emilr Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) na prosbe kolezanki. Ona mowi, ze cos czuje, ze jest nie tak. Znam ich. Dla niego wazne jest poczucie bezpieczenstwa, rodzina, stabilnosc. To chyba karty tez pokazaly (cesarz,kaplan, 3 monet). Ona - widac, ze kocha (prawie same puchary), ale brak jej pelni szczescia. On chyba bardziej z poczucia obowiazku i bezpieczenstwa. As pucharow,eremita i krolowa bulaw niepokoja. Ja boje sie tylko swoja interpretacje przedstawic, bo jeszcze nie mam doswiadczenia. Talia rider waite Tlo: 3 mieczy, as kielichow, 10 mieczy - tu chyba jej podejrzenia obawy. Chyba powazne. Boi sie, ze malzenstwo sie sypie. Co on czuje do niej? IIV cesarz - czuje sie przy niej bezpiecznie, bez porywow, czuje wzajemnosc, czuje sie pewnie. Mysle, ze kocha, ale bez porywow Co ona czuje do niego? Paz kielichow - jej uczucia sa szczere, kocha, jest nawet nadal zakochana w swoim mezu. Jak on mysli o niej? 3 monet - zalezy mu na zwiazku, na domowym zaciszu. Ona dla niego taka ostoja. Dobrze jest wracac DO DOMU, gdzie jest dobrze Jak ona mysli o nim? Rycerz kielichow - ona z uczuciem. Kocha go. Jego intencje: V kaplan - chce byc dobrym mezem,wazne sa dla niego zasady Jej intencje: 6 bulaw- chce wiecej ekspresji, zeby wiecej sie dzialo. Bo ostatnio stagnacja jest Co on ukrywa przed nia? As kielichow - on chyba sie zakochal w innej... (ta krolowa bulaw i eremita) Co ona ukrywa przed nim? Krolowa kielichow - ze nie czuje sie w pelni szczesliwa. Chce, ale brak jej jego. Boi sie, ze cos sie stalo (smierc w obawach) Jego obawy XIV umiarkowanie - tu nie wiem. Mi ta karta kojarzy się pozytwynie. Ja ją lubie i jeśli chodzi uczucia to mi kojarzy się pogłębianiem, zaangażowaniem, powolnym ale trwałym (ten as kiel i q buław martwi). Ja jestem początkująca, ale ta karta nie pokazała mi nigdy obojętności, jeśli chodzi o uczucia. Ciepło mi się kojarzy, jest uczuciowa. Nie porywcza, asle spokojna. Dlatego tutaj interpretuję ją jako jego obawy - że sie angażuje w coś, co jest sprzeczne z jego przekonaniami, z jego sumieniem (cesarz, kapłan). Że sie ZA BARDZO angażuje, ale to juz siedzieje (ta pani tak spokojnei sobie przelewa z tych kielichów). No wiem jak inaczej to w obawach zinterpretować. Może, ze obaiwa sie, ze nie bedzie potrafił powiedzieć stop.. Albo juz nie powiedział? Jej obawy: XIII Smierc - ona widzi, ze cos sie zmienilo, ze to moze koniec Co ona wnosi do relacji: 6 kielichow - milosc, cieplo, poczucie bezpieczenstwa. Chcialaby, zeby bylo jak dawniej. Co on wnosi do relacji: IX eremita. On rzeczywiscie odsunal sie o zony. Spytalam wiec o powod, dobralam Krolowa Bulaw - tu chyba jest jakas inna kobieta. w polaczeniu z asem kielichow - chyba zauroczony jest. Stad jego izolacja. Przyszlosc (pol roku): Rycerz mieczy, XVII gwiazda, 6 monet - jakies nieporozumienia, sprzeczki. Kochaja sie (gwiazda), ale ja 6 monet nie lubie. Nie ma tu wzajemnosci. chyba, ze gwiazda jakos to lagodzi. Z tym ostatnim punktem mam najwiekszy problem. Edytowane 11 Czerwca 2013 przez emilr te literówki... Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 popraw prosze post bo wygloąda jakby Ci się pozycje zdublowały i są podwójnie...ok? Cytuj
emilr Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Napisano 11 Czerwca 2013 już poprawione Nie wiem, co sie stało. wcięło mi moje wypociny i od nowa pisałam Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 większość widze podobnie jak ty, ale w jednym Jego obawy XIV umiarkowanie nasunęło mi się, że on obawia się marazmu,rutyny i nudy, z której moze korcić go by się wyrwać. Ważne tu by zasady jego były wazniejsze nić emocjonalne porywy. On mało wnosi do relacji...mało uczuc,ciepła...w sobie...u Ciebie to aż tryska od środka milością do niego...przy czym on wewętrznie jest jak głaz...mówiąc ładnie jeśli trzeba... Wszystko będzie dobrze wg kart,sytuacja sie powinna poprawić, także nie ma co się martwić na zapas ) Cytuj
emilr Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Napisano 11 Czerwca 2013 Dzięki:) z tym umiarkowaniem może rzeczywiscie. On z tego, co wiem jest zmeczony poczuciem odpowiedzialnosci za rodzine (nie w sensie, ze nie chce), ale coś mu się w pracy nie układa, kasy brak, haruje od rana za jakieś grosze. To wiem, i wiem, ze to go przytłacza. widzę, że zgadzasz sie również z tym, co ukrywa? as kielichów, i potem eremita q buław. Bo to bedzie dla koleżanki najistotniejsze... Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 widzę, że zgadzasz sie również z tym, co ukrywa? as kielichów, i potem eremita q buław. Bo to bedzie dla koleżanki najistotniejsze... to akurat przeoczyłam.. w moim odczuciu, ten Pan jest zainteresowany, zauroczony kimś atrakcyjnym, stąd odsunięcie się, ale ważne tu jakimi Pan kieruje sie zasadami, jakie ma tendencje. jeśli np. zawsze był wierny to nie ma się co marwtić bo zauroczeń w ciągu trwania związku bywa wiele (równie dobrze można sie zauroczuć w Angelinie Joli i to też karty pokażą jako kobietę, ale nic z tego nie wynika), najważniejsze co z tym sie robi i czy wprowadza w czyn. Cytuj
emilr Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) a gdzie sie podziały inne inetrpretacje, które tu były? Buuuuwszystko zniknęło. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez emilr Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Tlo: 3 mieczy, as kielichow, 10 mieczy ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Ona ma tutaj takie poczucie, ze wszelkie jej marzenia, wyobrazenia o szczesciu i milosci, okazaly sie mzonka, czyms, co po prostu odeszlo wprzeszlosc. Podsumy natomiast wskazuja tu na to, ze tak do konca nie jest. Powinna wykazac sie tu cierpliwoscia i spojrzec na rzecz takze z tej drugiej strony... jak tylko to jest mozliwe. Moze dostrzegnie aspekty sprawy, ktorych teraz w bolu i zalu nie widzi? Co on czuje do niej? IIV cesarz Cesarz dla uczuc jest taki sobie. Wie, ze jest jej mezem, wie, ze to jest sprawa stala, formalna itd. Ale patrzy na wszystko trzezwo, bez wiekszych porywow, dosc bezemocjonalnie wrecz. Stara sie wszystko racjonalizowac. Oceniac na sucho. I... stoi obiema nogami na ziemi, chce konkretow. Co ona czuje do niego? Paz kielichow Ona taka marzycielka wydaje sie byc. Idealizuje milosc i chciala by byc przez niego uwodzona, natomiast on skupil sie na realnym zyciu i nie w glowie mu to. Cesarz raczej nie uwodzi. Do Pazia Kielichow mu dosc daleko. Cesarz zgarnal co trzeba i kto kobiecie, ktora juz ma nosi nadal kwiaty? No przeciez, ze nie Cesarz. Jak on mysli o niej? 3 monet Widzi, ze w relacji pojawily sie trudnosci, trzeba by cos zrobic w tym kierunku, zeby bylo lepiej. Jak ona mysli o nim? Rycerz kielichow On nadal jest dla niej bardzo atrakcyjny i powoduje przyspieszone bicie serca. Jednak wydaje mi sie, ze rowniez nie do konca moze na nim polegac. Tak, jakby raz byl przy niej a dziesiec razy daleko od niej, nawet fizycznie bedac blisko. Jego intencje: V kaplan Jakie Kaplan moze miec intencje? No on chce, zeby szlo po jemu... Nie dziwi wiec, jezeli nie lubi kompromisow... No nie lubi. Jezeli ma jakis swoj plan, swoje wyobrazenie, to nie chce go puscic, jak to Papiez. Wyszedl wczesniej tez w Cesarzu. Wydaje sie byc zasadniczy i trudno mu puscic swoje oczekiwania i wyobrazenia. Lubi, zeby dzialo sie tak, jak on sobie postanowi. Jej intencje: 6 bulaw Chcialaby byc wreszcie szczesliwa i zadowolona, zeby dzialo sie tak, jak sobie to wymarzyla. Chcialaby