Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Witam , Od jakiegos czasu ...wrocil mentalnie do mnie moj ex. nawet mi sie snil . Romans nasz byl burzliwy ...uczuciowo w pozytywie ,ale i rownie burzliwe bylo rozstanie .On odszedl -> z zarzutem ,ze go zdradzilam ( dla mnie calkowicie bezpodstawnym ) Nie dalo sie nic mu wyjasnic . I dalej pozastanie nie wyjasnione . Postawilam rozklad na uczucia -> pytanie : jego uczucia do mnie ,na teraz VIII bulaw-VIII kielichow - Diabel i mam zonga ,jak to ugrysc ? Tak w skrocie to uczuc do mnie juz praktycznie nie ma -VIII kielichow , VIII bulaw dalej cos chce ...czyzby z tym Diablem w komitywie ...? Prosze pomozcie ...jak Wy widzicie ten rozklad . Dodam ,ze on jest zodiakalnym przewrazliwonym rakiem ,ale dopiec tez mi potrafil jak bylismy razem ....chocby tym ,ze zamykaal sie w swojej skorupie i piszczal nic nie mowiac ............!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
emilr Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 8 buław, 8 kielichów, diabeł XV emocje w nim szaleją. Z jednej skrajności w drugą. Czuje sie zdradzony, wściekły. I raczej nie wyjdzie z inicjatywą wyjaśnienia. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 ...upss ,jednak dalej ....a minelo juz tyle czasu > czyli cos pod kocham cie i nie nawidze . Wlasciwie to caly on . Rozmawiac nie chcial ,a tu chce i nie chce i tchorze dalej i sam nie wiem co chce -ech ................ Ta VIII bulaw mnie bardziej przerazila niz sam Diabel .Cos nagle sie zadarzy jak po Diable doslownie !!! Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 dodam ,ze z przeliczenia kart na AW -wychodzi mi XIX Slonce ,wiec kto wie moze go co oswieci lub jego umysl bedzie dalej zaslepiony . ech kto tam wie .... Cytuj
bridaa Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 emocje są ale czuje sie oszukany, tak jak piszesz zdradzony Cytuj
Trida Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 jest zły... bardzo, rana z przeszłosci a 8 buław i diabel - uważaj, czy sie nie odezwie, co by sie z Toba nie przespać, wykorzystać i odejść niestety :/ tak - na złosć, dać nauczke etc Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Wroci kochana bo wy karmiczni jesteście. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Wroci kochana bo wy karmiczni jesteście. Wiesz ,czuje gdzies ta karme jak pismo nosem ,ale za zielona jestem w tym temacie ...wiec nie bylam pewna ,czy moje przeczucia sa trafne . A teraz Selenit666 to juz mam zonga na maxa !!! Wiec to ,ze przychodzi w snach jest znakiem nie bez sensu (?) _______________________________ podziekowalam juz Tobie ,ale robie to raz jeszcze ....,za ta karme ....oj daje mi to do myslenia ... A jeszcze apropos mojego rozkladu ....musi sie cos zadziac ,za duzo energii i emocji w nim jest !!! Dobrze ,ze zamiast 8 bulaw ,nie wyciaglam Asa bulaw .... Pomysle ,nad rozkladam na ew. powrot ....,bo nadal w moim sercu jest .. ech ........... Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 On jest uzależniony od Ciebie i nie sex tu tylko chodzi. Emocjonalnie sobie nie radzi bez kontaktów z Toba. Pewnie, ze sny Twoje nie są bez znaczenia. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Wiesz ,czuje gdzies ta karme jak pismo nosem ,ale za zielona jestem w tym temacie ...wiec nie bylam pewna ,czy moje przeczucia sa trafne . A teraz Selenit666 to juz mam zonga na maxa !!! Wiec to ,ze przychodzi w snach jest znakiem nie bez sensu (?) _______________________________ podziekowalam juz Tobie ,ale robie to raz jeszcze ....,za ta karme ....oj daje mi to do myslenia ... A jeszcze apropos mojego rozkladu ....musi sie cos zadziac ,za duzo energii i emocji w nim jest !!! Dobrze ,ze zamiast 8 bulaw ,nie wyciaglam Asa bulaw .... Pomysle ,nad rozkladam na ew. powrot ....,bo nadal w moim sercu jest .. ech ........... ___________________________________________ jeszcze taka dygresja ,na temat obiektu rozkladu ... mottem przewodnim jego jest starogrecka mysl filozoficzna > Kata ton daimona eatoy > czyli ,zyj panuj nad wlasnym demonem !!! Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 jego uczucia do mnie ,na teraz VIII bulaw - VIII kielichow - Diabel ->suma Słońce/Koło fortuny/Mag, HB - Pustelnik aktualnie pan czuje się podminowany, pełen sprzecznych emocji.Odnoszę wrażneie, ze od niego pochodzi 8 buław, które symbolizuje ogromną siłę wewnętrzną u Pana która szuka ujścia na zewnątrz...coś na zasadzie wulkanu...ktory zmierza do erupcji. 8 kielichów z kolei pokazuje, że Pan nadal ma uczucia do Ciebie, nie jesteś mu obojętna pomimo wydarzen jakie miały miejsce, jednakże coś go wewnętrznie hamuje by okazać zainteresowanie, ale myślę, ze lepiej iż się izoluje bo wzajemny kontakt mógłby być dość toksyczny z powodu braku równowagi emocjonalni-psychicznej i tzn erupcji jego skumulowanych emocji. Selenit bardzo ładnie określiła Waszą relacje jako karmiczną, 8 kielichów symbolizuje dość często ciągle rozstania i powroty, Pan z natury jest taką dość zmienną osobą, która raz czegoś chce i działa wykazując starania (8 buław), a innym razem potrafi od tego sie odżegnywać...(diabeł). Pan powinien przemyśleć swoją postawę i dokonac zmian w swoim zachowaniu. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Daffne trafilas w 10 ,co do 8 kielichow i tego co dalej napisalas ,bo fakt zachowywalismy sie jak wlasnie > _" zuraw i czapla " tak bylo w przeszlosci ( ,ktora juz nie wroci________________________________________ ja podchodze i do siebie krytycznie . Dopisze jeszcze ,ze ja jestem 33 ,a on 8 -wiec jeszcze bardziej sie utwierdzam . On Rak ,ja Strzelec Pomieszanie z paplataniem > istne ogien i woda ... jego uczucia do mnie ,na teraz VIII bulaw - VIII kielichow - Diabel ->suma Słońce/Koło fortuny/Mag, HB - Pustelnik aktualnie pan czuje się podminowany, pełen sprzecznych emocji.Odnoszę wrażneie, ze od niego pochodzi 8 buław, które symbolizuje ogromną siłę wewnętrzną u Pana która szuka ujścia na zewnątrz...coś na zasadzie wulkanu...ktory zmierza do erupcji. 8 kielichów z kolei pokazuje, że Pan nadal ma uczucia do Ciebie, nie jesteś mu obojętna pomimo wydarzen jakie miały miejsce, jednakże coś go wewnętrznie hamuje by okazać zainteresowanie, ale myślę, ze lepiej iż się izoluje bo wzajemny kontakt mógłby być dość toksyczny z powodu braku równowagi emocjonalni-psychicznej i tzn erupcji jego skumulowanych emocji. Selenit bardzo ładnie określiła Waszą relacje jako karmiczną, 8 kielichów symbolizuje dość często ciągle rozstania i powroty, Pan z natury jest taką dość zmienną osobą, która raz czegoś chce i działa wykazując starania (8 buław), a innym razem potrafi od tego sie odżegnywać...(diabeł). Pan powinien przemyśleć swoją postawę i dokonac zmian w swoim zachowaniu. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Trida ,przespac sie z nim ....nie bardzo ,nie o to nam chodzilo w tej kwestii > bo jednak i niestety to byla i jest nadal milosc / bynajmniej z mojej strony /ale tak na teraz to chcialabym go strasznie przytulic ..........bo wiem ,ze cierpi ..........ino jak ....jak to piszczace raczysko !!!!brrrrrrr________________________________________ jest zły... bardzo, rana z przeszłoscia 8 buław i diabel - uważaj, czy sie nie odezwie, co by sie z Toba nie przespać, wykorzystać i odejść niestety :/ tak - na złosć, dać nauczke etc ____________________ najgorsza cela wiezienna ,jest serce i wlasne sumienie .............. ech ...ile w tym prawdy Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Ja powiem ci tylko tyle miałam kiedyś bardzo podobne karty do Twoich na relacje z pewnym panem.... kontaktu nie było rok. Teraz jest. Jak jest diabeł to jest tak, ze relacja wykańcza, jest uzależniającą ale jest tez dużo pasji, chęci życia, chęć kontaktów z daną osoba sa zbyt silne. Cytuj
emilr Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Ja powiem ci tylko tyle miałam kiedyś bardzo podobne karty do Twoich na relacje z pewnym panem.... kontaktu nie było rok. Teraz jest. Jak jest diabeł to jest tak, ze relacja wykańcza, jest uzależniającą ale jest tez dużo pasji, chęci życia, chęć kontaktów z daną osoba sa zbyt silne. Ooo tak! ja tez cos o tym wiem. To taka szarpanina, ale i tak ciągnie. I nie ma siły. Dobre rady spływają jak woda po kaczce:). Moze i byłoby lepiej je zastosować w swoim życiu, ale nie da się. No nie da sie. Zachowuje sie jak opętana. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Ja powiem ci tylko tyle miałam kiedyś bardzo podobne karty do Twoich na relacje z pewnym panem.... kontaktu nie było rok. Teraz jest. Jak jest diabeł to jest tak, ze relacja wykańcza, jest uzależniającą ale jest tez dużo pasji, chęci życia, chęć kontaktów z daną osoba sa zbyt silne. ________________________________________ No to juz mam nocke z glowy ....bedzie bezsenna. <Selenit666 -trafilas znowu w sedno ,ja czuje ta relacje bardzo podobnie . I weryfikujac te interpretacje ....zgadza sie wszystko ... No to witamy w klubie!!! Nie idzie przeciac tego ...ni jak ....z mozgu sobie wymazac !!! Wiec predzej czy pozniej nasze drogi pociete zejda sie z powrotem . Oby tylko nic nie bolalo za bardzo . Diabel nie spi w byle kim ....nie od parady to powiedzenie ...a ja dodam tu od siebie i w byle+ czym . Tak zle i tak nie dobrze ............ale dla takich chwil warto zyc !!! wiecie dziewczyny !!!! Ech...............ta LOVE ........... Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Ooo tak! ja tez cos o tym wiem. To taka szarpanina, ale i tak ciągnie. I nie ma siły. Dobre rady spływają jak woda po kaczce:). Moze i byłoby lepiej je zastosować w swoim życiu, ale nie da się. No nie da sie. Zachowuje sie jak opętana. ___________________________________________________________________________________- Tobie emlir odpisze podobnie jak dla Selenit 666....przeczytaj moj post do niej . To jest silniejsze od nas ..........,a moze jestesmy za slabe ? XV to silna karta i przeciez nie tylko negatyw energii w niej jest . Ale jak dla mnie warto mimo wszystko ..........czasami sie tak wlasnie " opetac " i to ma sens . Cytuj
iridos Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Witam , Postawilam rozklad na uczucia -> pytanie : jego uczucia do mnie ,na teraz VIII bulaw-VIII kielichow - Diabel mentalnie emocjonalnie bardzo silnie z tobą jeszcze związany przezywa to Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Jak wrócicie to nie na długo. Wydaje mi się że on jest bardzo zły na Ciebie i w myślach jeszcze bardziej Ciebie oczernia. Oddala się. Całe to zachowanie powoduje w nim poczucie ulgi. Zapytaj kart czy ponowne stwoerzenie z nim związku będzie dobre dla Ciebie,. Jeżeli tak to jak powinaś dzialać. Bo tutaj działanie jest po Twojej stronie. Cytuj
iridos Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 no ja po tych kartach nie ferowałabym jednak wyroku ostatecznego bo pytanie do kart było o uczucia do niej nie o to czy wroci zapytalabym o to jak ta relacja w okreslonym czasie bedzie wygladała wtedy gdyby powrot mial nastapic karty by to wytzuciły te karty wyzej to cholerne targanie emocjami ale to wszystko na poziomie emocji duszy a nie fizyczny porot 8 puch to karta nie zamknietej furtki za soba ale z diabłem...nie moge teraz wrócic cos mnie trzyma zniewala Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Dawno nie bylam taka zkołowana ,ale spokojnie przychyle sie tu do Twojej interpretacji Iridos ,poniewaz scisle trzymam sie pytania jakie zadalam karta ,jego uczucia do mnie na teraz . I mysle podobnie jak Ty 8 kieli to > brama ,przejscie i wlasnie stoi za nia diabel i jeszcze trzyma nas karma ,jak zobaczyla Daffne . __________________ Nie moglam sie powstrzymac i zrobilam na spokojnie rozklad na ew. powrot z konkrtetymi pytaniami swieza tu na Ezo jestem i nie wiem czy moge tu go wkleic czy zaczac nowy temat ?!?!?_________________________________________ no ja po tych kartach nie ferowałabym jednak wyroku ostatecznego bopytanie do kart było o uczucia do niej nie o to czy wroci zapytalabym o to jak ta relacja w okreslonym czasie bedzie wygladała wtedy gdyby powrot mial nastapic karty by to wytzuciły te karty wyzej to cholerne targanie emocjami ale to wszystko na poziomie emocji duszy a nie fizyczny porot 8 puch to karta nie zamknietej furtki za soba ale z diabłem...nie moge teraz wrócic cos mnie trzyma zniewala Cytuj
iridos Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 dla mnie mozesz wszystko w jednym latwiej potem zweryfikowac Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) ...to ,ze jest zly to wiem i miota nim w lewo i prawo i jest jak cma . ja mimo wszystko trzymam sie scisle mojego pytania ,ad. tego rozkladu . A nastepny rozklad ,jaki zasugerowales juz zrobilam .... lezy obok mnie . Nie wiem tylko ( juz pisalam ) czy moge tu go wpisac ,czy zaczac nowy temat . ______________________________________________________________ dla mnie mozesz wszystko w jednym latwiej potem zweryfikowac nie jestem pewna ,czy nie bede "scigana " przez admninow ,ze nie trzymam sie regulaminu . i co dalej ,bom niecierpliwa ?!?!? no ja tez nie wiem wberw pozorom adnimi nie gryza w razie czego przeniosa tak mi sie wydaje ________________________________ masz racje ,ja tez tak mysle . jest wtedy przejzyscie ,/ gdy jest tzw. ciag dalszy / ____________ admini powinni zrobic jakies podpunkty w drodze wyjatkow ....w regulaminie . No nie pogryza ... no ja tez nie wiem wberw pozorom adnimi nie gryza w razie czego przeniosa tak mi sie wydaje _____________________________ juz " splodzilam " ten nowy rozklad na powrot ,ale trzymam sie regulaminu -zasczelam nowy temat .... spojrz prosze ,bo ja juz wymiekam ?!!!tym bardziej ze to poczatki moje Jak wrócicie to nie na długo. Wydaje mi się że on jest bardzo zły na Ciebie i w myślach jeszcze bardziej Ciebie oczernia. Oddala się. Całe to zachowanie powoduje w nim poczucie ulgi. Zapytaj kart czy ponowne stwoerzenie z nim związku będzie dobre dla Ciebie,. Jeżeli tak to jak powinaś dzialać. Bo tutaj działanie jest po Twojej stronie. _________________________ zrabilam juz rozklad ,ktory sugerowales w osobnym temacie .... jest tez w nim pytanie co powinnam zrobic ... ja w tym rozkladzie ,tez widze moje dzialanie ( znaczace w kierunku tej relacji ) prosze spojrz okiem ............. Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Daffne połączenie postów Cytuj
iridos Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 no ja tez nie wiem wberw pozorom adnimi nie gryza w razie czego przeniosa tak mi sie wydaje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi