Skocz do zawartości

rozklad na 3 karty w sprawie mieszkania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To ja znowu:D

Zamierzam najblizszym czasie zaczac sie starac o mieszkanie no i wciagnelam te trzy karty:

Krol Kier-mowi o godnym zaufania mezczyznie, ktory moze byc doradca w sprawach urzedowych i zawodowych, przyjaciel, ktory oferuje pomoc

as trefl(odwrocony)-i tu chyba raczej nie powinnam jednak sluchac jego rad??????

krol pik-i tu znowu uczciwy i ambity mezczyzna i powinnam skorzystac z jego rad

takie maslo maslane mi wyszlo :D:ojejku:

pomocy :):hahahaha::uscisk:

Napisano

Faktycznie masło maślane, szkoda, że nie położyłaś dodatkowych kart... Ale na moje to raczej będzie sporo problemów i nie dostaniesz tego mieszkania. MOże to jeszcze nie ten czas.

Napisano
Faktycznie masło maślane, szkoda, że nie położyłaś dodatkowych kart... Ale na moje to raczej będzie sporo problemów i nie dostaniesz tego mieszkania. MOże to jeszcze nie ten czas.

Dzięki Karolka.tez tak mi się wydaje ze nici z tego mieszkania na razie.spróbuje w przyszłym roku:)

Napisano

Wydaje mi się, że szybciej by ci się udało ;) tylko to nie będzie to mieszkanie ;) ale uda się.

Napisano
Wydaje mi się, że szybciej by ci się udało ;) tylko to nie będzie to mieszkanie ;) ale uda się.

Nie to mieszkanie? A jakie zatem?? :ojejku:

Napisano

Inne ;) Możesz jeszcze trafisz na lepsze, któro od razu się do ciebie przyczepi jak rzepik, i go kupisz ;)

Napisano

nic z tego nie będzie ,moim skromnym zdaniem .As odpowiada Ci na pytanie ,Król pik może być urzędnikiem ,z którym będziesz miała kontakt i który Ci to uniemożliwi .

Napisano

Nalka mi sie tez tak wydaje , bo znajomy namawia mnie na zlozenie wniosku o mieszkanie, ale wiem ze i tak go nie dostane bo przeszkoda bedzie brak wszystkich wymaganych dokumentow :(:(

Napisano
Nalka mi sie tez tak wydaje , bo znajomy namawia mnie na zlozenie wniosku o mieszkanie, ale wiem ze i tak go nie dostane bo przeszkoda bedzie brak wszystkich wymaganych dokumentow :(:(

No to masz tu krola serduszko rozkminionego .

Jak mozes to wstawiaj weryfikacje do okładów ,bo my sobie tak tu ble ble ble a wcale nie wiadomo czy dobrze to czytamy :) buziaczek

Gość paulinqa123
Napisano

mieszkanie o które pytałaś nie trafi Ci sie, ale tak jak napisały poprzedniczki, Twój znajomy pomoże Ci załapać inne mieszkanko