czerpac radosc z zycia. Takze i w tej relacji. Co on ukrywa przed nia? As kielichow Tak, mozliwe, ze ma kogos na oku, kto poruszyl jego serce. Jakas kobiete. Widac tu nowy powiew wiatru w tej kwestii. Co ona ukrywa przed nim? Krolowa kielichow Ze bardzo cierpi. Idealizuje go w myslach i bardzo teskni za tym, co bylo. Chcialaby, aby znowu ja uwodzil, za nia szalal i byl dla niej czuly. Jego obawy XIV umiarkowanie Ze dla niej bedzie musial zrezygnowac z czegos, co jest dla niego wazne. Ze bedzie musial isc na jakis kompromis, byc tylko polszczesliwy. Co ona wnosi do relacji: 6 kielichow Zyje przeszloscia, tym co kiedys bylo miedzy nimi. Chcialaby to na nowo pobudzic do zycia. Zeby stare czasy wrocily, zeby ich relacja znowu byla taka, jak kiedys. Przyszlosc (pol roku): Rycerz mieczy, XVII gwiazda, 6 monet ---> XVIII Ksiezyc, HB V Papiez Tu na pewno dojdzie miedzy nimi do jakiejs rozmowy konkretnej. Wyjasnienie sobie tego, co dzieje sie do tej pory, wszelkich niejasnosci. Mozliwe, ze rozmowa bedzie zainicjowana przez niego. Gwiazda powazala tu spojrzec na sprawe z szerszego punktu widzenia, dostrzec jej inne aspekty. Moze byc tak, ze pani teraz czegos jeszcze nie zauwaza, bo patrzy na wszystko przez pryzmat wylacznie swoich emocji i odczuc a takze swojeg punktu widzenia sprawy a ta rozmowa duzo tu zmieni. W 6 Monet widac tez takie wyjscie sobie na przeciw. W kazdym razie przed nimi czas niepewnosci i leku... ale tez koniecznosci porzucenia obstawania przy swoim. Moim zdaniem jest mozliwosc, zeby cos z tego jeszcze bylo, jezeli wyjda sobie naprawde na przeciw, porozmawiaja, sluchajac kazde bardziej tej drugiej storny i bezinteresownie dajac sobie szanse. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez SacralNirvana Cytuj
emilr Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) SacralNirvana Bardzo Ci dziękuję A co sądzisz o: Co on wnosi do relacji: IX eremita. On rzeczywiscie odsunal sie o zony. Spytalam wiec o powod, dobralam Krolowa Bulaw - tu chyba jest jakas inna kobieta. w polaczeniu z asem kielichow - chyba zauroczony jest. Stad jego izolacja. Bop ten punkt najbardziej mnie zaintrygował... Edytowane 12 Czerwca 2013 przez emilr Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 No Eremita, czyli on jest w punkcie, gdzie on sam nie wie, czego chce. Rzeczywiscie moze byc kobieta na horyzoncie, ale on jeszcze nie jest jakos specjalnie zdecydowany, nawet, jezeli tak jest. Rozmysla, zastanawia sie, rozwaza za i przeciw, takze roznie to moze byc. W koncu tam w przyszlosci sa takie dosc ladne karty, jakby jednak mieli sobie dac jeszcze szanse. Nie bedzie latwo, ale jednak. U niego nie ma konkretnego zdecydowania na nowa relacje. Jest mysl, ze cos mogloby byc. Byc moze jest jakas atrakcyjna kobieta gdzies w jego otoczeniu... ale to jeszcze nie przesadzone. On duzo mysli, gdyba, zastanawia sie, ale jeszcze sam nie wiem, co i jak. Cytuj
iridos Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 niczego nie ukrywa facet bardzo wyważony stabilny odpowiedzialny wie czego chce tam sie rutyna nuda wkrada warto o tym pogada nie udawać ze problemu nie ma ona go kocha on nie gada o uczuciach a namacalnie pokazuje a ze juz nie ma tych porywów co były kiedyś.....no o małżeństwo trzeba dbać dogadać się powinni oni dzieci maja? Cytuj
emilr Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 Dzięki za odpowiedź oni dzieci maja? Tak, maja dzieci Cytuj
emilr Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 moze tam jeszcze 1 sie trafi No ciekawe niewykluczone. Raczej ona by zadziałała, bo on z tego, co wiem, i tak ledwo na rodzinę zarabia. Świadomie, planowanie nie zdecydowałby się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi