Skocz do zawartości

Przyszlosc _klasyki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1 karta mówi o trwałości zwiazku i przedstawia sie w karcie K trefl

Związek ten będzie dosyć stabilny i będą go ciągle rozwijać opierając sie na własnej mądrości życiowej i doświadczeniu

2,karta ..szanse ma małżeństwo .. As pik (O)

raczej chyba szans nie ma na formalny zwiazek

3.szanse na dziecko ..dama karo

mysle ze tak , nadzieja jest .

4. jakość związku ( ogolny zarys jakosci zwiazku ) dama serduszko

związek oparty na pozytywach ,milosci ,wrażliwości i wzajemnej atrakcyjności ,chyba tu niczego złego wyłuskać nie mogę .

5.mocne strony związku J karo

Oboje sa spontaniczni, lubia wolnosc i przygode wiec chyba nigdy nie beda sie ze soba nudzic .sadze ze rowniez oboje sa bardzo otwarci i maja duze sznse aby przez dialog uniknac wielu nieporozumien w zwiazku .To tak mi nasuwaja ..kara.. tu skupione

6. słabe strony związku Akaro

trochę egoistyczny .związek na odległość ,za duże skupienie na finansach .

?????????????????????

poprosze wszystkich o pomoc ,dziękować !!

Edytowane przez nalka47
Gość paulinqa123
Napisano

postaram się dziś wieczorem, najdalej jutro zinterpretować

Napisano

hahah Karolu ,co ty mowisz !! ?? interpretuj, przestan sie lenic !!

Napisano

ale po co ja ci mam interpretować, skoro ty już to samo napisałaś? nic nowego nie wymyślę

Napisano
1 karta mówi o trwałości zwiazku i przedstawia sie w karcie K trefl

Związek ten będzie dosyć stabilny i będą go ciągle rozwijać opierając sie na własnej mądrości życiowej i doświadczeniu

2,karta ..szanse ma małżeństwo .. As pik (O)

raczej chyba szans nie ma na formalny zwiazek

3.szanse na dziecko ..dama karo

mysle ze tak , nadzieja jest .

4. jakość związku ( ogolny zarys jakosci zwiazku ) dama serduszko

związek oparty na pozytywach ,milosci ,wrażliwości i wzajemnej atrakcyjności ,chyba tu niczego złego wyłuskać nie mogę .Ona raczej jako głowa związku :)

5.mocne strony związku J karo

Oboje sa spontaniczni, lubia wolnosc i przygode wiec chyba nigdy nie beda sie ze soba nudzic .sadze ze rowniez oboje sa bardzo otwarci i maja duze sznse aby przez dialog uniknac wielu nieporozumien w zwiazku .To tak mi nasuwaja ..kara.. tu skupione

6. słabe strony związku Akaro

trochę egoistyczny .związek na odległość ,za duże skupienie na finansach . Mało czasu wygospodarowanego dla siebie, bo gonitwa za lepszym jutrem.

?????????????????????

poprosze wszystkich o pomoc ,dziękować !!

No i co tu dodawać jak tu nie ma co dodawać, no Karolka ma racje :)