z dystansem i jeśli chce coś zmienić to musze wykazać się kreatywnością, nic na siłę 3.jak on bedzie się zachowywał? - król buław to on będzie panem sytuacji, w sumie ta karta opisuje jego charakter także pewnie zrobi jak będzie mu najwygodniej 4.jak się zakończy spotkanie? - 10 denarów możliwe, że zakończy sie jakimiś deklaracjami, może to będzie jednak trwała relacja w którą warto inwestować 5.przyszłość relacji po spotkaniu - 4 buław może nie będzie jakichś porywów serca ale chyba mamy szansę na trwały związek 1) Jak przebiegnie spotkanie - 5 denarów - możesz trochę mieć wrażenie żebrania o jego uwagę, że nie poświęca Ci jej tyle, ile byś chciała, możesz czuć się niesłuchana. 2) Jak powinnam się zachować, żeby dobrze wypaść - 4 puchary - nie narzucać się mu i nie próbować go na siłę przegadać. 3) Jak on będzie się zachowywał - król buław - pewnie, żeby nie rzec wyzywająco trochę Cię przytłoczy swoją pewnością. 4) Jak się zakończy spotkanie - 10 denarów - pomimo tej jego pewności i zapatrzenia w siebie, coś mu się tam zrodzi w głowie, jakaś myśl, że może warto rozkręcić znajomość. 5) Przyszłość relacji po spotkaniu - 4 buławy - tu zawsze kartę dobieram do 4 buław, bo to dla mnie tylko takie światełko w tunelu, a dopiero kolejna jest w stanie więcej mi powiedzieć, ale każdy ma inne sposoby. Ja tu jeszcze związkowych kwestii nie widzę, ale na pewno nie ma zaprzeczenia. Po spotkaniu będzie miał na pewno więcej odczuć pozytywnych niż przed i w czasie spotkania Chcesz, to mogę Ci postawić karty na intencje później Dla mnie ten rozkład zawsze najwięcej mówi. Cytuj
Gość stagnacja Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 dzięki za odpowiedź zgadza sie on jest bardzo pewny siebie Chcesz, to mogę Ci postawić karty na intencje później Dla mnie ten rozkład zawsze najwięcej mówi. a możesz mi przesłać ten rozkład? może spróbuje sama zrobić Cytuj
Geranium Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 dzięki za odpowiedź zgadza sie on jest bardzo pewny siebie a możesz mi przesłać ten rozkład? może spróbuje sama zrobić Układu kart nie pamiętam, ale najważniejsze są przecież pytania, a więc: 1 jak ta osoba mnie widzi 2 jak wg tej osoby ja ją widzę 3 jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz 4 co na prawdę czuje ta osoba 5 jak ona widzi naszą relację Wrzuć, jak zrobisz, zerknę z chęcią Cytuj
emilr Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) 1.jak przebiegnie spotkanie? - 5 denarów niedosyt pozostanie po obu stronach. Chyba w sensie pozytywnym patrząc na karty dalsze. 2.jak powinnam sie zachowywać żeby dobrze wypaść? - 4 pucharów nie przesadzać z wyrażaniem emocji, sprawiać wrazenie jakby Ci nie zależało, bo pan z tego, co widać bedzie sie czuł pewnie. A facet buławiany i to jeszcze król nie lubi łatwych kąsków. On lubi powalczyć. Król moze myśli, że i tak "samo przyjdzie" 3.jak on bedzie się zachowywał? - król buław tu też tak myślę. I on bedzie sie czuł pewnie. 4.jak się zakończy spotkanie? - 10 denarów jednak bedzie cheć na kontynuacje, zaintrygujesz go na tyle, ze bedzie chciał więcej. 5.przyszłość relacji po spotkaniu - 4 buław Mi tu pachnie romansem. Na razie. Bo 10 denarów wcześneij to nie szybko wypalające sie buławy, i 5 denarów - za mało, chcę wiecej. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez emilr Cytuj
Trida Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 1.jak przebiegnie spotkanie? - 5 denarów rozmowa na początku moze sie nie kleic, zacznie sie rozkrecac ale to też będzie takie... chwile ciszy mogą się pojawić. 2.jak powinnam sie zachowywać żeby dobrze wypaść? - 4 pucharów opowiedziec o sobie, swoich pasjach, zainteresowaniach, nie przesadzac z emocjami. podejsc raczej neutralnie 3.jak on bedzie się zachowywał? - król buławmoze sie chwalic tym i owym, probowac Ci zaimponowac itd 4.jak się zakończy spotkanie? - 10 denarów zakonczy sie pozytywnie, miłe odczucia i chec ponownego spotkania 5.przyszłość relacji po spotkaniu - 4 buław oj jest przyszłosc, widac, ze jest szansa, pierw na romansik a później na cos wiecej Cytuj
Gość stagnacja Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 postawiłam jeszcze karty na jego intencje i nie za bardzo to wyszło przekonujące... 1 jak ta osoba mnie widzi księżyc 2 jak wg tej osoby ja ją widzę 6 mieczy 3 jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz 4 mieczy 4 co na prawdę czuje ta osoba sprawiedliwość 5 jak on widzi naszą relację 5 denarów on jest bardzo przyziemny, zamknięty na uczucia, kalkuluje sobie wszystko, zero emocji, podejrzewam, że ma jakiś swój ideał kobiety czy partnerki docelowej i będzie dotąd szukał aż znajdzie taką która spełni wszystkie jego oczekiwania - nie bierze nawet pod uwage uczuć tylko chłodna analiza no i ja raczej nie spełniam i nie spełnie tych jego wymagań dlatego chyba nie widzi dalszej przyszłości dla naszej relacji... może po tym spotkaniu sie coś zmieni ale raczej on będzie sie dalej trzymał swoich zasad nawet jeśli tam w środku coś czuje Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że spotkanie przebiegnie pomyślnie - mi się jednak wydaje, ze do niego nie dojdzie w tym momencie o który pytasz. Cytuj
Gość stagnacja Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 mam sie z nim spotkać pod koniec czerwca wtedy napisze weryfikacje jak sie sprawy potoczyły Cytuj
Trida Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 wydaje mi sie, ze kolega na razie z relacji damsko-meskich jest goólnie wycofany, nie tylko na ciebie zamknięty. Sprawiedliwosc swiadczy o tym, ze chce byc fair wobec ciebie iC ie niczym nie obarczac moim zdaniem. Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 A Wy spotkacie sie w jakims konkretnym miejscu czy gdzies bedziecie lazic? Cytuj
Gość stagnacja Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 mamy sie spotkać w konkretnym miejscu bo chce z nim porozmawiać jak on dalej widzi naszą znajomość a co z tego dalej wyniknie to nie wiem Cytuj
iridos Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 pierwszy rozklad obiecująco wyglada ale tylko na pozor bo przy 5 den ja nie wiem czy do spotkania dojdzie moze od takiego pyt powinnas zaczą natomiast w swietle kolejnego rozkładu widac ze facet juz nie jest zainteresowany zwiążkiem/głebsza relacja z tobą były jeszcze jakies rozkłady dot was? Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 witam , wtrace moje piec groszy do interpretacji . Ta 5 denarow na poczatku ukladu i pytanie -> przebieg spotkania -> -> ja ta 5 widze ,jako ostrzezenie aby nie przegapic czegos waznego ....waszych ukrytych intencji moze ? ... ____________ Cytuj
Gość stagnacja Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 czy do spotkania dojdzie moze od takiego pyt powinnas zaczą nie zapytałam o to bo wydaje mi się, że dojdzie, już to ustaliliśmy chyba, że w ostatniej chwili odwoła albo przesunie - może właśnie to karty pokazały były jeszcze jakies rozkłady dot was? na razie nie robiłam Ta 5 denarow na poczatku ukladu i pytanie -> przebieg spotkania -> -> ja ta 5 widze ,jako ostrzezenie aby nie przegapic czegos waznego ....waszych ukrytych intencji moze ? mnie też zaintrygowało 5 den może on ma jakieś jednak nieszczere intencje wobec mnie, te 5 den sie cały czas gdzieś tu przewija... Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 ...piszac to mialam na mysli > cos dobrego w tych urytych intencjach . Zle napisalam > ostrzezenie > winnam napisac > rada !!! ___________ jak patrze na 5 denarow ,to ta biedota omija wlasnie cieplo ...przechodza obok ....!!! choc moze byc im cieplo !!! Dlatego !!! _______________ "bo wszystko co nas spotyka ,przychodzi z poza nas "............ Oby Wam bylo cieplo .........zycze Wam tego !!! Cytuj
Gość stagnacja Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Oby Wam bylo cieplo .........zycze Wam tego !!! dziękuje ) jak sie wszystko pomyślnie ułoży dam znać czy było ciepło... Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Czekam .... Nie zapomnij ....!!! _______________ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi