Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2013 Maestro Napisano 14 Czerwca 2013 Jak mi jutro minie czas na uczelni? Rycerz Buław 3 buław Wisielec 8 buław suma Cesarz suma HB Kapłan dość intensywnie powiedziałabym, widać kontakty, dużo rozmów itp. Cytuj
Kędry Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Dosyć długo będziesz na uczelni - ale czas będzie wypełniony informacjami, rozmowami, intensywnie będziesz więc zajęta tym co się będzie działo - będziesz również zdobywać nową wiedzę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 14 Czerwca 2013 Dosyć długo będziesz na uczelni - ale czas będzie wypełniony informacjami, rozmowami, intensywnie będziesz więc zajęta tym co się będzie działo - będziesz również zdobywać nową wiedzę Jutro mam być krócej w porównaniu z tym co było, zaledwie 7 godzin, ale niewykluczone, że trochę będę się nudzić, albo się nie wyśpię Cytuj
Gość stagnacja Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 może czas będzie Ci sie bardzo dłużył i będziesz przemęczona wysiłkiem intelektualnym, dosyć intensywnie upłynie ten czas Cytuj
emilr Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Rycerz Buław 3 buław Wisielec 8 buław suma Cesarz suma HB Kapłan Będzie sie działo, troche latania? bedziesz miała ochote troche odsapnąć, bo bedzie natłok zdarzeń Troche skupienia na wykładach też bedzie Ci potrzeba,w końcu bedziesz na uczelni:) Ogólnie chyba nie nudno? ja tu widze połączenie przyjemnego z pożytecznym. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez emilr Cytuj
maddie88 Napisano 15 Czerwca 2013 Napisano 15 Czerwca 2013 Rycerz Buław 3 buław Wisielec 8 buław suma Cesarz suma HB Kapłan ...z jakimś panem Widać nieoczekiwaną przez Ciebie propozycję, zaproszenie gdzieś...wyjście pana o krok dalej, jego działanie w Twoją stronę. Może być to nawet spotkanie w większym gronie, tak czy siak szykuje się jakieś wyjście Będzie to też dzień, który skłoni Cię do przemyśleń, do konfrontacji z własnymi wyobrażeniami, oczekiwaniami... Ogólnie jednak będzie to ciekawy dzień, w którym dużo będzie się dziać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi