Skocz do zawartości

Smutne lato .. ?

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak widzicie te karty na lato? Zgadzacie się z interpretacją, że zostaną odrzucone jakieś moje zaloty?

Paź pucharów Umiarkowanie 3 Denarów / 9 Mieczy

Napisano (edytowane)

ja bym powiedziała, ze lato pełno alko będzie ;))) nos do góry bardzo ładne karty. Często nieprzespane noce przez imprezy i spotkania towarzyskie :)

Edytowane przez Selenit666
literówka :)
  • Lubię to! 1
Napisano

haha no chyba trafiłaś z tym alkoholem :D bo skonczylam szkole i mam zamiar zrobic sobie dluzsze wakacje :) więc na pewno zakrapiane imprezki beda:) nie pomyslalam o tym :D dziekuje ;*

Napisano

Ujmując twoje pytanie jako -jak Pan zareaguje na moje zaloty? - Paź puch,Umiar, 3 den

--- odpowiedziałabym, że dostrzeże twoje zaloty, a i sam odczuje tego powiew.

Ale Umiar z 3 Den to niestety brak działań w kwestii okazywania uczuć/zainteresowania.

- tutaj może być okazywanie przyjaźni - jakiejś potrzeby kontaktu - nic ponadto.

Zapytałaś czy zostaną odrzucone twoje zaloty?

- sądzę, że nie zostaną odrzucone - ALE nie będziesz będziesz usatysfakcjonowana z Reakcji Pana.

• Lubię to! 1
Napisano

Karty były stawiane ogólnie na lato (jak mi minie, co się bedzie dzialo) i usłyszałam taką interpretacje, że zostaną odrzucone jakieś moje zaloty :) i skojarzyłam to z sytuacja - za parenascie dni ma przyjechac pewien pan, który wlasnie bajeruje do mnie z wzajemnoscia :). Pomyslalam, ze moze jemu sie odwidzi, ja zaczne latać i będzie lipcia.

Karty nie były stawiane z intencją na tego pana ;>

Napisano

Jeśli nie stawiałaś kart na Pana, to dlaczego się doszukujesz odpowiedzi względem jego stanowiska do ciebie??

Obawiasz się tak? niepokoisz? zależy ci i stąd ten niepokój..?

- ja jednak odebrałam ten rozkład jako pyt. o relacje z Panem.

Co myślę napisałam wyżej.

Napisano

Nie doszukuje sie, tylko ktos kto stawial mi karty tak to zinterpretowal.. że w lecie czeka mnie odrzucenie moich zalotów :) i to mi się skojarzyło z powrotem tego pana. Choć myśle, że on raczej ich by nie odrzucił, ale różnie bywa. Rozumiesz? ;> ja tego tak nie zinterpretowalam tylko osoba, ktora stawiala mi karty. A mi od razu w glowce zaswital ten Pan i jego przyjazd :D wiadomo, ze sie obawiam bo dopiero sie wyleczylam po toksycznej relacji ;) ale jestem pozytywnej mysli

Gość stagnacja
Napisano

Paź pucharów Umiarkowanie 3 Denarów / 9 Mieczy

lato raczej nie powinno być dla Ciebie smutne może raczej troche wyczerpujące, mi sie wydaje, że możesz teraz popaść w taki okres imprezowania, luzu, odpoczynku, ciągłe przebywanie w towarzystwie co może sie skończyć potem wyczerpaniem z energii, może jeśli sie pojawił już ten pan to znowu wpadniesz w dosyć silną, spalającą Cie relacje i to też za jakiś czas sie negatywnie odbije, poczujesz sie zmęczona tym wszystkim

• 1 miesiąc temu...
Napisano

No dużo było imprez do rana, picia - jak ten Pan przyjechał to dopiero rano od niego wracałam. Te 9 mieczy chyba pokazuje moje cierpienie po tym jak wyjechał spowrotem za granice :)