Skocz do zawartości

Jak mi jutro minie czas?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak mi jutro minie czas na uczelni?

Rycerz Buław 3 buław Wisielec 8 buław suma Cesarz suma HB Kapłan

dość intensywnie powiedziałabym, widać kontakty, dużo rozmów itp.

Napisano

Dosyć długo będziesz na uczelni - ale czas będzie wypełniony informacjami, rozmowami, intensywnie będziesz więc zajęta tym co się będzie działo - będziesz również zdobywać nową wiedzę

• Maestro
Napisano
Dosyć długo będziesz na uczelni - ale czas będzie wypełniony informacjami, rozmowami, intensywnie będziesz więc zajęta tym co się będzie działo - będziesz również zdobywać nową wiedzę

Jutro mam być krócej w porównaniu z tym co było, zaledwie 7 godzin, ale niewykluczone, że trochę będę się nudzić, albo się nie wyśpię:)

Gość stagnacja
Napisano

może czas będzie Ci sie bardzo dłużył i będziesz przemęczona wysiłkiem intelektualnym, dosyć intensywnie upłynie ten czas

Napisano (edytowane)

Będzie sie działo, troche latania? bedziesz miała ochote troche odsapnąć, bo bedzie natłok zdarzeń :) Troche skupienia na wykładach też bedzie Ci potrzeba,w końcu bedziesz na uczelni:) Ogólnie chyba nie nudno? ja tu widze połączenie przyjemnego z pożytecznym.

Edytowane przez emilr
Napisano

...z jakimś panem :) Widać nieoczekiwaną przez Ciebie propozycję, zaproszenie gdzieś...wyjście pana o krok dalej, jego działanie w Twoją stronę. Może być to nawet spotkanie w większym gronie, tak czy siak szykuje się jakieś wyjście :) Będzie to też dzień, który skłoni Cię do przemyśleń, do konfrontacji z własnymi wyobrażeniami, oczekiwaniami... Ogólnie jednak będzie to ciekawy dzień, w którym dużo będzie się dziać :)