Skocz do zawartości

Czy to możliwe, że On zostanie Ojcem??

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zrobiłam rozkład z pytaniem "Czy On kiedykolwiek do mnie napisze" i wyszedł taki o to rozkład. Reasumując mi wychodzi, że On niedługo zostanie ojcem. Czy też tak to widzicie??? Kompletnie mi to do niego nie pasuje i nie spodziewałam się, ale cóż, życie...

1- Sygnifikator- 2 buław- mężczyzna spełniony

2, 3, 4- Dlaczego nie pisze?- Król Kielichów----Gwiazda----Słońce- no właśnie... karty jak nic pasują mi na dziecko w drodze

5- Kiedy można się spodziewać kontaktu?- 6 kielichów- jak z rezerwą podejdzie do przeszłości.

6,7- Cop skłoniłoby go do napisania? Arcykapłan---Giermek Buław- hmmm czas, jakiś wyjazd??

Pomocy :)

Napisano

skad założenie, ze nie napisze?? dlaczego powstalo pytanie dlaczego nie napisze?

1 pytanie jak zrealizuje się kontakt ze strony pana do mnie do miesiąca czasu np.

2. kładziesz 3 karty na to

tu można zobaczy czy napisze, kiedy napisze itp.

nie widze żeby miał mieć dziecko a facetem spełnionym raczej nie jest. Jest facetem na rozdrożu

Napisano

Długo się nie odzywa, nie odpisuje na maila i rozstaliśmy się w kłótni... więc wszystko mi wskazuje, że nie napisze... a w dodatku te karty na dziecko

Napisano

Jeżeli chodzi o 3 kart to wychodzi mi:

8 mieczy---->6 kielichów----> Giermek Monet

Tutaj widze negatywne myślenie, błędne koło, jakieś zadręczanie się, powroty do przeszłości. Giermek monet wskazuje mi na jakieś podchodzenie małymi kroczkami, a więc może i kontakt, ale nie szybko to nastąpi.

Napisano

1- Sygnifikator- 2 buław

tu się zgodze - mężczyzna spełniony ale partneersko...
2, 3, 4- Dlaczego nie pisze?- Król Kielichów----Gwiazda----Słońce
Ja tu dziecka nie widzę, raczej odpowiednie ulokowanie swoich uczuc. predzej powiem, ze pan kogos znalazł i jest bardzo szczesliwy. Nie odzywa sie, bo nie widzi potrzeby mieszac przeszłosci (która kolorowa nie była) w obecna sytuacje
5- Kiedy można się spodziewać kontaktu?- 6 kielichów
jak pan dojdzie do wniosku, ze nie bedzie pretensji, gdy emocje i uczucia sie uspokoja, ustabilizuja
6,7- Cop skłoniłoby go do napisania? Arcykapłan---Giermek Buław
predzej tutaj widze dziecko niż w wyzszych kartach ;)napisałby, zeby sie czyms pochwalic / powiadomic
  • Maestro
Napisano

1- Sygnifikator- 2 buław-mężczyzna, który jeszcze nie wie, w którą stronę sie udać, stojący na rozdrozu

2, 3, 4- Dlaczego nie pisze?- Król Kielichów----Gwiazda----Słońce- hmmm,widać, ze mu jest bardzo dobrze, czuje się szczęśliwy

5- Kiedy można się spodziewać kontaktu?- 6 kielichów- jak zatęskni

6,7- Co skłoniłoby go do napisania? Arcykapłan---Giermek Buław-on sam z siebie musi poczuć chęć, nikt go do tego nie przymusi, podejrzewam, że jak poczuje samotnośc

Napisano

On jest zajety swoim zyciem codziennym, ono go pochlania. Mysli o tym, zeby napisac, ale waha sie i rozwaza, co zrobic, ewentualnie spycha w dalsza przyszlosc. Sam nie jest do konca pewien, czego chce i woli tym samym skupic sie na terazniejszosci.

Czy napisze? Co go do tego skoni? Nikt i nic go do tego nie skloni.

Papiez i Paz Bulaw to tylko jego wlasna wola. W podsumie Eremita i Papiez. Rozwaza i co sam postanowi, to zrobi. Jezeli postanowi, zeby sie odezwac, zrobi to. Jezeli postanowi, zeby sie nie odzywac, nie zrobi tego. Takze on decyduje tutaj.

Napisano
Witam

Zrobiłam rozkład z pytaniem "Czy On kiedykolwiek do mnie napisze" i wyszedł taki o to rozkład. Reasumując mi wychodzi, że On niedługo zostanie ojcem. Czy też tak to widzicie??? Kompletnie mi to do niego nie pasuje i nie spodziewałam się, ale cóż, życie...

1- Sygnifikator- 2 buław- mężczyzna spełniony

2, 3, 4- Dlaczego nie pisze?- Król Kielichów----Gwiazda----Słońce- no właśnie... karty jak nic pasują mi na dziecko w drodze

5- Kiedy można się spodziewać kontaktu?- 6 kielichów- jak z rezerwą podejdzie do przeszłości.

6,7- Cop skłoniłoby go do napisania? Arcykapłan---Giermek Buław- hmmm czas, jakiś wyjazd??

Pomocy :)

Jest w z kimś w związku, jest zakochany i nie chce wracać do przeszłości, jest mu dobrze.

Może i by napisał, ale nie czuje takiej potrzeby....

Napisano

mmm a masz pewność, ze on widział twoje wiadomości??

Gość Daffne
Napisano

pogubiłam się w tych pytaniach...do jednego pytania jeden rozkład stosujemy.

Jeśli chodzi o zapytanie w sprawie odzewu to owszem kiedyś napisze. Jednak aktualnie jedynie na odległość interesuje sie Twoim zyciem, jest jego obserwatorem (często 2 buław mi to pokazuje), dobrze mu jak jest, ma czego potrzebuje dlatego nie odzywa się. Kontakt jest możliwy, gdy Pan zatęksni za tym co było dobre, wówczas może wyjść z propozycją. Skłonić do odezwu mogłoby by go jedyne własne chcenie, to człowiek który czyni tak jak chce...więc jesli czegoś chcieć nie będzie potrafi się mocno tego trzymać i odwrotnie w zależności do jego woli.

Napisano

ale tu kart nie potrzeba

jesli nie odpisuje ci to znaczy jasny przekaz daje

NIE JESTEM ZAINTERESOWANY

Napisano

nie lubie w opakowania ubierać:hahahaha:golizna jest przeciez piekna:zacieszacz:co tu wypracowania na podst kart snuc jak wystarczy logicznie spojrzec na sytuacje

Napisano
ale tu kart nie potrzeba

jesli nie odpisuje ci to znaczy jasny przekaz daje

NIE JESTEM ZAINTERESOWANY

Niestety. Iridos... jak zwykle jasno, prosto, krotko i... zyciowo.

Napisano

Dzieki Dziewczyny za wszystlie odpowiedzi. Myslalam ze w koncu mu przejdzie i bedziemy mieli jakies w miare normalne relacje. A on chyba to ten typ, co nigdy nie wybacza...

Napisano

Hmmm ja w ogóle nie doprowadziłabym do takiej sytuacji, w której ktoś musiałby się tak zachować jak musiałam zachować się ja :)

Napisano
Jeżeli chodzi o 3 kart to wychodzi mi:

8 mieczy---->6 kielichów----> Giermek Monet

Tutaj widze negatywne myślenie, błędne koło, jakieś zadręczanie się, powroty do przeszłości. Giermek monet wskazuje mi na jakieś podchodzenie małymi kroczkami, a więc może i kontakt, ale nie szybko to nastąpi.

z tych kart kontakt netowy jak najbardziej

poprzednie karty moga mowić że on z kimś jest i jest mu dobrze

Napisano

do miesiaca kontakt będzie ale to tez na krótko potem się znowu zawiesi. na pewno t0 nie koniec jeszcze