london63 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Jak widzicie te karty na lato? Zgadzacie się z interpretacją, że zostaną odrzucone jakieś moje zaloty? Paź pucharów Umiarkowanie 3 Denarów / 9 Mieczy Cytuj
Selenit666 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) ja bym powiedziała, ze lato pełno alko będzie )) nos do góry bardzo ładne karty. Często nieprzespane noce przez imprezy i spotkania towarzyskie Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Selenit666 literówka :) 1 Cytuj
london63 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 haha no chyba trafiłaś z tym alkoholem bo skonczylam szkole i mam zamiar zrobic sobie dluzsze wakacje więc na pewno zakrapiane imprezki beda:) nie pomyslalam o tym dziekuje ;* Cytuj
niiwa Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Ujmując twoje pytanie jako -jak Pan zareaguje na moje zaloty? - Paź puch,Umiar, 3 den --- odpowiedziałabym, że dostrzeże twoje zaloty, a i sam odczuje tego powiew. Ale Umiar z 3 Den to niestety brak działań w kwestii okazywania uczuć/zainteresowania. - tutaj może być okazywanie przyjaźni - jakiejś potrzeby kontaktu - nic ponadto. Zapytałaś czy zostaną odrzucone twoje zaloty? - sądzę, że nie zostaną odrzucone - ALE nie będziesz będziesz usatysfakcjonowana z Reakcji Pana. 1 Cytuj
london63 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 Karty były stawiane ogólnie na lato (jak mi minie, co się bedzie dzialo) i usłyszałam taką interpretacje, że zostaną odrzucone jakieś moje zaloty i skojarzyłam to z sytuacja - za parenascie dni ma przyjechac pewien pan, który wlasnie bajeruje do mnie z wzajemnoscia . Pomyslalam, ze moze jemu sie odwidzi, ja zaczne latać i będzie lipcia. Karty nie były stawiane z intencją na tego pana ;> Cytuj
niiwa Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Jeśli nie stawiałaś kart na Pana, to dlaczego się doszukujesz odpowiedzi względem jego stanowiska do ciebie?? Obawiasz się tak? niepokoisz? zależy ci i stąd ten niepokój..? - ja jednak odebrałam ten rozkład jako pyt. o relacje z Panem. Co myślę napisałam wyżej. Cytuj
london63 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 Nie doszukuje sie, tylko ktos kto stawial mi karty tak to zinterpretowal.. że w lecie czeka mnie odrzucenie moich zalotów i to mi się skojarzyło z powrotem tego pana. Choć myśle, że on raczej ich by nie odrzucił, ale różnie bywa. Rozumiesz? ;> ja tego tak nie zinterpretowalam tylko osoba, ktora stawiala mi karty. A mi od razu w glowce zaswital ten Pan i jego przyjazd wiadomo, ze sie obawiam bo dopiero sie wyleczylam po toksycznej relacji ale jestem pozytywnej mysli Cytuj
Gość stagnacja Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Paź pucharów Umiarkowanie 3 Denarów / 9 Mieczy lato raczej nie powinno być dla Ciebie smutne może raczej troche wyczerpujące, mi sie wydaje, że możesz teraz popaść w taki okres imprezowania, luzu, odpoczynku, ciągłe przebywanie w towarzystwie co może sie skończyć potem wyczerpaniem z energii, może jeśli sie pojawił już ten pan to znowu wpadniesz w dosyć silną, spalającą Cie relacje i to też za jakiś czas sie negatywnie odbije, poczujesz sie zmęczona tym wszystkim Cytuj
london63 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 No dużo było imprez do rana, picia - jak ten Pan przyjechał to dopiero rano od niego wracałam. Te 9 mieczy chyba pokazuje moje cierpienie po tym jak wyjechał spowrotem za granice Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi