pretoria Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 W ramach podziękowania mogę rozłożyć karty na ten lub inny rozkład. Dla ułatwienia dodam iż jestem singielką, bez pracy ( lecz szukam )... 1. Obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze -> kochankowie, 9buław, król denarów Dokonywanie wyboru. Dążenie do celu, konsekwencja w działaniu. 2. Uczucia -> 3 mieczy, 3 denarów, świat W chwili obecnej są ważniejsze sprawy niż uczucia, mimo, że czasem tego brakuje. 3. Sprawy zawodowe -> 2 denarów, królowa buław, 2 mieczy Może, że odezwie się więcej firm, do których wysłałam CV i będę rozważała za i przeciw z każdej oferty, a może nawet będę miała 2 źródła dochodów. Będę musiała dokonać wyboru. 4. Plany lub marzenia -> as pucharów, 6mieczy, 10denarów Początek miłości/zauroczenia, dobre kontakty rodzinne. Może plany spowodowane ze zmianą miejsca zamieszkania. 5. Wydarzenia niespodziewane -> gwiazda,as denarów, umiarkowanie Sukces, zmiana na lepsze, dobrobyt, ale też spokój stabilizacja, harmonia. 6. Najbliższa przyszłość - do roku - to co najistotniejsze -> 2buław, 4mieczy, 5 buław Może będę musiała wybrać pomiędzy czymś/kimś, wahania wewnętrzne, do tego konieczność izolacji, wycofania się, chęć odpoczynku, 7. Dalsza przyszłość - od roku do 5 lat - to co najistotniejsze -> giermek denarów, 4 buław, giermek mieczy Studia, kursy, sukcesy, radość z ukończenia planów. Cytuj
Selenit666 Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Czesc kochana, ja teraz musze wyjść na rower z młodym bo mu obiecałam ale wieczorkiem ci strzele interpr. Cytuj
Selenit666 Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 1. Obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze -> kochankowie, 9buław, król denarów nie masz zawieszonych kontaktów z jakims paniem?? tu mi pachnie relacją i rozdarciem pana i Twoim uwiazaniem 2. Uczucia -> 3 mieczy, 3 denarów, świat za dużo tu osób co nie jest ci n rękę 3. Sprawy zawodowe -> 2 denarów, królowa buław, 2 mieczy Rozdrabniasz się na dwoje i nie trzymasz kierunku w końcu się uspokoisz ale na razie nic się nie będzie działo. możliwe rozmowy kwl. ale nie wiem czy z nich coś będzie 4. Plany lub marzenia -> as pucharów, 6mieczy, 10denarów miłość, deklaracja uczuciowa i założenie rodziny 5. Wydarzenia niespodziewane -> gwiazda,as denarów, umiarkowanie Niespodziewane zakochanie 6. Najbliższa przyszłość - do roku - to co najistotniejsze -> 2buław, 4mieczy, 5 buław Dwa kierunki działań a potem spoczynek i wybór co lepsze i walka, pęd ale prowadzi do sukcesu 7. Dalsza przyszłość - od roku do 5 lat - to co najistotniejsze -> giermek denarów, 4 buław, giermek mieczy Do pieciu lat stabilizacja i możliwe, ze 2ka dzieci 1 Cytuj
Trida Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 1. Obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze -> kochankowie, 9buław, król denarów widać, ze jesteś skupiona na pracy, zastanawiasz się jak możesz rozwijać swoje mozliwości. 2. Uczucia -> 3 mieczy, 3 denarów, świat myślisz o czyms nowym, ale pierw musisz zakonczyc to, co stare, zmienic myslenie. Chcesz pierw się uporać z praca, mieć pewność, ze masz srodki etc a póxniej pomyślisz o czymś poważniejszym. chcesz czegoś stałego i masz na to szanse za jakis czas. 3. Sprawy zawodowe -> 2 denarów, królowa buław, 2 mieczy widać, ze działasz. Uczysz się, coś robisz ale niestety nie przynosi to pożądanych efektów. radziłabym Ci się zastanowić nad każdą propozycją w CV, bo te 2 miecze to takie małe rozczarowanie... Chodzi mi też po głowie, zebyś się dobrze zastanowiła nad profesją, którą chcesz wykonywac, czy to na pewno 'to'. 