Skocz do zawartości

prosba o interpretacje

urszulla777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.Mam na imie Ula.Od jakiegos czasu zajmuje sie Tarotem,narazie nie profesjonalnie,tak raczej sama dla siebie. I mam problem.Ostatnio otrzymałam propozycje współpracy z koleżanką,wyglada dosc ciekawie aczkowliek mam duze obawy,rozlozylam sobie karty i jako ostateczne wyszly mi WIAT I DIABEŁ.Mam swoja własna interpretacje,ale chcialabym zasiegnac rady kogos bardziej doswiadczonego,mam nadzieje ze mnie nie pogonicie :) Bardzo prosze o pmoc i z gory serdecznie dziekuje.pozdrawiam

Napisano

Oczywiście zapoznałaś się z regulaminem? :) Najpierw własna interpretacja. I podaj cały rozkład - bo stateczne neiwiele mówią.

Napisano

daj cały rozkład opisz pozycje bo ostateczny wynik dwie karty i brak pyt to troche mało dla nas rez poczatkujacych :)

Napisano (edytowane)

Zadałam pytanie: czy powinnam wejsc współprace z koleżanką? Rozłożyłam rozkład najprostszy chyba z mozliwych,z 3 kart,gdzie 1 to przeszlosc,2 terazniejszosc,3 przyszlosc

Jako 1-przeszlosc wyszła mi karta Głupiec,karta ta jest (w/g moich nauk) symbolem czegos nowego w naszym zyciu lub sytuacji,kiedy znajdujemy sie na rozdrożu po tzw przejsciach.Trzeba uporac sie z watpliwosciami,obawami,zakonczyc stary etap i z nadzieja pojsc do przodu.To co bolesne musi odejsc-i faktycznie,patrzac z perspektywy czasu u mnie mniej wiecej tak bylo,prowadzilam wlasny interes,ktory okazal sie nie trafiony,przez co wpadlam w długi o ogolnie klopoty.Ale mysle ze w pore sie wycofałam i choc bylo to dla mnie bolesne przejscie to jednak zakonczylam to z bólem serca,ale wiem ze to było najrozsadniejsze wyjscie.

2-terazniejszosc-Swiat-w/g mnie bardzo pozytywna karta,mowi radosci,sukcesie,spelnieniu o koncu wedrowki po wyboitej drodze.Karta ta mowi rowniez o spelnieniu duchowym,fizycznym,materialnym a takze realizacji wytyczonych celow.W/g mnie to karta swietowania,radosci ,zabawy a takze nowych perspektyw.

3-przyszlosc-Diabeł-ja ja odbieram jako uzaleznienie,materializm,wyrachowanie takze tez pokusy.Takze obawiam sie ze ten interes moze i byc trafiony,ale moge wpasc w jakies uzaleznienia,albo robic cos niezgodne z sobą ,nie zgodne z prawem itp albo że w coś sie mogłabym wplątać.

No nie wiem,ja tak to widzę kochani ale że nie mam jeszcze zbytniego doświadczenia to może się mylę

pozdrawiam i czekam :)

żadna z kart nie była odwrócona,gdyz nie stosuje tej metody

Edytowane przez Kobalt60
Napisano

nie,znam ją ok 13 lat,poznałam ją gdy zapoznalam męża,generalnie bardzo roznimy sie od siebie,jak ogien i woda,ona troche roztrzepana,czesto zapominalska,brak wyczucia czasu itp dlatego obawiam sie tej wspolpracy

Gość stagnacja
Napisano

myśle, że Ty jesteś otwarta na współprace i byłabyś skłonna zaryzykować ale jeśli to zrobisz to możesz sie zawieść, mogą sie poajwić problemy, uwikłasz sie w coś z czego będzie Ci się potem trudno wyplątać więc jeśli podejmiesz decyzje to będzie na Twoje własne ryzyko ale to też mogły się pokazać tylko Twoje własne obawy dotyczące tej współpracy jeśli sama sobie stawiałaś karty

przemyśl to sobie dobrze i pokieruj sie intuicją, co czujesz - czy warto w to wchodzić czy raczej lepiej nie ryzykować

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

czy powinnam wejsc współprace z koleżanką?

Głupiec, Świat, Diabeł ->Umiarkowanie/Kapłan

karty doradzają by nie działać bez przemyślenia (głupiec), by dobrze zanalizować pomysły zanim zdecydujesz się wejść w współpracę. Na dany moment sytuacja przyszłościowa wygląda dość niepokojąco, nerwowo z powodu nieprzemyślanych działań. Warto przeczekać by plany dojrzały.

Edytowane przez Daffne
Napisano

Czy powinnam wejsc we wspolprace z kolezanka?

O GLUPIEC , XXI SWIAT , XIII --- > HB/VII

Praktycznie wszystkie karty mowia,ze to dobry moment na zmiane pracy.

Wyglada tez na to,ze bedziesz duzo jezdzila po swiecie.Karta Smierci

moze jednak swoim cieniem ostrzegac przed krokami,ktore nie maja przyszlosci.

Ale to tylko ostrzezenie, sprawdz wszystko do porzadku i jak wszystko jest okay

to ciesz sie na nowe zmiany,na nowe kntakty z ludzmi,na nowe mozliwosci itd...

Chce ci tylko powiedziec,ze tam gdzie obecnie pracujesz tez powinno sie cos

poprawic.

Zycze wszystkiego dobrego:_okok:

Napisano

dla mnie w tych kartach jest uwikłanie sie w cos niefajnego albo karty mówią że nie przystapisz do tego interesu

ale

gdybym to ja miała podejmowac decyzję polozyłabym celta jak sie sprawa bedzie miała jesli wejde w to

Napisano

dokładnie tak jak Iridos bo na to pytanie kładzenia kart przeszłośc, terazniejszosc, przyszłośc - nie wiem w jakim celu na czas kłaść, do pytania czy warto wchodzić w interes :/

Napisano

Ślicznie dziękuję wszystkim za pomoc.Oczywiscie rozłożyłam Krzyż Celtycki i wiele mi wyjaśnił.Juz na dzień dobry wyszła niepewna wspólpraca , zły wpływ ludzi z otoczenia,źle podjęte decyzje i uwikłanie sie w kłopoty a także popadnięcie w konflikty i próby oderwania się od tego.Strasznie dużo też kłótni i nieporozumień wyszło w tym wszystkim,czyli tak jak po cichu przeczuwałam. Jeszcze raz bardzo dziękuję,w przyszłości wiem gdzie szukać ewentualnej pomocy

pozdrawiam wszystkich cieplutko

:)

Gość Gość3
Napisano

Glupiec i Swiat mowi jak nic o nowym poczatku ,mnie przynajmniej zawsze !!!

Ale ostrozna musisz byc i to bardzo ,dzialac w wielka rozwaga bo ten Diabel !!!.W tym rozkladzie sa same AW > czyli mocne karty ,decydujace !!!