Skocz do zawartości

Jak to widzicie? Weryfikacja

Mgła

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam prośbę o Waszą interpretację, bo co do własnej mam wątpliwości (bo chyba jest życzeniowa ;))

Jakiś czas temu napisałam maila do pewnego Pana, z którym od dawna nie miałam kontaktu. Los chciał, że kilka dni później trafiłam go na mieście. Przeprosił, że jeszcze nie odpisał i obiecał, że na pewno to zrobi (nie pytałam o to, sam zaczął ten temat).

Jak do tej pory cisza. Chociaż ostatnimi czasy unikam stawiania kart w takich sytuacjach, to teraz nie wytrzymałam :) Wyszło mi tak:

Czy odpisze do końca tygodnia?

Paź denarów, dołożyłam 3 denarów.

Dlaczego do tej pory nie odpisał?

Wypadł mi Mag, a wyciągnęłam Cesarza.

Co odpisze (jeśli odpisze)?

Kochankowie

Na pytania od "czy" przeważnie wyciągam tylko jedną kartę, jednak ten Paź jest słabą kartą (przynajmniej w moim odczuciu), dlatego w celu wyjaśnienia dociągnęłam kolejną. Uważam, że w tym kontekście to trudne karty do zinterpretowania. Moje pierwsze wrażenie było takie, że odpisze, ponieważ tak obiecał (paź niby wskazuje na kontakt, ale jest słaby, potrzebuje takiego popchnięcia do przodu, 3 d. mówi o doprowadzeniu spraw do końca).

Mag i Cesarz, z tym już łatwiej. Nie odpisał do tej pory, ponieważ jest dumny, pokazuje mi w ten sposób, że nie jest na moje pierwsze zawołanie, że muszę sobie trochę poczekać i że teraz to on decyduje. Jednocześnie Pan nie ma złych zamiarów.

Z Kochankami to ja nie wiem. Pewnie powinnam była coś dociągnąć, ale nie zrobiłam tego, a karty stawiałam już jakiś czas temu, więc dociągać teraz nie będę. Może decyzja o napisaniu do mnie, nie jest wcale dla niego taka prosta...

Napisano

Paź denarów, dołożyłam 3 denarów - raczej powinien odpisać karty ziemskie, wiec realne.

Wypadł mi Mag, a wyciągnęłam Cesarza - jest zajęty, mozwlie, ze dużo się dzieje u niego (nie wiem czy jest już zajęty) ale może on slub jakiś planuje i jest w trakcie

Kochankowie - może zaproponuje spotkanie albo zwyczajnie od tak po kolezensku co tam u niego, jak tam u ciebie itp

Napisano (edytowane)

Odpisze, przyłoży się do tego maila ;)

Cesarz kojarzy się jednoznacznie...z zajętym panem... Może sam do końca nie wiedział, jak Ci to przedstawić... Albo jest strasznie zajętym młodym przedsiębiorcą/ kimś na odpowiedzialnym stanowisku i sprawy zawodowe pochłaniają teraz jego czas...i po prostu wypadło mu z głowy...

Kochankowie

To będzie bardzo miły mail :) Wyjaśni Ci wszystko, opisze, że miał dylemat, że nie wiedział, jak się zachować itp., może wyjść z propozycją spotkania, jak najbardziej. Moim zdaniem pan ładnie się zachowa.

Edytowane przez maddie88
Napisano

Selenit666 - o żadnym ślubie nic mi nie wiadomo :)

MyStErIoUs_WoMaN - możesz jakoś rozwinąć? :)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Paź denarów, 3 denarów.

myślę, że nie odpisze w tym czasie, ponieważ pochłoną go inne prawy, ktore na dany moment będą dla niego istotniejsze, ale niewątpliwie rozważa odzew, a może nawet gdzieś tam obserwuje Cię na odległość.

Mag, Cesarz

hm myśl by się odezwać pojawiała się (mag), jednak twarde postanowienie mógł sobie dać i chcieć się go trzymać. Coś niewątpliwie go hamuje, jakieś zasady, a może właśnie związek w jakim jest obecnie jak pisały dziewczyny (cesarz)

Kochankowie

jeśli odpisze to będą to ciepłe słowa, a może nawet próby pobudzenia w Tobie uczuć, jego mysli będą pełne wątplwiosci albo przedstawi też swoje podjęte decyzje ponieważ Kochankowie to również decyzje..przed jakimi się stoi.

Edytowane przez Daffne
Napisano

Daffne wydaje mi się, że Twoja interpretacja jest bliska prawdy, tak pewnie jest, jak piszesz. Jutro zweryfikuję :)

Napisano

Mysle,ze ci odpisze ale pozniej niz tego oczekujesz,jest teraz

zajety praca moze jakies egzaminy?.

Dowiedz sie czy on naprawde jes wolny bo Mag to taki czarus.

Jezeli odpisze to bardzo milo i grzecznie.

Powodzenia:serduszka:

Napisano

Ja bym już dawno przestała liczyć na jego odpowiedź, bo za dużo czasu minęło od mojego maila (a przynajmniej ja, kiedy ktoś do mnie pisze, to odpisuję w miarę szybko). Tylko po co coś obiecuje (a znam go dobrze i wiem, że nie rzuca słów na wiatr, a przynajmniej nie rzucał, kiedy się znaliśmy), jeśli wie, że nie ma zamiaru tego zrobić.

Gość Daffne
Napisano

dokładnie Mgła. Niedojrzałe podejście u Pana z dozą ignorancji.

Napisano

jakoś średnio to widzę, denary - jest na razie zajęty czyms innym. Smiałabym powiedzieć anwet, ze nie pamięta o tym za bardzo i jak już odpisze to będzie na zasadzie - ojejku, miałem odpisać.

ma co innego w głowie, to raz a dwa - uważam podobnie jak Ty, chce Cie trochę przetrzymać.

Kochankowie

tutaj bym się pokusiła o jakieś wzmianki o 'wakacyjnym' romansie. takie podchody, zamylanie, dlaczegoz to nie odpisał od razu itd...

Jakiś taki dziwny ten Pan mi sie wydaje szczerze mówiac.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

Mgło na przyszłość proszę unikać pytań, których nie będziesz w stanie sama zweryfikować jak np. powód nieodpisywania... wszelkie pytania można stosować na wzajemnej pomocy tarocistów od 100 postów jak wskazane w regulaminie działu.

Napisano

W porządku, Daffne. Z tą weryfikacją tego pytania to jest tak, że może ona być (jeśli on odpisze), ale też może jej nie być, jeśli kontaktu nie będzie.

Napisano

Ja niestety nie napisze zbyt dobrze :(

Wg mnie nie odpisze do końca tygodnia... 3 denary pokazuje, że jest ktoś jeszcze...ktoś ważniejszy

Dlaczego nie odp? Bo jest zajęty jakąs kobietą, zabiegany za jakaś laska... chyba zakochał się.

Co odpisze? A no chyba, że jest w związku:( i ogólnie nie będziesz zachwycona..

• Lubię to! 1
Napisano

I tak może być. Paradoks tej sytuacji polega na tym, że ja mam intencje czysto koleżeńskie. Wyprowadzam się niedługo na drugi koniec Polski i chcę te ważniejsze dla mnie relacje, które tu nawiązałam, odświeżyć - stąd mail do niego. Jeśli bym tego nie zrobiła to po wyprowadzce na pewno te znajomości przepadną.

Napisano
I tak może być. Paradoks tej sytuacji polega na tym, że ja mam intencje czysto koleżeńskie. Wyprowadzam się niedługo na drugi koniec Polski i chcę te ważniejsze dla mnie relacje, które tu nawiązałam, odświeżyć - stąd mail do niego. Jeśli bym tego nie zrobiła to po wyprowadzce na pewno te znajomości przepadną.

super, że jesteś koleżeńska i, że chcesz odświeżać znajomości :_okok:

Napisano

Paź denarów, dołożyłam 3 denarów ---> VII Rydwan, HB III Cesarzowa

Mi z kolei takie karty pokazuja jednak kontakt. Paz Monet, przynajmniej u mnie zawsze znaczy jakis mily odezwa a 3 Monet to popchniecie czegos do przodu, co do tej pory utknelo w martwym punkcie. Czyli cos w stylu "nagle cos sie zaczyna dziac". Takze obstawialabym dzialanie. Podsumy tez mowia zarowno o dzialaniu, jak i Twoim zadowoleniu.

Tak w moim odczuciu. Zycie pewno najlepiej to zweryfikuje.

Wypadł mi Mag, a wyciągnęłam Cesarza ---> V Papiez, HB V Papiez

Mi to tak wyglada., jakby chcial Ci dac odczuc, ze on nie odpisuje Ci na Twoje pierwsze lepsze skinienie, ze to on ustala i ustanawia, kiedy napisze i czy napisze. Taki macho troche, skojarzylo mi sie. Papiez w podsumach tez wskazuje na to, ze on sam tu musialby zachciec.

Kochankowie

Odpowiedz bedzie ciepla i szczera, na pewno nie bedzie tu krecenia.

Napisano (edytowane)

Ta wyprowadzka to koniec czegoś, wzięło mnie na jakieś podsumowania. Może też powinnam była mu prosto z mostu napisać o co mi chodzi, że nie mam niecnych zamiarów, bo jeśli faktycznie kogoś ma, to nie odpisze. :/ Tylko po jakiego czorta obiecywał? :/

Edytowane przez Mgła
Napisano

Czyli Twoim zdaniem w ogóle się już nie odezwie, dobrze rozumiem?

Napisano

Raczej się nie odezwie ( w monetach nie ma ruchu), w Magu wyszło raczej krętactwo, zbył Cie zwyczajnie bo pewnie ma kogoś( Cesarz). no i Ci kochankowie na koniec mogą informować o związku.

pozdrawiam

• Lubię to! 1
Napisano

:(

macie rację, niestety jak się samemu sobie wróży, to ciężko ustrzec się przed życzeniową interpretacją.

• Maestro
Napisano

dla mnie to karty kontaktu jak najbardziej, nie wiem czy do końca tygodnia,ale powinien odpisać

facet jest z jednej strony odpowiedzialny, z drugiej pewny siebie,ale możliwe, że był zajęty ważnymi sprawami

Kochankowie

cos miłego, może coś na temat jakiegoś spotkania między Wami etc.

Duzo AW...z mojego doświadczenia wiem, że jak mi wypada dużo AW to kontakt/spotkanie pojawi się dosłownie na dniach

Napisano

Inezko... dla mnie tez te karty to kontakt. Przynajmniej jak mi sie takie pokaza to kontakt murowany.

Gość Gość3
Napisano

Wtrace moje piec groszy ,coz ja tu widze .

Paz denarow dla mnie to obowiazkowy poslaniec ,raczej wiarygodny i sumienny -> wiec jestem tu na tak ,ze spotkanie sie odbedzie . Utwierdzam sie jeszcze w tych 3 denarach -> wykonanie zadania do konca -> wiec ,znowu na tak .

Nie wiem jak ugrysc tego wypadnietego Maga i Cesarza -> ktora jest faktycznie ta wlasciwa (?)

Krzyzowka Maga z Cesarzem -> to mieszanka stanowczosci i czarowania ./ale to moje tylko wywody/Ale w wypadku samego Ceasrza ,to odpowiedzia na to pytanie ,moze byc cos waznego ,napewno nie w wypadku gdyby mial byc to ten Mag > ktorego nie lubie ,dla mnie jest zawsze pokretny .

A co do tresci wiadomosci ,ja widze tu jakies wahania i w podjeciu decyzji ,tlo jej bedzie na pewno cieple !!!

tyle ,ze mnie ....

ciekawam sama ,jak sie w realu zweryfikuje ten rozklad .

powodzenia !!!

Napisano

Weryfikuję:

Pan nie odpisał na maila, niestety. Dlatego też nie mam jak zweryfikować drugiego i trzeciego pytania :_smutny:

Napisano

Przykre to jest, kiedy się wyciąga do kogoś rękę i tak to się kończy :( Zastanawiam się, czy położyć karty na "do końca czerwca", czy odpuścić i już nie myśleć o tym.

Napisano

Wydaje mi się, ze nie wszystko jeszcze jest stracone - bo nie wiadomo czy on w ogóle tego maila przeczytał.

:(

macie rację, niestety jak się samemu sobie wróży, to ciężko ustrzec się przed życzeniową interpretacją.

Co dpo tego stwierdzenia to dodałbym jeszcze coś znacznbie ważniejszego. Czasami możesz wyciagnąc karty tylko i wyłącznie związane ze stanem Twojego umysłu. Akurat sama interpretacja życzeniowa to pół biedy.

Przykre to jest, kiedy się wyciąga do kogoś rękę i tak to się kończy :( Zastanawiam się, czy położyć karty na "do końca czerwca", czy odpuścić i już nie myśleć o tym.

Ech bo reke się powinno wyciągać bezinteresowanie - nawet jako pierwszy krok w uczuciach czy tez obopólnym zainteresowaniu. Wtedy nie byłoby przykre :)

Napisano
Wiadomo że odczytał, bo gdy spotkał Koleżankę face to face - to obiecał że odpisze...

Fakt - nie doczytałem tego.