4. Plany lub marzenia -> as pucharów, 6mieczy, 10denarów Dobra praca, dochodowa, uczucia takie stałe, poważne, jakiś wyjazd. Zmiana miejsca zamieszkania i znalezienie 'tam' wszystkiego,cz ego Ci trzeba. 5. Wydarzenia niespodziewane -> gwiazda,as denarów, umiarkowanie jakas ciekawa oferta pracy sie szykuje moim zdaniem 6. Najbliższa przyszłość - do roku - to co najistotniejsze -> 2buław, 4mieczy, 5 buław praca, ciezka praca, która przyniesie efekty, odciecie sie od przeszłosci, co dobrze Ci zrobi w gruncie rzeczy. 7. Dalsza przyszłość - od roku do 5 lat - to co najistotniejsze -> giermek denarów, 4 buław, giermek mieczy nauka, kursy (jak pisałas) nowa droga ale niestety bez wiekszych porywów serca :/ 1 Cytuj
pretoria Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 Selenit, kochana jesteś niemożliwa! W życiu bym tych kart tak nie odczytała, mimo, że znam siebie lepiej i mogłabym co nieco dopowiedzieć... Punkt 1 i 2 - strzał w 10. Rozmowy kwalifikacyjne są - ale nie na każde chodzę. Co do dalszych punktów... Jakiś czas temu byłam u dwóch wróżek i niesamowite jest to, że napisałaś mi to co powiedziała jedna z nich. Ona również stwierdziła, że niespodziewanie się zakocham - 'w 15 sekund' - co jest aż niemożliwe u mnie. 2 kierunki działań mogą być spowodowane 2 kierunkami nauki ( bo tak planuję, ale czy się uda? ) , lub (nieplanowaną) rodziną i nauką. No i punkt ostatni - obie z wrózek mi powiedziały, że będę miała 2 dzieci ( właśnie do 5 lat od wtedy! ) . Jak Ty to odczytałaś? Z tych dwóch giermków? Czyli wychodzi na to, że będę miała 2 synów?? Bo jedna mi powiedziała, że córę i synka, a druga że 2 synów.... Trida i tu też się zgadza... 1. Fakt, staram rozwijać swoje możliwości. Myślę o czymś nowym, bo o studiach, a co do mojej profesji to właśnie ciągle się nad tym zastanawiam Marzenia również sie zgadzają ( może najmniej te uczucia, bo nie jestem zbytnio uczuciowa - na tą chwilę ). No i pkt.ostatni planuję i kursy i studia i może jakiś kolejny kierunek technika zaocznie... Z porywami serca zobaczymy jak to będzie, bo na chwilę obecną stanęłabym przy tym co napisałaś, bo mi miłość do szczęścia nie jest potrzebna, no ale podobno się szczęśliwe zakocham.... Dziękuję kobietki :* Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Widac,ze czas przestoju w pracy oscyluje tym,ze bardzo chcesz aby sytuacja sie ustabilizowala.. Chcesz pracowac,dlatego uczucia spychasz na dalszy plan. masz takie poczucie ugrzedniecia,ze nic sie nie zmienia,zastoj. W marzeniach znowi widac,peace.. No I niespodziewanie dostaniesz propozycjw moze nie bedzie rarytasow ale spokojnie na razie Ci wystarczy. Do roku czasu.. Bedzie to intensywny czas.. Moze bedziesz musiala pogodzic peace ze zlym samopoczuciem..spadkiem energi.. Dalsza przyszlosc. Widac rownowade,stabilizacje,dazenia. Cytuj
pretoria Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 Z tym ze pracy szukam do października, później nauka a szukam jej od 2 tyg także uczuć z tego powodu nie dostawiam na drugi plan Cytuj
Selenit666 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Ciesze się, ze jak zawsze mogłam ci pomóc. Lubie czytać Twoje karty bo zawsze sa bardzo czytelne ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi